Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: για Σάββατο 14-11-2015







Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα κατά τόπους αυξημένες και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 24 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ στο Βορειοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου