Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Μουσικό πανόραμα...

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ - Απόψε φθινοπώριασε

Ελληνική ταινία :Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ


Γιατί ανατριχιάζουμε όταν ακούμε ένα τραγούδι που μας αρέσει


Γιατί ανατριχιάζουμε με την μουσική που μας αρέσει


Γιατί ανατριχιάζουμε ολόκληροι πολλές φορές στο άκουσμα ενός κομματιού που μας ευχαριστεί; Τι συμβαίνει την στιγμή εκείνη; Ας δούμε!
Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε αναφερθεί στο γεγονός ότι ανατριχιάζουμε με κάποιους ήχους και γιατί συμβαίνει αυτό.

Ο πολύτιμος χρόνος των ώριμων ανθρώπων


Ένα απόσπασμα από έργο του Βραζιλιάνου Ποιητή, Συγγραφέα, δοκιμιογράφου, φωτογράφου και μουσικολόγου, του Mario de Andrade (1893 – 1945).


«Μέτρησα τα χρόνια μου και συνειδητοποίησα, ότι μου υπολείπεται λιγότερος χρόνος ζωής απ’ ό,τι έχω ζήσει έως τώρα…

Ενα κοινωνικό πείραμα που σοκάρει: Αν δείχνεις πλούσιος όλες οι πόρτες σου ανοίγουν [video]

1Ένα κοινωνικό πείραμα που πραγματοποιήθηκε στα αστικά λεωφορεία…
της Στοκχόλμης έχει εκθέσει δραματικά τις κοινωνικές ανισότητες και τις διακρίσεις εις βάρος των φτωχών.Το βίντεο, είναι μια παραγωγή της ακτιβιστικής οργάνωσης STHLM Panda. Πρωταγωνιστής είναι ο Olle Öberg που θέλει να αποδείξει ότι ο κόσμος τελικά κρίνει τον άλλον από το ντύσιμο.
Το πείραμα εκτυλίσσεται στα ΜΜΜ της πόλης όπου προσπαθεί να μπει χωρίς να πληρώσει εισιτήριο.

Σε αυτές τις μηχανές αναζήτησης μπορείτε να κλείσετε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια



Οι μηχανές αναζητήσεις που συγκρίνουν τιμές από πολλές εταιρίες είναι πολύ χρήσιμες αν δεν ξέρουμε ποια αεροπορική να διαλέξουμε και παρέχουν μια πλήρη εικόνα.
Είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο, όταν ξέρουμε για έναν προορισμό ποια εταιρία είναι η πιο φθηνή, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε σε sites που κάνουν συγκρίσεις, αλλα μας συμφέρει να πάμε κατευθείαν στην ιστοσελίδα της εταιρίας να κάνουμε εκεί αναζήτηση και μπορεί να κερδίσουμε μερικές δεκάδες ευρώ.

ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Η ΖΩΗ






Στην Βουλή προκειμένου να απολογηθεί έχει κληθεί ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας. Η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει, ήδη, καλέσει τον αξιωματούχο...
για να καταθέσει ενώπιον της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας σε αίθουσα της Βουλής, την Τρίτη στις 2 το μεσημέρι.

Προσωπικό από την Ελλάδα αναζητά η Κρατική εταιρεία Ηλεκτρισμού και Ύδρευσης του Ντουμπάι!

  • Οι θέσεις.

Με μία ολοσέλιδη καταχώρηση σήμερα...στην εφημερίδα “Καθημερινή” η κρατική εταιρεία ηλεκτρισμού και ύδρευσης του Ντουμπάι (“Dubai Electricity and Water Authority”) γνωστοποιεί την πρόθεση της για 60 προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού.

Ιστορική επαναλειτουργία του Λυκείου στην Ιμβρο.


  • 51 χρόνια μετά , με την έκδοση άδειας από την Αγκυρα, μαθητές θα καθίσουν στα θρανία του μειονοτικού Ελληνορθόδοξου Γυμνασίου -Λυκείου των Αγριδίων!

Ζητείτε επειγόντως Εθνικός Ψυχίατρος !!‏


Το να φτιάξεις από το ¨εσωτερικό σου¨ έναν αντίπαλο με την συναίνεσή του
και να πετά ο ένας στον άλλο πέτρες ώστε , να παρουσιάσεις την κατάσταση που δημιούργησες ως αιτία για εκλογική αναμέτρηση ξεπερνά κάθε φαντασία .

Τα Windsurfing έρχονται στον Θερμαϊκό



Να γίνει η Θεσσαλονίκη ο πρώτος αστικός αθλητικός προορισμός τόσο στη Μακεδονία όσο και στη Βόρεια Ελλάδα, φιλοδοξούν ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης και η Active Sport Academy, οι οποίοι ανακοίνωσαν την πιλοτική συνεργασία τους στο άθλημα του windsurf.
Πιο συγκεκριμένα για πρώτη φορά θα λειτουργήσουν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, Ακαδημίες Ανηλίκων – Ενηλίκων Εκμάθησης windsurf από 12 Σεπτεμβρίου 2015 και για τα επόμενα 4 Σαββατοκύριακα.

ΑΦΜ και στα νεογέννητα από το 2016

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/08/%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AC.jpgΤα παιδιά που θα γεννηθούν από την 1η Ιανουαρίου 2016, με την εγγραφή τους στο ληξιαρχείο, θα λαμβάνουν και ΑΦΜ

σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», το οποίο επικαλείται ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/8/2015


                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός:Δευτέρα 24-8-2015



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015.