Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Μουσικό πανόραμα...

                                                ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ-ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΑΓΙΑ ΜΟΥ 'ΚΑΝΕΣ 


Ελληνική ταινία : Τον Αράπη κι αν τον Πλένεις


Για ποιον λόγο πρέπει να βάλετε τα λεμόνια στην κατάψυξη



Είναι γνωστό ότι το να πίνετε νερό με λεμόνι σας βοηθάει στηνκαλύτερη ισορροπία του οργανισμού και στην αποτοξίνωσή του.
Τα φυτοχημικά συστατικά που βρίσκονται στα λεμόνια, τα οποία ονομάζονται limonoids

ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

τα πρώτα χιόνια στην Ελλάδα θα έρθουν ως
συνήθως προς τα τέλη του Οκτωβρίου και προς τις αρχές Νοεμβρίου, στα πιο ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας, βορειοδυτικής χώρας.

Βουρτσίστε τα δόντια σας με αυτό και θα... πετάξετε την οδοντόκρεμα

Σε μια μελέτη για τις βιοκτόνες ιδιότητες του 
ελαίου από καρύδας κατά των βακτηρίων που 
ευθύνονται για την τερηδόνα, το καρυδέλαιο αποδείχτηκε εξαιρετικά αποτελεσματικό.
Η δράση του ελαίου καρύδας ελέγχθηκε στη φυσική του κατάσταση και μετά από επεξεργασία με ένζυμα, σε μια διαδικασία παρόμοια με την πέψη. Τα έλαια δοκιμάστηκαν κατά των στελεχών του βακτηρίου του στρεπτόκοκκου, τα οποία ζουν φυσικά στο στόμα του ανθρώπου.

Σπαθόλαδο η Βαλσαμόλαδο: Ένα φυσικό “γιατρικό” με πολλές ιδιότητες που πρέπει να γνωρίζουμε!

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2014/06/louloudia.jpgΑποτέλεσε το περίφημο ίαμα των αρχαίων Σπαρτιατών, με το οποίο θεράπευαν τις πληγές τους μετά τις μάχες, ενώ το πρότειναν οι θεραπευτές της εποχής για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και του έλκους στομάχου.

Εάν δεν είναι φωτοσοπιά, κάποιοι θέλουν, ΣΗΜΕΡΑ κρέμασμα



Δείτε εικόνα ντροπής!
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έγινε "Υπουργείο Άμυνας"! Αφαιρέθηκε το "Εθνικής"! Δηλαδή ποια άμυνα υπερασπίζονται εκεί στο Υπουργείο του οποίου προΐσταται ο Πάνος Καμμένος; Δεν...υπερασπίζονται την Εθνική Άμυνα αλλά την...άμυνα της Ευρώπης;

Πως θα καθαρίσετε το στρώμα σας από τα ακάρεα;

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί η τακτική αλλαγή των σεντονιών δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με την καθαριότητα και την απαλλαγή των μικροβίων. Σε ένα καθαρό στρώμα, σύμφωνα με έρευνες, μπορεί να ζουν εκατομμύρια ακάρεα σκόνης, τα οποία μαζί με τα περιττώματα τους είναι δυνατόν να εισέλθουν στον πνεύμονα και να προκαλέσουν ακόμα και κρίση άσθματος.

ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΜΕ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ”

Στην Ελλάδα ο Ρουβάς μπορεί να δηλώνει ετήσιο εισόδημα λίγο παραπάνω από αυτό της Μαρίζας Κωχ και να μας παραδίδει και μαθήματα πατριωτισμού κι ευρωπαϊκού προσανατολισμού, αναφέρει το πάντα καυστικό ixnos.blogspot.gr.

Παράλληλα μας παραπέμπει σε ένα πολύ καλό άρθρο, στο οποίο αποκαλύπτεται η “κουκούλα” της φοροδιαφυγής(οι παρόντες εξαιρούνται βέβαια).

Μείωση ΕΝΦΙΑ με διορθώσεις στο Ε9


akinita edium


Την ώρα που το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει να προχωρήσει σε οριακές αλλαγές στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων που θα δίνουν μια «γεύση» δικαιότερης κατανομής των φορολογικών βαρών στα ακίνητα, οι φορολογούμενοι έχουν την ευκαιρία από τώρα να περιορίσουν το ποσό του φόρου που θα κληθούν να πληρώσουν φέτος για την ακίνητη περιουσία τους.

Πολύ έξυπνο – Εσύ το ήξερες γιατί ΠΡΕΠΕΙ να βάζουμε κέρμα στην κατάψυξη;



Και όμως υπάρχει λόγος σοβαρός
Υπάρχει λόγος που πρέπει να υπάρχει κέρμα στην κατάψυξη.

– Αν φύγεις διακοπές και αφήσεις φαγώσιμα στην κατάψυξη...

Αμερικανική βοήθεια στα Παιδικά Χωριά SOS


Αμερικανική βοήθεια στα Παιδικά Χωριά SOS


Τα Παιδικά Χωριά SOS των ΗΠΑ συγκέντρωσαν περισσότερα από 100.000 δολάρια σε μόλις δύο ημέρες για την υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η οργάνωση αυτή.

Έμπλεξαν με λάθος λαό …

imageΓράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Θα μπορούσε να είναι και κουίζ : Ποιοί αγωνιούν περισσότερο για το εάν θα υπάρξει συμφωνία μέχρι τις 20 Αυγούστου ;

Οι πολιτικές εφημερίδες 10/8/2015


             Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός Δευτέρα 10-8-2015



Άστατο καιρό με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, στο Κεντρικό Ιόνιο, στα ορεινά της Κρήτης και πιθανόν σε νησιωτικές περιοχές του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015.