Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Σε αυτές τις μηχανές αναζήτησης μπορείτε να κλείσετε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια



Οι μηχανές αναζητήσεις που συγκρίνουν τιμές από πολλές εταιρίες είναι πολύ χρήσιμες αν δεν ξέρουμε ποια αεροπορική να διαλέξουμε και παρέχουν μια πλήρη εικόνα.
Είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο, όταν ξέρουμε για έναν προορισμό ποια εταιρία είναι η πιο φθηνή, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε σε sites που κάνουν συγκρίσεις, αλλα μας συμφέρει να πάμε κατευθείαν στην ιστοσελίδα της εταιρίας να κάνουμε εκεί αναζήτηση και μπορεί να κερδίσουμε μερικές δεκάδες ευρώ.

Μηχανές αναζήτησης που μπορούν να σας βοηθήσουν σε μια τέτοια αναζήτηση:
Skyscanner: Έχει το μοναδικό προνόμιο ευελιξίας ημερομηνίας. Μπορείς να ψάξετε ανα μηνα, ακόμα και σε ολόκληρο το χρόνο.Ακόμη μια παροχή είναι δεν χρειάζεται επιλέξετε συγκεκριμένο προορισμό. Βάζετε πχ από Θεσσαλονίκη προς όλον τον κόσμο και βγαίνουν με αύξοντα σειρά τιμής οι διαθέσιμοι προορισμοί. 
Kayak: Εξίσου μια καλή μηχανή αναζήτησης που δεν έχει όμως την ευελιξία της προηγούμενης και πιστεύω ότι για Ελλάδα δεν είναι και πολύ χρήσιμη.
Airtickets.gr: Αξιόπιστη μηχανή, κυρίως για εντός Ελλάδας ταξίδια, για εκτός θα έλεγα δεν δίνει και τις πιο συμφέρουσες τιμές.
Vivatravel: Η πιο καινούργια από τις μηχανές αναζήτησης
Επίσης υπάρχουν το pamediakopes.gr και το travelplanet24.gr σταθερές αξίες που εμπλουτίζουν σχεδόν πάντα τις μηχανές αναζήτησης.
Τέλος, αξίζει να ανφερθούν και οι low cost εταιρείες, όπως:
- Easyjet, 
- Malev

- Tuifly και Germanwings
- Ryanair 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου