Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Nayra: Μουσική είναι η επικοινωνία με την άλλη πλευρά του εαυτού σου


Δείτε ποιες συσκευές καίνε περισσότερο ρεύμα


Δείτε ποιες συσκευές καίνε περισσότερο ρεύμα

Υπάρχουν μερικές συσκευές μέσα στο σπίτι που γνωρίζετε ότι καταναλώνουν πολύ ενέργεια. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και άλλες τις οποίες δεν υποπτεύεστε ότι σας αυξάνουν τον λογαριασμό του ρεύματος. Δείτε ποιες είναι αυτές.
Ψυγείο Αν έχετε παλιό ψυγείο ο μόνος τρόπος για να μην καταναλώνετε πολλή ενέργεια είναι να το αντικαταστήσετε.

Τι ώρα αναμένεται το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα το βράδυ των εκλογών


Τι ώρα αναμένεται το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα το βράδυ των εκλογών

Το πρώτο ασφαλές συμπέρασμα για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, αναμένεται στις 9 το βράδυ, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών και τη συνεργαζόμενη εταιρία. 
Υπολογίζεται μάλιστα ότι θα υπάρχει επαρκής εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα τηςκάλπης ακόμα κι αν η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων είναι γύρω στο 1%. Στις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες ανάλογη εικόνα υπήρχε μετά τις 9.30 το βράδυ.

Μουσικό πανόραμα...

Δημήτρης Μητροπάνος - Φύγε καρδιά μου

Ελληνική ταινία:TO ΔΟΛΩΜΑ


Σούπερ Σελήνη στις 27 Σεπτεμβρίου: Τι ακριβώς είναι αυτό το σπάνιο φαινόμενο; (Video)

Ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, που τελευταία φορά είχε συμβεί το 1982, θα λάβει χώρα στο νυχτερινό ουρανό της 27ης Σεπτεμβρίου. Ο λόγος για την «Σούπερ Σελήνη», η οποία συμβαίνει όταν το φεγγάρι βρίσκεται πολύ κοντά στην τροχιά της γης, με αποτέλεσμα να φαίνεται εξαιρετικά μεγάλο και φωτεινό.
Η NASA μας εξηγεί το σπάνιο φαινόμενο μέσα από ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που αξίζει να δείτε.
Πρέπει να σημειωθεί πως μετά τις 27 Σεπτεμβρίου, η επόμενη φορά που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το σπάνιο φαινόμενο της «σούπερ-σελήνης» θα είναι το 2033.

Δεν αξίζει να σκάμε για αυτό...

Αλλάζουν όλα στη φορολογία ακινήτων


Τι θα ισχύσει για κληρονομιές, δωρεές και γονικές παροχές από το 2016. Από τις σαρωτικές αλλαγές στη φορολογία ακινήτων δεν θα ξεφύγει ούτε η πρώτη κατοικία. Μακρά η λίστα των μνημονιακών υποχρεώσεων της νέας κυβέρνησης

Παραδοσιακή κατασκευή παπουτσιών.


                         

Ένα συγκλονιστικό φιλμ για την μεγάλη πυρκαγιά του 1917 στη Θεσσαλονίκη.

http://greece-salonika.blogspot.com/2015/09/1917.html


  • Η πυρκαγιά που κατέστρεψε μεγάλο μέρος της Θεσσαλονίκης το 1917, συντάραξε το πανελλήνιο και αποτέλεσε μνημειώδες γεγονός που άφησε πίσω του τεράστιες καταστροφές αλλά και 72.000 άστεγους πολίτες.
  • Η φωτιά ξέσπασε στις...   5/8/1917 και έκαψε το εμπορικό τμήμα της πόλεως, την περιοχή λιμανιού και της πλατείας Ελευθερίας καθώς και τη μισή παραλιακή λεωφόρο.

Νομίζετε Ότι Τώρα Ζούμε Έναν Εφιάλτη; Δείτε αυτό το Βίντεο για να νιώσετε ότι μέχρι στιγμής κάνουμε απλά έναν περίπατο στο πάρκο!

Agenda 21 ή αλλιώς βιώσιμη ανάπτυξη προς άμεση εφαρμογή!
Agenda 21 ή αλλιώς «βιώσιμη ανάπτυξη» προς άμεση εφαρμογή!
Νομίζετε ότι τώρα ζούμε έναν εφιάλτη; Δείτε αυτό το 9-λεπτο για να νιώσετε ότι μέχρι στιγμής κάνουμε απλά έναν περίπατο στο πάρκο!

Ρεκόρ βροχοπτώσεων και υγρασίας στη Θεσσαλονίκη τον χειμώνα του 2015



Το θερμότερο καλοκαίρι στον πλανήτη, από το 1847, οπότε ξεκίνησε η καταγραφή των θερμοκρασιών, ήταν αυτό που μας πέρασε, γνωστοποιεί ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διευθυντής του Εργαστηρίου Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας, Θεόδωρος Καρακώστας.

Τι είναι αυτό; Το μέλλον είναι δύσκολο

Οι πολιτικές εφημερίδες 17/9/2015


                                 
          Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός:Πέμπτη 17-9-2015




Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις, ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο και ζέστη στα δυτικά, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015.