Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Καιρός: Σάββατο 12-9-2015



Βροχές και καταιγίδες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο, στις Σποράδες, στη Βόρεια Εύβοια και πιθανόν πρόσκαιρα σε περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλίας και της Ανατολικής Στερεάς, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015
Τα φαινόμενα στη Χαλκιδική, στην Κεντρική Μακεδονίας και στο Βόρειο Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ωστόσο από το απόγευμα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα παρουσιάσει βελτίωση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 29 στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ με εξαίρεση τα νότια πελάγη όπου θα επικρατήσουν ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 6 με 7 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα στα Νότια Δωδεκάνησα θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν στα βόρεια θυελλώδεις 7 μποφόρ, με σταδιακή σημαντική εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα, περιμένουμε σήμερα Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειο βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχή ή καταιγίδα και σταδιακή βελτίωση του καιρού, περιμένουμε σήμερα Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου