Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Η μαγική Ελληνική Γλώσσα! Θα πάθετε πλάκα...










Διαβάστε γρήγορα το παρακάτω κείμενο και στο τέλος θα καταλάβετε... πως η σειρά των γραμμάτων δεν έχει καμία σημασία!

Καιρός:για Τετάρτη 21-10-2015








Σταδιακή επιδείνωση του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΗΛΙΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - Φανάρας Γιώργος


Ελληνική ταινία:Είκοσι γυναίκες κι εγώ


Τα συχνότερα Ελληνικά ονόματα και η σημασία τους

onomata

Λίγο ή πολύ όλοι γνωρίζουμε ποια είναι τα συνηθέστερα ονόματα με τα οποία βαπτίζουν οι 
Ελληνες γονείς τα παιδιά τους και εν συνεχεία αναπαράγονται στο... βάθος των γενεών, ωστόσο, είναι όντως αυτά που νομίζουμε τα πιο συχνά ή υπάρχουν και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις;

Ολοι έχουμε φιλική σχέση ή συγγένεια με έναν Γιώργο ή μια Μαρία και όλοι «πονοκεφαλιάζουμε» κάθε φορά που έρχεται του Αι Γιαννιού και πρέπει να αγοράσουμε δώρο σε πάρα πολλούς και πολλές με αυτό το όνομα, ωστόσο, όπως φαίνεται από τα ευρήματα του επιστήμονα Χάρη Φουνταλής, πολύ δυνατά παίζουν και ονόματα όπως Χρήστος, Αικατερίνη, Ευάγγελος και Σοφία.

Η τσιγκουνιά είναι ...θέμα γονιδίων.


  • Μελέτες των τελευταίων ετών έχουν εστιάσει στα παράξενα της ανθρώπινης συμπεριφοράς και εμφάνισης, όπως για παράδειγμα το πώς γινόμαστε έξυπνοι ή χαζοί, ψηλοί ή κοντοί, γενναιόδωροι ή τσιγκούνηδες, παχύσαρκοι ή αδύνατοι και έχουν διαπιστώσει ότι σε μεγάλο βαθμό είναι όλα θέμα γονιδίων.

Μέτρηση ακτινοβολίας με ένα κλικ στη διάθεση των πολιτών.


  • Online το Εθνικό Παρατηρήριο Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων!


Ένας σύγχρονος μηχανισμός για την παρακολούθηση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από όλο το φάσμα των ραδιοσυχνοτήτων, που θα μετρά και θα...καταγράφει τα επίπεδα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, με στόχο τον έλεγχο της τήρησης των νόμιμων ορίων και την έγκυρη και διαρκή πληροφόρηση της κοινωνίας, βρίσκεται πλέον στη διάθεση των πολιτών.

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ''ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΟΦΩΝ'' ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ...

Απειλές κατά της ζωής τους δέχονται μέλη της «Επιτροπής Σοφών» για την αναμόρφωση...
του Ασφαλιστικού.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, τις τελευταίες ημέρες, μέλη της Επιτροπής δέχονται συντονισμένες επιθέσεις μέσω Διαδικτύου, ενώ έχουν καταγγείλει και αλλεπάλληλες τηλεφωνικές οχλήσεις, στις οποίες άγνωστοι, καλώντας φυσικά από απόκρυψη, τους υβρίζουν και διατυπώνουν απειλές για τη ζωή τους.

Τα σχόλια δικά σας ...



Λοιπόν ...
για τους ειδήμονες και τους "ειδήμονες", περί (σχολικής) ιστορίας και άλλων τινών …
για τους "παιδαγωγούς" και τους "προπηλακίζοντες" ...
για τους αρέσκοντες και μη των "συμβολισμών" και των συμβόλων …
για τις "αυθεντίες" και μη … 
για τους "αριστερούς" και τους αντι-αριστερούς …
και τέλος, για τους αντέχοντες και μη …

Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ: "ΛΟΓΟΔΟΤΩ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ"



Η πρώτη κόντρα Τρόικας-Κυβέρνησης είναι γεγονός καθώς η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαϊδου δηλώνει ότι δεν θα παραιτηθεί καθώς αυτή δεν λογοδοτεί στην Κυβέρνηση αλλά ουσιαστικά στους ξένους!
Σε συνέχεια των καταγγελιών και απαντώντας στο κυβερνητικό "τελεσίγραφο" η απάντηση της ήταν «Δεν παραιτούμαι» όπως λέει σε εφημερίδα η Κατερίνα Σαββαΐδου, απατώντας έτσι στον Πρωθυπουργό Α.Τσίπρα που δια στόματος του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου της είχε ζητήσει να υποβάλει την παραίτηση της.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Λουκέτο» σε δημαρχεία και ΧΥΤΑ όλης της χώρας


ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Λουκέτο» σε δημαρχεία και ΧΥΤΑ όλης της χώρας

Καταλήψεις σε όλα τα δημαρχεία και τους ΧΥΤΑ της χώρας την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, καθώς και λουκέτο στους δήμους την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου με 24ωρηπανελλαδική απεργία, αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Διαγωνισμοί για 2.014 προσλήψεις μονίμων και εποχικών στο Δημόσιο - Αναλυτικά οι θέσεις



Με 2.014 μόνιμους και εποχικούς θα ενισχυθούν διάφορες δημόσιες υπηρεσίες μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.
Το μεγαλύτερο πακέτο των θέσεων αφορά σε μόνιμο προσωπικό στα νοσοκομεία όλης της χώρας που θα προσληφθεί σε δύο δόσεις. Η πρώτη προκήρυξη περιλαμβάνει 226 θέσεις ΠΕ και ΥΕ και η δεύτερη αναμένεται σε λίγες μέρες και θα περιλαμβάνει ειδικότητες για ΔΕ και ΤΕ. Παράλληλα με εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχυθούν τα ΕΛΤΑ, οι δήμοι, η ΔΕΗ, τα μουσεία κ.λπ.

"Xαράτσι" 100 ευρώ το μήνα για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες

Ελάχιστη υποχρεωτική εισφορά σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που θα κυμαίνεται γύρω στα 100 ευρώ μηνιαίως και θα εισπράττεται μέσω των αποδείξεων προανήγγειλε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης για να σταθεί στα πόδια του ο ΟΑΕΕ, που βρίσκεται κυριολεκτικά στο χείλος της χρεοκοπίας με έλλειμμα 530 εκατ. ευρώ για το 2015

Δοξάστε τον!!!

Ισόβια σε Σμπώκο και 25 χρόνια στον Κάντα για το σύστημα "ΕΡΜΗΣ"


Ισόβια σε Σμπώκο και 25 χρόνια στον Κάντα για το σύστημα ΕΡΜΗΣ


Της Άννας Κανδύλη
Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς κανένα ελαφρυντικό, καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον Γιάννη Σμπώκο για την προμήθεια του συστήματος τηλεπικοινωνιών του Στρατού ΕΡΜΗΣ επί υπουργείας Άκη Τςοχατζοπουλου.

Αλεξιάδης: Αφορολόγητο όριο οι 50.000€ εμπορικής αξίας για τον ΦΑΠ το 2016

Αλεξιάδης: Αφορολόγητο όριο οι 50.000€ εμπορικής αξίας για τον ΦΑΠ το 2016
Την αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ από το 2016 με τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.
Ειδικότερα μέσω συνέντευξης που παραχώρησε ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Αλεξιάδης στην «Καθημερινή», ο νέος φόρος

Οι πολιτικές εφημερίδες 20/10/2015


                                
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.