Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Καιρός:για Τετάρτη 21-10-2015








Σταδιακή επιδείνωση του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 25 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το βράδυ σχεδόν θυελλώδεις. Στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στα νότια δυτικοί έως μέτριοι, αλλά αργά το βράδυ θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα στο Βόρειο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις.

Αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές από τις βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου