Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Είμαστε σε επαφή με το σώμα μας και τους ρυθμούς του;


KarlaRead5

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η παγκοσμιοποίηση μας έχει οδηγήσει στο να απομακρυνθούμε από τον σώμα μας και τους ρυθμούς του και να ενταχθούμε σχεδόν ρομποτικά σε μια καθημερινότητα που απαιτεί να είμαστε συνέχεια σε εγρήγορση και όλα να γίνονται σε προκαθορισμένο χρόνο και χώρο. Αν γίνει έστω και η παραμικρή παρέκκλιση, την βιώνουμε σαν την καταστροφή! Το παραπάνω έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε ξεχάσει πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε τις ανάγκες και τους ρυθμούς, τόσο τους δικούς μας, όσο και των παιδιών μας!!!

Μουσικό πανόραμα...

                                                                   ΜΗΤΣΙΑΣ MITSIAS " ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ " 



Ελληνική ταινία :Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης


Βάλτε ένα παγάκι σε αυτό το σημείο στο κεφάλι σας και δείτε το θαύμα!!!

Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι πιθανός η ημερήσια χρήση από τα παγάκια μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας, να σας θεραπεύσει,να σας βοηθήσει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να σας κάνει πιο νέους και ενεργητικούς.
Αυτό μπορεί να συμβεί αν βάλετε ένα παγάκι στο σημείο όπου το κεφάλι και το λαιμό σας είναι συνδεδεμένα.

Πώς να ελέγξετε εύκολα και γρήγορα αν κάποιος χρησιμοποιεί το Wi-Fi σας;

1Yπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα θέλατε να ελέγξετε αν κάποιος χρησιμοποιεί το ασύρματο δίκτυο σας (Wi-Fi) χωρίς άδεια…
Μπορεί να έχει ήδη συμβεί και το καταλαβαίνετε συνήθως από την ταχύτητα της σύνδεσης σας που αρχίζει να «σέρνεται.» Φυσικά, θα πρέπει να αναφέρουμε και τις συνέπειες για την ασφάλεια των δεδομένων σας, καθώς ένας έμπειρος και κακόβουλος χρήστης μπορεί με κάποιο τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία του δικτύου σας.

Όσο πιο άδειος ο άνθρωπος, τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνει μιλώντας…

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4jQTlhqBOf9k00jECjABs0nP3zAhyphenhyphenmBcy-HszrT1jZS8RCGfOb9RFbP4NS7_RpWOEnFeswVPNleujNqkkhsB7xq1f9jDfZmG97OpPdnbX-QvxQyuwMjSJgWE3lbsR74KHRAu3o2PZieY/s1600/bnbc.jpgΜια φορά κι έναν καιρό ένα δάσκαλος περπατούσε με τον μαθητή του στο δάσος.
Καθώς περπατούσαν, ανάμεσα στους φυσικούς ήχους της ζούγκλας, άρχισε να ακούγεται και ένας διαφορετικός, αφύσικος ήχος. Τότε, ο δάσκαλος σταματάει απότομα, γυρνάει προς την πλευρά του μαθητή του και τον ρωτάει «Μπορείς να διακρίνεις τι είναι αυτός ο ήχος;» 

Η ελληνική αστυνομία εξοπλίστηκε με ισραηλινά drones


http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/08/drones1.jpgΣτη χώρα που σκύβει το κεφάλι στην Παγκόσμια Ελίτ και τη Διακυβέρνηση της, ψωμί τυρί δεν έχουμε, παρά την τεχνολογία του Όργουελ

Τα πρώτα της μη επανδρωμένα αεροσκάφη “drones” απέκτησε η ΕΛ.ΑΣ., ξεκινώντας αυτό το διάστημα και τις πρώτες δοκιμαστικές πτήσεις τους.

Εργολάβοι και πολιτικοί «ρήμαξαν» τη χώρα 40 χρόνια προς όφελος των Γερμανών

dimosia_erga-3
Το Βερολίνο «σάρωσε» κατά τη μεταπολίτευση όλα τα δημόσια έργα με την ανοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μάζεψε όλο το κρατικό χρήμα και τώρα μας οδηγούν σε χρεοκοπία

Το «παιχνίδι» ήταν στημένο καθόλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Η Ελλάδα αποτέλεσε για 40 και πλέον χρόνια την «καταναλωτική χαβούζα» των Βρυξελλών και του Βερολίνου, αφού η Γερμανία μέσω των ντόπιων εργολάβων σάρωσε όλα τα δημόσια έργα με υπερτιμολογήσεις – Το βίντεο που ακολουθεί είναι αδιάψευστος μάρτυρας των βρώμικων παιχνιδιών που έπαιξαν οι εταίροι μας με τους εκπροσώπους της εγχώριας διαπλοκής στις πλάτες του λαού.

«ΧΑΘΗΚΑΝ» ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 600 ΔΙΣ -ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ «ΓΥΡΙΣΑΝ» ΣΤΟ... 2003

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟ… ΕΥΡΩ!

Του ΔΑΝΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ*

Την ώρα που η κυβέρνηση και οι άλλοι μνημονιακοί εταίροι καταγγέλλουν για εσχάτη προδοσία όσους αναφέρονται στην επείγουσα ανάγκη εξόδου από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα στοιχεία δείχνουν ότι έχουμε ήδη επιστρέψει στα χρόνια της... δραχμής!

ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών του έτους ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στην παραμονή ανθρώπων ή κατοικίδιων μέσα σε αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα, επειδή η θερμοκρασία του αέρα που έχει εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό μπορεί να ανέβει πολύ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Τα νησιά «βουλιάζουν» από μετανάστες και η κυβέρνηση προσφέρει... wi-fi στον Βοτανικό

Την ώρα που αναζητείται μια αξιοπρεπής λύση για το μέλλον των ανθρώπων που καταφθάνουν στην Ελλάδα από τις εμπόλεμες χώρες, ψάχνοντας μια καλύτερη τύχη στην Ευρώπη, τρεις εξ ολοκλήρου αντίθετες εικόνες κυριάρχησαν κατά τη χτεσινή μέρα, σε Βοτανικό, Κω και Λέσβο, έχοντας όλες, πρωταγωνιστές, πρόσφυγες από τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράκ και άλλες αιματοβαμμένες χώρες.

Bloomberg: Yπέρ της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους το 92% των οικονομολόγων

Bloomberg: Yπέρ της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέουςτο 92% των οικονομολόγων


Το 92% των Ευρωπαίων οικονομολόγων που ρωτήθηκαν από το πρακτορείο Bloomberg δήλωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να λάβει κάποιας μορφής ελάφρυνση του χρέους της.

DW: Ελληνικές επιχειρήσεις μεταναστεύουν μαζικά στη Βουλγαρία


DW: Ελληνικές επιχειρήσεις μεταναστεύουν μαζικά στη Βουλγαρία

Σε πόλο έλξης έχει μετατραπεί η Βουλγαρία για δεκάδες χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες επιλέγουν να μεταφέρουν την έδρα τους στη γειτονική χώρα, κυρίως λόγω της χαμηλής φορολογίας, αναφέρει η Deutsche Welle.
Εξαιτίας της κρίσης πολλοί επιχειρηματίες προτιμούν να μεταφέρουν τις έδρες των εταιρειών τους εκτός Ελλάδας. 60.000 ενδέχεται να μεταφερθούν στη Βουλγαρία, προειδοποίησε πρόσφατα ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης. Η είδηση προκάλεσε αίσθηση και στα βουλγαρικά ΜΜΕ.

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/8/2015


             Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός Τρίτη 18-8-2015



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Θράκης περιμένουμε σήμερα Τρίτη 18 Αυγούστου 2015.