Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Αποχριστιανοποίηση Ευρώπης: Κατέβηκε ο Σταυρός του Αγ. Γεωργίου στην Αγγλία

http://www.prisonplanet.gr/images/Polina/18_4_16-30_4_16/flaxkokini.jpgΗ αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης προχωρά με γοργούς ρυθμούς! Οι ορδές τους Ισλάμ και η παγκοσμιοποιητική «πολυπολιτισμικότητα» παρουσιάζονται ως αφορμή για την απόσυρση των χριστιανικών συμβόλων επειδή ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι Και οι «κοσμοπολίτες κουλτουριάρηδες».


Έτσι, αγγλικό δημοτικό συμβούλιο αρνήθηκε να φιλοξενήσει τους εορτασμούς της Ημέρας του Αγίου Γεωργίου, διότι η περιοχή κρίνεται «ιδιαίτερα πολυπολιτισμική»! Συγκεκριμένα, το συμβούλιο της πόλης του Μπρίστολ διέκοψε τις εκδηλώσεις για τον πολιούχο της πόλης.

Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε με κριτήριο πως κάποιοι στην περιοχή υποστηρίζουν ότι συμβούλιο έχει καταληφθεί από ακροδεξιές ομάδες.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Star on Sunday», η Κάλπνα Γουλφ, ιδρυτής του κινήματος «91 τρόποι για να οικοδομήσουμε μια παγκόσμια πόλη», η οποία στοχεύει να ενώσει τις πολυπολιτισμικές κοινότητες του Μπρίστολ, δήλωσε πως οι άνθρωποι μπορεί να φοβηθούν από την σημαία με το λευκό και κόκκινο του Αγίου Γεωργίου!

Τα σχόλια δικά σας...


 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου