Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός: για Τετάρτη 16-12-2015



Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα, τη Νότια Πελοπόννησο και την Βόρεια Κρήτη, περιμένουμε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ (ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ)


Ελληνική ταινία:Χριστίνα


Εσύ θα αλλάξεις τον κόσμο, μην αφήνεις τον κόσμο να σε αλλάξει



Όλοι όσοι ενεργούν παρά τον φόβο τους, είναι πραγματικά γενναίοι

Ακούς γύρω σου να μιλούν για οικονομικά προβλήματα, επιπλέον φόρους, κρατικούς ελέγχους… κι όμως, επιλέγεις να ανοίξεις μια νέα επιχείρηση παρ” όλο το φόβο πως ίσως να μην πάει καλά. Θέλεις οι υπηρεσίες που παρέχεις να είναι διάφανες, να κάνεις αυτό που σου αναλογεί στην χώρα όπου βρίσκεσαι και να είσαι εντάξει απέναντι στον κρατικό μηχανισμό.

ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ! Κλείσατε άρον άρον την ανάκριση για τα υποβρύχια, φυγαδεύσατε τον Βενιζέλο, αλλά δεν βλέπετε «πραξικοπήματα»!

https://olympiada.files.wordpress.com/2015/12/20151213061031.png


ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, αντί να απολογηθούν για τους φακέλους των εξοπλιστικών που έθαβαν νύχτα ως καλοκουρδισμένη ορχήστρα!
Η κυρία Κουτζαμάνη δυσανασχέτησε επειδή δίδεται πλέον η εξουσία στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου να μπορεί να περνά πειθαρχικό τον κάθε Ντογιάκο.

Η μέθοδος του κρεμμυδιού

http://www.analyst.gr/wp-content/uploads/2015/04/%CE%95%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%91-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CF%87%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B1.jpgΟι δανειστές έχουν ήδη καταφέρει να μισήσουν οι Έλληνες την κυβέρνηση τους, καθώς επίσης όλα τα πολιτικά κόμματα, ακόμη και την ίδια τους την πατρίδα – έτσι ώστε να αποδεχθούν την ξένη κατοχή ευχαριστημένοι, χωρίς αντιδράσεις!

Την κατάργηση της πρωινής προσευχής ζητά η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

http://www.dogma.gr/files/Image/2015/paspartou/resized/141215_SXOLEIO_PROSEYXI_1_919_420.jpgΗ κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία αποτελεί μια εκ των προτάσεων για την Παιδεία της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Προτάσεις, οι οποίες κατατίθενται σε μια μακροσκεή λίστα αναφορικά με την παιδεία.

Πιο συγκεκριμένα, η νεολαία ΣΥΡΙΑΖΑ ζητά:

Η στιγμή όπου ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο έπιασε φωτιά - Σε μερικά δευτερόλεπτα κάηκε όλο το δωμάτιο! [βίντεο]

Σε αυτό το βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την στιγμή που ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έπιασε φωτιά. Τι συνέβη;   Όπως θα δείτε και εσείς, από την κάμερα που είναι εγκατεστημένη στο δωμάτιο, το δέντρο αρχίζει και φλέγεται με αποτέλεσμα μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό όλο το σαλόνι να τυλιχθεί στις φλόγες. Το μήνυμα που θέλει να περάσει το βίντεο είναι ότι πρέπει να μην χρησιμοποιούμε ελατωμματικά λαμπάκια, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος βραχυκλώματος. Οπότε, θα ήταν προτιμητέο, να είμαστε πιο προσεκτικοί και για μεγαλύτερη ασφάλεια να κλείνουμε τα φωτάκια όταν πάμε για ύπνο.   Δείτε το βίντεο:

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το 92% των μνημονιακών δανείων πήγαν στους δανειστές! Τι δεν καταλαβαίνετε ...

http://agonaskritis.gr/wp-content/uploads/bfi_thumb/konstantopoulou-570-2zwrpgf9xz8gi7eplsjnyi.jpg





Στο ζήτημα του χρέους αναφέρθηκε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε ομιλία της σε εκδήλωση του London School of Economics, την περασμένη Πέμπτη.

Ιδανικό βάρος ανάλογα με το ύψος: Δείτε τον αναλυτικό πίνακα


bro2

Αναρωτιέστε αν βρίσκεστε στα κατάλληλα κιλά ανάλογα με το ύψος σας; Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να το διαπιστώστε!
Κοιτάζοντας τον παρακάτω πίνακα, θα δείτε αναλυτικά ποιο είναι το ιδανικό βάρος ανάλογα με το ύψος σας. Επίσης, ο πίνακας παρουσιάζει αν η αντιστοιχία ύψους και βάρους ξεπερνά λίγο ή υπερβολικά το φυσιολογικό.
Οι μετρήσεις αυτές αφορούν σε ενήλικες και όχι σε παιδιά ή εφήβους κάτω των 18 ετών. Για τα παιδιά και τους εφήβους συνιστάται η μέτρηση με χρήση του Δείκτη Μάζας Σώματος.

Δραματική η κατάσταση στην Υγεία: Τα νοσοκομεία δεν έχουν γάζες και φάρμακα - Οι πολίτες προσεύχονται μην αρρωστήσουν



Η υγεία βρίσκεται στην εντατική και οι Έλληνες κάνουν το σταυρό τους μου τους τύχει τίποτα. Γιατί αν τους τύχει στα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας δεν υπάρχουν ούτε φάρμακα, ούτε γάζες και πολλά ακόμη αναλώσιμα υλικά για να διεξαχθεί μία επέμβαση, ένα χειρουργείο. Στην κατάσταση αυτή, η οποία βαίνει συνεχώς επιδεινούμενη, οδήγησαν οι τεράστιες περικοπές στους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων και γενικότερα της υγείας, ενώ μεγάλες είναι και οι ελλείψεις προσωπικού.

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ! Υπεγράφη η σύμβαση για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που διακήρυττε ότι θα ακύρωνε κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της δημοσίας περιουσίας, έβαλε σήμερα φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στο ξεπούλημα των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Η ευτυχία δεν είναι τίποτε άλλο από στιγμές, μικρές κι ασήμαντες.



Η ευτυχία δεν είναι τίποτε άλλο από στιγμές, μικρές, ασήμαντες.
Αδιόρατες στιγμές.
Όπως να σε σκεπάζει κάποιος μέσα στη νύχτα.
Να ονειρεύεσαι.
Να ξυπνάς από το τραγούδι ενός σπουργιτιού πάνω σε φρεσκοπλυμμένα μυρωδάτα σεντόνια, δίπλα σε κάποιον που αγαπάς. Να τον αγγίζεις, να τον μυρίζεις.

Οι πολιτικές εφημερίδες 15/12/2015

                     
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.