Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Μουσικό πανόραμα...

Δημήτρης Μητροπάνος- Μια στάση εδώ

Ελληνική ταινία:Ραντεβού στον αέρα


Αυτό είναι το καλύτερο φυσικό φάρμακο για τη θεραπεία του πόνου στη σπονδυλική στήλη και στις αρθρώσεις!

Αυτή είναι μια παλιά φυσική θεραπεία που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι είχατε ποτέ επώδυνες αρθρώσεις.

Πάρτε μια χούφτα μπλε πηλό και αναμείξτε τον με μηλόξιδο, στη συνέχεια αραιώστε το μείγμα με νερό με πολλά φύλλα τσουκνίδας, τα οποία πρώτα τα έχετε ψιλοκόψει ή τα έχετε συνθλίψει.

Πώς βγήκε η φράση «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»; Ο «Κομπαστής Ανήρ» που την πάτησε, όταν του «έφεραν» τη Ρόδο στην αυλή του...


rodos


Η φράση, «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» χρησιμοποιείται για να προκαλέσουμε κάποιον, ώστε να αποδείξει αυτό για το οποίο καυχιέται. Η έκφραση, που έχει συνδεθεί με το νησί των Ιπποτών και χρησιμοποιείται ακόμα και σαν «λογότυπο» της περιοχής σε τουριστικά είδη, προέρχεται από τον μύθο του Αισώπου, «Ανήρ Κομπαστής», ο άντρας δηλαδή, που καυχιέται. Σύμφωνα με τον μύθο, ένας Αθηναίος αθλητής κατά την αρχαιότητα, υποστήριζε ότι είχε κάνει ένα πολύ μεγάλο άλμα στη Ρόδο. Το νησί δεν επιλέχτηκε τυχαία, καθώς βρισκόταν μακριά από την Αθήνα και ήταν δύσκολο για κάποιον να πάει εκεί, ώστε να εξακριβώσει τα λεγόμενα του αθλητή.

Η πρώτη ελληνική εταιρεία που ...δεν δέχεται μετρητά!



  • Την πρώτη εταιρεία που λειτουργεί χωρίς ταμείο παρουσίασε χθες η MasterCard.


Πρόκειται για την... ακαδημία Tennis Square, που βρίσκεται στο Μαρούσι και η οποία, σύμφωνα με τη MasterCard, είναι η πρώτη ελληνική επιχείρηση που λειτουργεί σε περιβάλλον συναλλαγών χωρίς μετρητά.

Αυτά είναι τα 14 κόμματα και οι 5 συνασπισμοί κομμάτων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Ελλήνων



  • Το «πράσινο φως» άναψε το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου σε 14 κόμματα και πέντε συνασπισμούς κομμάτων για να συμμετέχουν στις εθνικές βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, ενώ «έκοψε» επτά κόμματα και πέντε υποψηφίους βουλευτές.

Ο καλύτερος τρόπος για να διπλώσετε ένα σεντόνι με λάστιχο (Video)

Ο καλύτερος τρόπος για να διπλώσετε ένα σεντόνι με λάστιχο




Ήρθε η ώρα να σταματήσει το βάσανο του διπλώματος ενός σεντονιού με λάστιχο… Δείτε τον απλό τρόπο!

ζήσε


Αποτέλεσμα εικόνας για ανθρωποι
Προσθήκη λεζάντας

Της Αγγελικής Μπολουδάκη
Ζήσε τη ζωή σου μαζί με ανθρώπους που χαίρονται με τις χαρές σου, λυπούνται με τις λύπες σου. Με αυτούς που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους με πράξεις σεβασμού προς εσένα. Με όσους ενδιαφέρονται να σχετιστούν μαζί σου, όχι για εκείνα που θα αποκομίσουν από σένα, αλλά γιατί εκτιμούν καθετί που μοιράζεσαι μαζί τους

Πότε είναι αυτομάτως ανίσχυρη η ιδιόγραφη διαθήκη


 WRITING WILL







Αναστασία Μήλιου Headshot



Δικηγόρος Αθηνών
Μόνο με δημόσια διαθήκη κληρονομούν πλέον κληρονόμοι που δεν είναι συγγενείς του διαθέτη. Δεν ισχύει για αυτούς η ιδιόγραφη και η μυστική διαθήκη μετά το Νοέμβριο του 2013. 

Άνοιξε η πρόσβαση της εφορίας στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση



Πλήρη και άμεση πρόσβαση στις αναλυτικές κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών κάθε φυσικού και νομικού προσώπου, καθώς και στο σύνολο των συναλλαγών που επηρεάζουν το λογιστικό υπόλοιπο των λογαριασμών αυτών, εξασφαλίζουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους, με την σχετική απόφαση του Τρ.Αλεξιάδη για την επέκταση και τροποποίηση του Συστήματος Μητρώων Τραπεζικών Λογαριασμών και Λογαριασμών Πληρωμών,η οποία δημοσιεύθηκε την  Παρασκευή, στο ΦΕΚ.
 

Ενδείξεις ότι η νόσος Αλτσχάιμερ είναι… μεταδοτική!


  • Είναι πιθανό να μεταδοθεί στη διάρκεια κάποιας χειρουργικής επέμβασης.


Οι άνθρωποι είναι πιθανό ότι μπορεί να προσβληθούν από τη νόσο Αλτσχάιμερ στη διάρκεια κάποιας χειρουργικής επέμβασης ή άλλης ιατρικής διαδικασίας, με τον ίδιο τρόπο που είναι δυνατό να...μεταδοθεί η νόσος Κρόϊτσφελντ-Γιάκομπ (των «τρελών» αγελάδων), σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες.

Από τον Ιανουάριο η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του 2016!


  • Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά θα υποβληθούν το 2016 οι φορολογικές δηλώσεις από 6 εκατ. φυσικά πρόσωπα. 
Σύμφωνα με τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος η υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος θα ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου και θα λήγει στις.. 30 Απριλίου.

Εγκαινιάστηκε απευθείας αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκης με Σμύρνη

Η Θεσσαλονίκη με τη Σμύρνη θα συνδέονται πλέον με απευθείας πτήσεις όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Ellinair η οποία θα πραγματοποιεί τακτικά προγραμματισμένα δρομολόγια από τις 24 Σεπτεμβρίου, με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/9/2015


                                        
                       Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός: Σάββατο 12-9-2015



Βροχές και καταιγίδες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο, στις Σποράδες, στη Βόρεια Εύβοια και πιθανόν πρόσκαιρα σε περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλίας και της Ανατολικής Στερεάς, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015