Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Τα Windsurfing έρχονται στον Θερμαϊκό



Να γίνει η Θεσσαλονίκη ο πρώτος αστικός αθλητικός προορισμός τόσο στη Μακεδονία όσο και στη Βόρεια Ελλάδα, φιλοδοξούν ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης και η Active Sport Academy, οι οποίοι ανακοίνωσαν την πιλοτική συνεργασία τους στο άθλημα του windsurf.
Πιο συγκεκριμένα για πρώτη φορά θα λειτουργήσουν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, Ακαδημίες Ανηλίκων – Ενηλίκων Εκμάθησης windsurf από 12 Σεπτεμβρίου 2015 και για τα επόμενα 4 Σαββατοκύριακα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης και η Active Sport Academy ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την έναρξη της πιλοτικής συνεργασίας τους στο άθλημα του windsurf με κοινό στόχο να γίνει η πόλη της Θεσσαλονίκης και ο Θερμαϊκός κόλπος ο πρώτος αστικός αθλητικός προορισμός τόσο στη Μακεδονία όσο και στη Βόρεια Ελλάδα, αφού κατόπιν επισταμένων ελέγχων και μετρήσεων από δημόσιους φορείς τα θαλάσσια ύδατα του Κόλπου είναι ασφαλή βάσει των Ευρωπαϊκών ορίων ρύπανσης που έχει θέσει η Ε.Ε..
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης, ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους Ομίλους στη Βόρεια Ελλάδα με έτος ίδρυσης το 1933 κι έχοντας μία μακρά ιστορία στον τομέα του θαλάσσιου αθλητισμού, συμπράττει με την Active Sport Academy, τη μοναδική επίσημη και πιστοποιημένη Ακαδημία στη Βόρεια Ελλάδα στο windsurf και το SUP (Stand Up Paddling) και τον πιστοποιημένο προπονητή ιστιοπλοΐας Σίμο Ναλμπάντογλου, με σκοπό να πρωτοπορήσει για μία ακόμη φορά στον θαλάσσιο αθλητισμό.
Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά θα λειτουργήσουν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, Ακαδημίες Ανηλίκων – Ενηλίκων Εκμάθησης windsurf από 12 Σεπτεμβρίου 2015 και για τα επόμενα 4 Σαββατοκύριακα, οι οποίες θα περιλαμβάνουν όλα τα επίπεδα εκμάθησης (αρχάριοι – μεσαίοι – προχωρημένοι).
Θα πληρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας όπως τεχνικές αυτοδιάσωσης, χρήση σωσιβίου, παπουτσάκια θαλάσσης κλπ.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν από κοινού εκδηλώσεις και αγώνες ώστε να ενημερωθεί το ευρύ κοινό για τη λειτουργία των Ακαδημιών και τη διεύρυνση της θαλάσσιας οικογένειας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης με ένα ακόμη υπέροχο άθλημα…
Τα windsurfing ήρθαν στο Θερμαϊκό!!! Ας τα καλοδεχτούμε!!!
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6977347038"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου