Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Το μυστικό της μακροζωίας βρίσκεται στο ντουλάπι σας και κοστίζει μόνο 1 ευρώ!


Θέλετε να ζήσετε περισσότερο;;;;

Οι επιστήμονες δίνουν την απάντηση! Δενδρολίβανο!!!!

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, τη Σχολή Ιατρικής στο Σαν Ντιέγκο και το Πανεπιστήμιο της Ρώμης La Sapienza είναι ένα βήμα πιο κοντά στο μυστικό της μακροζωίας.



Μελετώντας τους περίπου 300 κατοίκους του μικρού ιταλικού χωριού Ακιαρόλι, από τους οποίους το 45% είναι πάνω από 100 χρονών ανακάλυψαν τι τους κάνει καλό.

Το δενδρολίβανο! «Το δενδρολίβανο βρίσκεται παντού στη μεσογειακή διατροφή, σε σούπες, σε κρέατα και σαλάτες, ακόμα και σε γλυκά», λέει η Ζακλίν Λόντον, διευθύντρια Ιδρύματος σχετικού με τη διατροφή. «Υπάρχουν έρευνες που σχετίζουν το δενδρολίβανο, όχι μόνο με τη μακροζωία, αλλά την απώλεια βάρους και την χρόνια πρόληψη ασθενειών». «Τα βότανα και τα μπαχαρικά σε γενικές γραμμές μπορούν να ενισχύσουν τη γεύση, χωρίς την προσθήκη αλατιού, γεγονός που βοηθά και στην πρόληψη καρδιαγγειακών νόσων», προσθέτει.

Το δενδρολίβανο προσφέρει πάρα πολλά στον Ιατρικό τομέα. Τα φύλλα του δενδρολίβανου επιδρούν ευεργετικά στο συκώτι, το κυκλοφοριακό, και στη χοληδόχο κύστη. Επίσης είναι αντισηπτικά στόματος για το πονόλαιμο, τα ούλα, και τις πληγές. Ακόμη επιταχύνουν τη διαδικασία της πέψης, μειώνουν τους πονοκεφάλους, και καταπολεμούν τα βακτηρίδια και τους μύκητες.


 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου