Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: για Δευτέρα 23-11-2015

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, όπου τοπικά τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι ισχυρά, καθώς και σε περιοχές του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...Πάρτι 60'ς στις 45 στροφές με 37 τραγούδια


Ελληνική ταινία:Το έτερον ήμισυ


Λέτε ψέμματα; Λέξεις και φράσεις που θα σας προδώσουν!

Σε κανέναν δεν αρέσει να του λένε ψέμματα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει
κάποιος τρόπος για να καταλάβουμε αν ένα άτομο ψεύδεται ή όχι, αλλά υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, τις οποίες αν τις προσέχετε μπορεί και να... γλιτώσετε.

Στην ομιλία του στο πλαίσιο εκδήλωσης του TED-Ed, ο Noah Zandan, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Qualified Communications,

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016: ''ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ'' ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΕΚΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ..

...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ''ΑΦΑΙΜΑΞΗ''...
«Αφαίμαξη» νοικοκυριών και επιχειρήσεων με μέτρα εξοικονόμησης 5,7 δισ. ευρώ προβλέπει ...
ο νέος προϋπολογισμός για το 2016. 

Από αυτά, τα 3,2 δισ. ευρώ είναι νέα μέτρα, ενώ άλλα 1,5 δισ. θα εισπραχθούν από μέτρα που ψηφίστηκαν ή θα ψηφιστούν μέσα στο 2015 και ξεκινούν ή ξεκίνησαν ήδη να εφαρμόζονται στα τέλη της χρονιάς.

Τι αναφέρει το e-mail σε χιλιάδες φορολογούμενους που στέλνει η εφορίαΠάνω από 600.000 φορολογούμενοι, θα πρέπει να ελέγξουν τον υπολογιστή τους, γιατί ξεκίνησε η αποστολή emails από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΓΓΔΕ.
Αποδέκτες του email είναι όλοι όσοι εντάχθηκαν στη ρύθμιση των 100 δόσεων. Όσοι το ανοίξουν θα διαπιστώσουν ότι το ποσό της δόσης που πρέπει να πληρώσουν στην εφορία για να παραμείνουν εντός ρύθμισης έχει αλλάξει.

Προσοχή: Επικίνδυνος ιός εξαπλώνεται ταχύτατα στο Facebook – Τι πρέπει να κάνετεΠοιος ο νέος επικίνδυνος ιός που εξαπλώνεται ταχύτατα στο Facebook;

Ένας νέος ιός έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες στο Facebook και εξαπλώνεται ραγδαία από χρήστη σε χρήστη.

Ο λόγος της ταχείας εξάπλωσής του, είναι πως στέλνεται μαζικά σε μήνυμα μέσω Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ…ΤΑ ΜΜΕ το ΕΚΡΥΨΑΝ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ…ΕΜΕΙΣ το ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ!

kanalia

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:

Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.
Άρθρο : 27 § 1

Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα...

Πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε όταν είναι αργά!


Οι άνθρωποι μετανιώνουν και είναι για τα απλά πράγματα στη ζωή που άφησαν να τους ξεγλιστρήσουν...

Μία πρώην νοσοκόμα που για αρκετά χρόνια φρόντιζε ετοιμοθάνατους ασθενείς, μας μεταφέρει τα 5 πιο συνηθισμένα πράγματα για τα οποία οι περισσότεροι θα ήθελαν να γυρίσουν πίσω τον χρόνο. Και μας τα λέει για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Έχετε αυτό το φυτό στο σπίτι σας; – Πετάξτε το τώρα!

fito

Αυτό το φυτό που βλέπετε στην φωτογραφία σίγουρα το… έχετε δει σε κάποια γλάστρα στο σπίτι ενός γνωστού, ή ακόμα και στο σπίτι σας.Η επιστημονική του ονομασία είναι «Diffenbachia» (Ντιφενμπάχια) και σύμφωνα με το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Δηλητηριάσεων, αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι αυτό το φυτό μπορεί να αποδειχτεί θανατηφόρο για τους ανθρώπους και ειδικά για τα μικρά παιδιά!

Ένα γράμμα που περιμένει απαντήσεις.....


Αποτέλεσμα εικόνας για πληκτρολογιο

Αγαπητέ συντάκτη
Πέρυσι έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 καί παρατήρησα πως το καινούργιο «πρόγραμμα» άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, να έχει περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών καί χρυσαφικών πού παλιότερα στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0 δούλευαν μιά χαρά!

Έξυπνη και ασφαλής μετακίνηση στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης


Της 
Φανής Σοβιτσλή fanisovi@gmail.com
Σε λειτουργία αναμένεται να τεθεί μέχρι τα Χριστούγεννα το κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας στην ανατολική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, το οποίο ήταν παροπλισμένο τα τελευταία πέντε χρόνια. Το σύστημα, που διαθέτει πέντε μεγάλες πινακίδες και δεκαεπτά κάμερες, θα αναπτυχθεί σε μήκος 13 χιλιομέτρων, από το Φοίνικα μέχρι το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με στόχο την ενημέρωση των οδηγών για οτιδήποτε συμβαίνει στο δρόμο.

Εξυπνο κόλπο για γρήγορη απόψυξη του ψυγείου σας

Αν το ψυγείο σας είναι από εκείνα που πιάνουν πάγο, και χρειάζονται απόψυξη, τότε ξέρετε ότι για....
να λιώσουν οι πάγοι, θα χρειαστείτε μια ολόκληρη μέρα!
Την επόμενη φορά που θα κάνετε απόψυξη, πριν ξαναβάλετε σε λειτουργία το ψυγείο, περάστε τα τοιχώματα της κατάψυξης με λίγο ελαιόλαδο ή ακόμη και σπορέλαιο. Ο πάγος θα ξεκολλάει μόνος του!

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα ''κόκκινα'' δάνεια μέσα από 5 ερωτήσειςTo νέο θεσμικό πλαίσιο για τα «κόκκινα» δάνεια αποτελεί πλέον γεγονός και διαμορφώνει καινούργιες συνθήκες για τους υπερήμερους δανειολήπτες. Τα κριτήρια προκειμένου κάποιος να ενταχθεί στο νέο θεσμικό πλαίσιο είναι εισοδηματικά και σχετίζονται και με την αξία του καταλύματος, δηλαδή του ακινήτου, χωρίς ωστόσο να τίθεται όριο στις οφειλές του δανειολήπτη.

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/11/2015


                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.