Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ντοκουμέντο :»Ξεβρακώνουν» και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία για χάριν των »Λάθρο»!

Ντοκουμέντο :»Ξεβρακώνουν» και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία για χάριν των »Λάθρο»!
«Ξεβρακώνουν » και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία για χάριν των (Λάθρο!)…Σήμα Ντοκουμέντο !
Σήμα απο το Γ” Σ.Σ προς την Ιεραρχία του Στρατεύματος δίνει  την πραγματικότητα που καλείται να αντιμετωπίσει η Πατρίδα μας και Ειδικά οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας αφού πλέον ( ξεβρακώνουμε) τα Στρατιωτικά μας Νοσοκομεία που προσφέρουν  Υπηρεσίες Υγείας σε Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ,Αποστράτους αλλά και Ιδιώτες!
Ντοκουμέντο :»Ξεβρακώνουν» και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία για χάριν των »Λάθρο»! - Εικόνα1
Με το σήμα απάντηση του Γ “ Σώματος Στρατού που ενημερώνεται και η διοίκηση του 424  Στρατιωτικού Νοσοκομείου που να υπενθυμίσουμε  είναι το Μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε τέτοιο βαθμό !
Στην ουσία επιχειρείται η αποψίλωση του Επιστημονικού Στρατιωτικού Προσωπικού που καλείται να παρέχει Ιατρικές υπηρεσίες  σε αλλοδαπούς χωρίς να είναι μέρος της Αποστολή του !
Το ότι σχεδιάζονται όλα στο πόδι είναι πλέον  πασιφανές, αφού δεν υπάρχει καμιά άλλη υπηρεσία να παρέχει τις υπηρεσίες αυτές δημόσια ή ΜΚΟ  …αλλά όλα τα περιμένουν απο το Στράτευμα !
Μια ερώτηση μόνο προς το ΥΠΕΘΑ το ΓΕΕΘΑ και ΤΟ ΓΕΣ  μπορούν να μας υποδείξουν μια Μονάδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που να έχει τόσους Στρατιωτικούς Γιατρούς τόσων ειδικοτήτων;
Χαρακτηριστικά διαβάζουμε ότι απαιτείτε  και Θήλυ γιατρό Παθολόγο …Γιατί οι Μουσουλμάνες δεν γδύνονται σε άνδρες  γιατρούς ; είχαν και στην Πατρίδα τους αυτήν την επιλογή ;
Από ότι γνωρίζουμε και αναρωτιόμαστε αφού τα «HOT-SPOT » δεν είναι Στρατιωτικές Μονάδες … Πως λοιπόν διατάζονται να  εκτελέσουν αποστολή εκεί οι Αξιωματικοί Ιατροί ;
Για την Ιστορία το 424 ΓΝΣΕ  ήδη έχει ετοιμάσει επιφυλακή με όχημα και  με Ιατρό Αξιωματικό !
Ο Υπουργός Κουρουμπλής έχει διορίσει στο Δημόσιο την Άρτα και τα Γιάννενα …Τι θα πείραζε αν  με σύμβαση εργασίας διόριζε και πέντε άνεργους Ιατρούς στα Διαβατά ;
Αλλά οι ψυχοπονιάρηδες του Σύριζα  είναι μόνο για την ΤV…Στη πραγματική ζωή αλλάζουν τα πράγματα και καλούμε το Στράτευμα ώς συνήθως να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά !
Το που θα φτάσουμε με το Ξεβράκωμα των Μονάδων αφού η αποψίλωση Υλικών προσωπικού  και μέσω και παρασκευή τριών καθημερινών γευμάτων  έχει ξεπεράσει πλέον τις ανάγκες ενός πολύμηνου Πολέμου εν καιρώ ειρήνης !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου