Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ένα γράμμα που περιμένει απαντήσεις.....


Αποτέλεσμα εικόνας για πληκτρολογιο

Αγαπητέ συντάκτη
Πέρυσι έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 καί παρατήρησα πως το καινούργιο «πρόγραμμα» άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, να έχει περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών καί χρυσαφικών πού παλιότερα στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0 δούλευαν μιά χαρά!
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα8.0. Θα ήθελα ακόμη να σας ενημερώσω μετά λύπης μου ότι το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πιά, ενώ το Καθαριότητα Σπιτιού 2.6 προκαλεί κολλήματα καί κατάρρευση τού συστήματος. Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD Εdition. αλλά εις μάτην».

Ζητώ ταπεινά τη βοήθειά σας
Μια απελπισμένη παντρεμένη γυναίκα.

Καί η απάντηση τού συντάκτη είναι . . . 

Αγαπητή απελπισμένη παντρεμένη γυναίκα
Πρέπει να ξέρεις πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο, ενώ το Σύζυγος1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από το χρήστη. Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe καί εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση. Λογικά, το Σύζυγος 1.0 θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 καιΛουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ !
Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπίρα 6.1 (Το Μπίρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου Δυνατό Ροχαλητό, πού καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση). Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση τού Πεθερά 1.0 καί μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 καί μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρη καταστροφή του λειτουργικού). Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη, που χρειάζεται κάποιο διάστημα γιά να εμπεδώσει μερικές καινούργιες εφαρμογές. Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων πού θα βελτιώσουν την απόδοσή του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0, Καυτά Εσώρουχα 5.3 καί τα Δημιουργικά Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή «εκτέλεση κατά την εκκίνηση».
Με πολύ βαθιά εκτίμηση
ο συντάκτης

από τα e-mail μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου