Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ? (βίντεο)


foto1
foto1105
Οι Μουσουλμάνοι στη Ελβετία ζητούν να φύγει ο λευκός σταυρός από την ελβετική σημαία διότι σαν χριστιανικό σύμβολο δεν ανταποκρίνεται πλέον στη σημερινή πολυεθνική Ελβετία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Poqari, ένα μουσουλμανικό γκρουπ που είναι γνωστοί ως «Secondos», ξεκίνησε από τον Οκτώβριο μια μεγάλη εκστρατεία για να πείσει στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας τους πολίτες της Ελβετίας να βγάλουν τον σταυρό από την σημαία τους γιατί προσβάλλει τους μουσουλμάνους!
foto2
Το ινστιτούτο του Gatestone αναφέρει ότι η πρόταση να αλλάξουν την ελβετική σημαία έχει αντιμετωπίσει κάποιες αντιδράσεις και υπάρχει κίνδυνος να πυροδοτήσει αισθήματα κατά των μεταναστών στην Ελβετία.
foto3
Η Sylvia Flückiger, μέλος της συντηρητικής παράταξης, Swiss People’s Party (SVP), είπε ότι οι προτάσεις αυτές, «Είναι εντελώς απαράδεκτες. Δεν υπάρχει καμία αιτία να αλλάξουμε την ελβετική σημαία. Το επόμενο που θα έρθει, είναι να ζητούν ακόμη περισσότερα, να αλλάξουμε και το σύνταγμά μας».
foto4
Η Marianne Binder που εκπροσωπεί τους κεντροδεξιούς Χριστιανοδημοκράτες είπε : «Αυτό είναι που μας έλειπε, το ότι χρειάζεται να αλλάξουμε τη σημαία μας. Η ελβετική σημαία είναι μέρος της ελβετικής ταυτότητας ακριβώς επειδή τους προσκαλεί όλους να θέλουν να είναι μέρος αυτής… ακόμα και τους μετανάστες»!
foto5
foto6Για το ίδιο θέμα πριν από μερικά χρόνια ο γενικός γραμματέας του κόμματος των «Ελεύθερων Δημοκρατών», ονόματι Oskar Freysinger είxε πει: «Αυτό είναι εντελώς ανοησία. Ο ελβετικός σταυρός είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο και πολύτιμο διεθνές σύμβολο. Είναι ένα σύμβολο επιτυχίας και ποιότητας. Μένουμε σταθερά πάνω σε αυτό, από αγάπη για την Ελβετία.»
foto7
Αλήθεια εμείς τι θα κάνουμε αν ζητήσουν κάτι παρόμοιο στηριζόμενοι και σε κάποιους “προοδευτικούς» της ηλιθιότητας ?’



ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
http://www.triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου