Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: για Σάββατο 14-11-2015Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα κατά τόπους αυξημένες και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα: Na m' agapas - Trifwno...........Στο πριν, στο τώρα, στο μετά


                                      
   

Το σώμα φωνάζει...αυτό που σωπαίνει το στόμα!


Ελληνική ταινία: ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ


To λεωφορείο γίγαντας που «καταπίνει» την κίνηση!

3c59dc048e8850243be8079a5c74d07932-1200×630
Είναι η λύση του μέλλοντος στις αστικές και όχι μόνο συγκοινωνίες; Ο χρόνος θα το δείξει, αλλά σίγουρα είναι μια πρωτοποριακή ιδέα.
Πρόκειται για την πρόταση της κινεζικής εταιρείας Song Youzhou για τις μελλοντικές αστικές συγκοινωνίες. Η προτεινόμενη λύση είναι ένα μέσο σταθερής τροχιάς, υπερυψωμένο ώστε να επιτρέπει την ομαλή κυκλοφορία των αυτοκινητοδρόμων από κάτω του. Πλεονεκτεί σε σχέση με τον υπόγειο σιδηρόδρομο τόσο στο κόστος και το χρόνο κατασκευής όσο και στο κόστος λειτουργίας.

Παλιά μαθητικά τετράδια…Βαθύ το αναμόχλεμα της μνήμης...
Μαλακά εξώφυλλα τετραδίων που απεικονίζουν τοπία, 

πόλεις της Ελλάδας, μνημεία...

Ένας πλούσιος προσέβαλε μια γυναίκα γιατί δεν έβγαζε αρκετά χρήματα. Η απάντηση της; Ανεκτίμητη!

Υποστήριξε: «Τι μπορεί να μάθει ένα παιδί από κάποιον που αποφάσισε ότι η καλύτερη επιλογή στη ζωή του, ήταν να γίνει δάσκαλος;»


  Στη συνέχεια στράφηκε σε μια γυναίκα της παρέας:
«Εσύ Σούζαν, δεν είσαι δασκάλα; Πες μου αλήθεια, τι κάνεις όλες τις ώρες σου στη δουλειά;»

60 λεπτά σε αυτό το ποδήλατο ηλεκτροδοτούν δωρεάν ένα σπίτι για 24 ώρες (φωτο - βίντεο)επιμέλεια: enallaktikos.gr

Αν παραπονιέστε για τον "φουσκωμένο" λογαριασμό της ΔΕΗ και ταυτόχρονα δεν έχετε χρόνο για φυσική άσκηση... αυτό το καινοτόμο ποδήλατο ήρθε για να σας βοηθήσει!

Πρόκειται για μια εφεύρεση που θα μπορούσε να προσφέρει δωρεάν ρεύμα σε 1,3 δισεκατομμύρια ανθρώπους που ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω ακραίας φτώχειας.

Οι Έλληνες σκοτώνονται στη δουλειά! Τι αποκαλύπτει η έρευνα!Τις ετήσιες ώρες εργασίας των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο υπολόγισε ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) λαμβάνοντας υπόψη την πλήρη/μερική απασχόληση, τις υπερωρίες, τους εποχικούς υπαλλήλους, καθώς και άλλους παράγοντες.

Το ήξερες; Ποιο είναι το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να μεγαλώσει έως 20 φορές;;

Το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να αυξήσει...
το μήκος του 20 φορές είναι. . . .Η κόρη του ματιού!

Άλλα περίεργα:
1. Στη Νέα Υόρκη πληρώνει πρόστιμο όποιος βάλει την τσάντα του σε άδεια θέση λεωφορείου.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ…

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!!!

Προσοχή! Πού δεν πρέπει να βάλετε ποτέ απορρυπαντικό πιάτων

Το απορρυπαντικό πιάτων χρησιμοποιείται σε πολλά σημεία μέσα στο σπίτι και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ χρήσιμο. Υπάρχουν όμως 5 επιφάνειες στις οποίες δεν πρέπει ποτέ να βάλετε σαπούνι πιάτων. Ποιες είναι αυτές;

Αυτοκίνητο

Μην χρησιμοποιείτε καθαριστικό πιάτων στο αυτοκίνητό σας γιατί το αποτέλεσμα δεν θα σας αρέσει καθόλου. Το σαπούνι πιάτων θολώνει τη βαφή του αυτοκινήτου και ξεθωριάζει το χρώμα, ενώ επιπλέον η σαπουνάδα που δημιουργείται είναι πολύ έντονη και θα χρειαστείτε μπόλικο νερό για να την ξεπλύνετε.

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας; Δες πώς μπορείς να πάρεις επίδομα 10.000 ευρώ

Από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου ξεκινά να «τρέχει» το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με τίτλο «Ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης» που δίνει επίδομα έως και 10.000 ευρώ σε κάθε νέο ελεύθερο επαγγελματία, αλλά και επιδότηση έως 450 ευρώ μηνιαίως σε επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς που προσέλαβαν ανέργους.

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 65 εκατ. ευρώ κι έχει στόχο την επιδότηση πρώην ανέργων που άνοιξαν την δική τους επιχείρηση, αλλά και εταιρίες ή συνεταιρισμούς που κάνουν προσλήψεις.

10.526 κλήσεις σε ...έναν μήνα(!) από τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης.

  • Πήραν φωτιά τα μπλοκ στη μάχη κατά των διπλοπαρκαρισμένων
  • Συστηματική αστυνόμευση στο κέντρο


Δέκα χιλιάδες πεντακόσιες είκοσι έξι κλήσεις για παράνομες σταθμεύσεις μοίρασε μέσα στον περασμένο μήνα σε ασυνείδητους οδηγούς η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης.

ΙΜΙΑ 1996 (video)

IMIA  1996

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ......