Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Τα 9,7 δισ. θα φτάσει ο πληθυσμός της Γης το 2050 – Η Ινδία η μεγαλύτερη πληθυσμιακά χώρα


1

Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για τον πλανήτη, ο…
υπερπληθυσμός δεν φαίνεται να είναι δυνατόν να αποφεχθεί. Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών, το 2050 ο πληθυσμός του πλανήτη μας θα είναι λίγο κάτω από τα 10 δισεκτομμύρια (9,7 για την ακρίβεια). Ενώ η συνέχεια θα είναι εξίσου ανοδική, καθώς για το 2100 ο αριθμός αυτός θα φθάσει στα 11,2 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :Ο ΕΜΙΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ


Όλα τα πρωινά του κόσμου: τι τρώνε για πρωινό σε 20 χώρες

Το πρωινό έχει τη δική του φιλοσοφία, έρχεται να μας τονώσει μετά τη βραδινή νηστεία, να μας χαρίσει ενέργεια και να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με τον πιο γευστικό τρόπο –δεν είναι άλλωστε τυχαίο που πολλοί το ονομάζουν το «πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας». Ίσως είναι, όμως, και το πιο «δύσκολο» γεύμα της ημέρας τις καθημερινές, όταν όλοι βιάζονται να πάνε στις δουλειές τους και καταλήγουν να φεύγουν από το σπίτι με μερικές γουλιές καφέ και λίγο ψωμί με μαρμελάδα στην καλύτερη περίπτωση.

10 βιντεάκια που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα (26-07-2015)

10 λόγοι για να κολυμπάτε ασταμάτητα!



Η γυμναστική μοιάζει πιο εύκολη
Το κολύμπι προσφέρει κάτι που δεν προσφέρει καμία άλλη αεροβική άσκηση και αυτό είναι η δυνατότητα να γυμνάσετε το σώμα σας χωρίς επιπτώσεις στο σκελετικό σας σύστημα. Το σώμα μέσα στο νερό είναι ελαφρύτερο απ’ ότι εκτός και πιο συγκεκριμένα, εάν βυθιστείτε μέχρι τη μέση, «ζυγίζετε» το 50% του πραγματικού σας βάρους, ενώ αν το νερό φτάσει μέχρι το λαιμό σας, τότε «κουβαλάτε» το 10% του βάρους σας. Το υπόλοιπο 90% το διαχειρίζεται το νερό.

Σε επίσχεση προχωρούν από τη Δευτέρα οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ



Σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών προχωρούν οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ από την ερχόμενη Δευτέρα και για όλη την εβδομάδα.
Όπως ανακοίνωσε η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ), η επίσχεση υπηρεσιών είναι μονόδρομος σε αυτή τη φάση, καθώς διεκδικούν την άμεση αποπληρωμή των οφειλομένων από τον Οργανισμό, όπως και την υπογραφή νόμιμης σύμβασης (η σύμβαση έχει λήξει και γίνονται σιωπηρές παρατάσεις της).

Διαγωνισμός φωτογραφίας για την... αναδόμηση της Θεσσαλονίκης



Διαγωνισμό φωτογραφίας διοργανώνει η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρία ΑΝΑΔΟΜΩ.
Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδειχθούν σημεία των πόλεων της Ελλάδας, που χρήζουν αναδόμησης, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό. Κάθε ένας συμμετέχων ή κάθε μια συμμετέχουσα, θα υποβάλλει τη φωτογραφία ενός σημείου της πόλης του/της, που θα συνοδεύεται από μια σύντομη περιγραφή για τις αλλαγές που θα ήθελε να γίνουν σε αυτό.

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Παρέμβαση του πρωθυπουργού για τις Σκουριές

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Παρέμβαση του πρωθυπουργού για τις Σκουριές
Παρέμβαση έκανε προ ολίγου στο πλαίσιο της εν εξελίξει συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για τις Σκουριές.
Η παρέμβαση του πρωθυπουργού ήρθε μετά την τοποθέτηση της βουλευτίνας του κόμματος Κατερίνας Ιγγλέζη, η οποία ανέγνωσε ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών Ιερισσού Χαλκιδικής, στην οποία διατυπώνονται ενστάσεις για όσα είπε για τις Σκουριές, ο Α. Τσίπρας στην χθεσινή του ραδιοφωνική συνέντευξη «Στο Κόκκινο».

Κερδοσκοπίας ...συνέχεια στα καύσιμα.


  • Ούτε καν ένα λεπτό του ευρώ(!) δεν υποχώρησαν οι τιμές της αμόλυβδης βενζίνης στα ελληνικά πρατήρια υγρών καυσίμων, παρά τη μεγάλη βουτιά του αργού πετρελαίου τον τελευταίο μήνα κατά 21% από τα 60,5 στα 47,5 δολάρια το βαρέλι.

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ...

Εξετάζονται ελαφρύνσεις για τα μικρής αξίας ακίνητα - Επιβαρύνσεις για όσους έχουν στην κατοχή τους πολλά ακίνητα -Μείωση του φόρου για τα κενά...
και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα

Διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ θα επιχειρήσει το οικονομικό επιτελείο, χωρίς ωστόσο να αλλάζει ο στόχος των 2,650 δισ. ευρώ, αλλά και χωρίς να αλλάζουν οι αντικειμενικές αξίες.

Προς MEGA, ANT1, STAR, SKAI, Alpha, κτλ «ομώνυμους», σοβαρευτείτε κύριοι, σας χρειαζόμαστε

mme
Πόσο ηλίθια νομίζετε ότι είναι η κοινή γνώμη …κύριοι;;
ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ στην παρούσα φάση … γιαυτό σας λέμε να παρακάτω.
Δεν αντιλαμβάνονται λέτε οι πολίτες την σκοπιμότητα της κάθε στοχοποίησης που κάνετε;;
Ξέρετε τι λένε για το “bullying” που κάνετε – μετά την πρόεδρο της Βουλής – στο κύριο Βαρουφάκη … στα καφενεία στις παρέες κτλ;;

Σε ρώτησε κανείς για αυτό; Εδώ μας έφτασαν οι Εφιάλτες…

11

Οι πολιτικές εφημερίδες (Παρασκευή 31-7-2015)

Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός (Παρασκευή 31-7-2015)



Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015.