Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ- Ερυθρός Σταυρός: 235.467,69 ευρώ … για δημιουργία και μετάδοση ενός (1) ραδιοφωνικού σποτ! Μαντέψτε που …

me-kori-1132x509
Φαίνεται ότι στον Ερυθρό Σταυρό, παρά την κρίση αλλά και τους εράνους που στόχευαν στην ευαισθητοποίηση των απλών πολιτών στο θεάρεστο έργο του, λεφτά υπήρχαν. Και μάλιστα άφθονα. Μόνο που ήταν για λίγους και για περιορισμένους σκοπούς… Σύμφωνα λοιπόν με την «Εκθεση Αποτελεσμάτων Ελέγχου», που ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2012 στα «Απολογιστικά Στοιχεία του Πανελληνίου Εράνου Ετους 2009 του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ)»,
και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Νίκος Σβέρκος στην Εφημερίδα των Συντακτών, στο μικροσκόπιο του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας του υπουργείου Υγείας βρέθηκε η διαφημιστική καμπάνια για την προβολή του εράνου.
Στη σελίδα 20 του σχετικού πορίσματος αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη προβολή ανήλθε σε 235.467,69 ευρώ για «δημιουργία ραδιοφωνικού σποτ με θέμα ‘‘Ερανος 2009’’» και «μετάδοση ραδιοφωνικών σποτ σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας». Ποια εταιρεία πήρε το … γενναιόδωρο συμβόλαιο; Μα η …«ΑΙΑ RELATE Α.Ε. ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» της Αλεξίας Μπακογιάννη. Ποιος ήταν ο πρόεδρος του Ιδρύματος που ενέκρινε την ανάθεση;Μα ο προφυλακισθείς πλέον για διαφθορά ( μίζα από γερμανική εταιρεία προμηθειας υγιειονομικού καιξενοδοχειακού υλικού ) Ανδρέας Μαρτίνης. Και βέβαια από την … διαπίστωση του Σώματος Επιθεωρητών το 2012, ουδείς συγκινήθηκε μέχρι τον Μάιο του 2016 και την ΠΦΑ ηγεσία του υπουργείου.
i_ekthesi_me_ta_apotelesmata_toy_eleghoy_sta_stoiheia_toy_ees-169x300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου