Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ: Κάτι έγινε και οι Γάλλοι θέλουν δημοψήφισμα για την παραμονή τους ή μη στην Ε.Ε.!


http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/03/flags-europe-france-england-600x374.jpg

Οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με έρευνα σε έξι χώρες της Ευρώπης που δείχνει ότι οι Γάλλοι επιθυμούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παραμονή ή μη της Γαλλίας στην Ε.Ε.Η έρευνα της κοινής γνώμης έγινε από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου κατά το διάστημα του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου στη Γερμανία,
τη Γαλλία, τη Σουηδία, την Ισπανία, την Πολωνία και την Ιρλανδία σε δείγμα 8.002 ανθρώπων. Τα αποτελέσματά της δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη. Η πλειοψηφία ελπίζει ότι η Βρετανία θα παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με την έρευνα, η πλειοψηφία των Γάλλων, το 53%, επιθυμεί τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη θέση της Γαλλίας στην Ένωση, σύμφωνα με το βρετανικό μοντέλο, ακόμη και αν το 45% θα ψήφιζε «ναι», το 33% «όχι» και το 22% εμφανίζεται αναποφάσιστο.

Αντίθετα, ισχυρή πλειοψηφία θα ψήφιζε υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ σε δημοψήφισμα στην Γερμανία, την Πολωνία, την Ισπανία και την Ιρλανδία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας.

Στη Γαλλία εμφανίζεται το μικρότερο ποσοστό εκείνων που επιθυμούν την παραμονή της Βρετανίας στην Ένωση, 40%, ενώ το 20% διατηρεί αρνητική άποψη για τον ρόλο της Βρετανίας στην ΕΕ.

Οι Ισπανοί είναι οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ με 81%. Ακολουθούν οι Πολωνοί (80%), οι Ιρλανδοί (79%) και οι Γερμανοί (73%). Μόνο το 56% των Γάλλων θέλει την παραμονή της Βρετανίας, ενώ το 44% έχει αντίθετη άποψη. Αντίθετα οι Ιρλανδοί, οι Πολωνοί και οι Σουηδοί έχει θετική άποψη για τη γείτονά τους με 68%, 66% και 65% αντίστοιχα.

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου