Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ανεβάζετε φωτογραφίες των παιδιών σας στο Facebook; Διαβάστε αυτό και σκεφτείτε το!

Ανεβάζετε φωτογραφίες των παιδιών σας στο Facebook; Σκεφτείτε το λίγο καλύτερα και διαβάστε την παρακάτω απίστευτη αλλά τελικά και πολύ λογική ιστορία!

Μια 18χρονη κοπέλα, αποφάσισε να μηνύσει τους ίδιους της τους γονείς επειδή ανέβασαν φωτογραφίες της στο facebook ως παιδί.

Η έφηβη κοπέλα ζει στην Αυστρία, και αποφάσισε να προχωρίσει σε αυτή την κίνηση, καθώς ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες αυτές την έκαναν δυστυχισμένη αργότερα στη ζωή της.



Στη μήνυσή της αναφέρει ότι οι γονείς της έχουν ανεβάσει περισσότερες από 500 φωτογραφίες της στο facebook από το 2009 χωρίς την άδειά της.

Οι εν λόγω φωτογραφίες την δείχνουν σε διάφορες στιγμές της ζωής της, από το να κοιμάται μέχρι να αλλάζει πάνα και να εκπαιδεύεται για την τουαλέτα, σύμφωνα με το The Local Austria

«Δεν είχαν κανένα όριο και δεν τους ένοιαζε αν επρόκειτο για μια φωτογραφία μου καθισμένη στην τουαλέτα ή γυμνή και ξαπλωμένη στην κούνια μου» τόνισε η 18χρονη.

«Οι γονείς μου δεν με παίρνουν στα σοβαρά και αυτό με έχει κουράσει» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γονείς της έχουν αρνηθεί να διαγράψουν τις φωτογραφίες, τις οποίες έχουν μοιραστεί με 700 φίλους τους στο Facebook.

Μάλιστα, ο πατέρας υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που εκείνος τράβηξε τις φωτογραφίες, έχει το δικαίωμα να τις δημοσιεύσει.

Το δικαστήριο για αυτή την πρωτοφανή υπόθεση έχει οριστεί για τον Νοέμβριο και ο δικηγόρος της νεαρής ισχυρίζεται ότι η πελάτισσά του έχει ελπίδες να κερδίσει εάν αποδειχτεί ότι οι φωτογραφίες παραβιάζουν το δικαίωμά της να προστατεύει τη ζωή της.

Αν κερδίσει, οι γονείς ίσως κληθούν να καταβάλουν μεγάλη χρηματική αποζημίωση στην κόρη τους - καθώς και να καλύψουν όλα τα δικαστικά έξοδα.

http://thessbomb.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου