Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :ΣΑΝΤΑ ΤΣΙΚΙΤΑ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗΣ -ΙΛΙΑ ΛΥΒΙΚΟΥ


«Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές». Ξέρετε πόσα χρόνια χρειάζονται για να διαλυθούν;

42«Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές»

Μια φράση που ακούμε από τα παιδικά μας χρόνια και πρέπει πάντα να εφαρμόζουμε για να διατηρούμε τις όμορφες παραλίες της Ελλάδας καθαρές.

Δένδρο που βγάζει πάνω από 40 διαφορετικά φρούτα (Video)

Δένδρο που βγάζει πάνω από 40 διαφορετικά φρούτα
Ο Sam Van Aken, ένας καλλιτέχνης και καθηγητής στο Syracuse University, χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνική μπολιάσματος για να δημιουργήσει δένδρα τα οποία φέρουν 40 διαφορετικές ποικιλίες πυρηνόκαρπων φρούτων ή φρούτων με κουκούτσια το καθένα.

Η διαδικασία μπολιάσματος περιλαμβάνει το κόψιμο ενός μικρού κλαδιού με μπουμπούκι από ένα δένδρο μιας εκ των ποικιλιών και την εισαγωγή του σε μια σχισμή ενός κλαδιού του «ειδικού δένδρου», τυλίγοντας στην συνέχεια την πληγή με ταινία μέχρι να επουλωθεί και το μπουμπούκι να αρχίσει να αναπτύσσεται σε ένα νέο κλαδί.

Κουτσούμπας..το ΚΚΕ κάθετα αντίθετο με το να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ αυτή τη στιγμή..

syros-kke-pn-thumb-largeΟ γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας χθες βράδυ σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης είπε ότι «βρισκόμαστε στην ίδια και από μια άποψη χειρότερη κατάσταση που βρισκόμασταν πριν το Γενάρη», με τα δύο προηγούμενα μνημόνια και τους 500 εφαρμοστικούς νόμους εν ισχύ και «έρχονται καινούργια μέτρα – φωτιά, τα οποία ως προαπαιτούμενα για να ξεκινήσει η συζήτηση για την συμφωνία ψηφίστηκαν στη Βουλή και έπεται συνέχεια».

Πώς θα αναγνωρίσετε έναν παιδόφιλο.


Οδηγίες προς γονείς και παιδιά.


Το τελευταίο διάστημα πολλά είναι τα ¨κρούσματα¨ παιδόφιλων στην Ελληνική κοινωνία. Για τον λόγο αυτό, διαβάστε παρακάτω πως.. μπορείτε να αναγνωρίσετε έναν παιδόφιλο και να προστατεύσετε τα παιδιά σας από κάθε είδους αρρωστημένα μυαλά.

ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ!

Και τώρα εκλιπαρούμε ξανά το ΔΝΤ που θα διώχναμε!

ΣΤΑ 4!

Μετά από αρκετές δόσεις άνεσης και τζάμπα μαγκιάς η κυβέρνηση, δια του Τσακαλώτου, εκλιπαρεί το ΔΝΤ να επιστρέψει στην Αθήνα.

Το καραγκιοζιλίκι είναι διαχρονικό χαρακτηριστικό των ελληνικών κυβερνήσεων.

Ο μεγάλος εκβιασμός-(σχολιάζει ο καθηγητής του ΑΠΘ Ν. Παπαδόπουλος )


Αποτέλεσμα εικόνας για οικονομια ελλαδας

Για όσους πιστεύουν ακόμη στην  αγάπη των Ευρωπαίων προς την Ελλάδα.

"ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ 3,5%; - ΑΝΕΦΙΚΤΟ" - ANAΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ
Κόλαφος το ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος: «Εξαιρετικά μη βιώσιμο - To κλείσιμο των τραπεζών κατέστρεψε την ελληνική οικονομία»


Η αγανάκτησή μας είναι τέτοια που θα μπορούσε να πυροδοτήσει κάθε ενέργεια από μέρους μας. Κάτι παρόμοιο έκαναν και στον Αραβικό κόσμο και μετά παραπονιούνται για τρομοκρατία. Ποιός λοιπόν τρομοκρατεί ποιόν;

ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος: «Εξαιρετικά μη βιώσιμο - To κλείσιμο των τραπεζών κατέστρεψε ότι είχε απομείνει από την ελληνική οικονομία»


Αποτέλεσμα εικόνας για δντ


"ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ 3,5%; - ΑΝΕΦΙΚΤΟ" - ANAΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ


Ως «εξαιρετικά μη βιώσιμο» χαρακτηρίζει το ελληνικό χρέος της Ελλάδας το ΔΝΤ στην επικαιροποιημένη έκθεσή του, με ημερομηνία 14 Ιουλίου,της οποίας ένα μέρος δημοσίευσε ήδη χθες το defencenet.gr

Εγκαινιάζεται στις 5 Σεπτεμβρίου η φετινή 80ή Διεθνής 'Εκθεση Θεσσαλονίκης


Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της εισέρχεται η 80ή Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, με τη φιλοδοξία να αναδείξει τον επετειακό χαρακτήρα της ενσωματώνοντας πολλές εκπλήξεις για τους εκθέτες και τους επισκέπτες.
"Η ανοδική πορεία της ΔΕΘ τα τελευταία χρόνια αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για τη φετινή έκθεση, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 14 θεματικά αφιερώματα, που καλύπτουν όλες τις πτυχές της εγχώριας παραγωγής και επιχειρηματικότητας.

Μόνο οργή! Αυτοί είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν έκοψαν ποτέ τους μισθούς τους λόγω Μνημονίου - Συνέχιζαν να παίρνουν 7.000 ευρώ το μήνα



Ο δημόσιος φορέας ανήκει στο υπουργείο Ανάπτυξης και δεν εφάρμοσε ποτέ τους νόμους του Μνημονίου 
- Από την εισαγγελική έρευνα προκύπτει ότι το Δημόσιο ζημιώθηκε κατά 4,5 εκατομμύρια ευρώ από το 2010 
- Η απόρρητη έκθεση έδειξε πως τα στελέχη του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας έπαιρναν ακόμα 15 μισθούς
 - Είχαν το θράσος να εξακολουθούν να παίρνουν ακόμα και επίδομα κυλικείου

Οι πολιτικές εφημερίδες (Κυριακή 26-7-2015)


Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός (Κυριακή 26-7-2015)




Αρκετή ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα, αυξημένη υγρασία και λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Κρήτης θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και καταιγίδες με τοπικά ισχυρά φαινόμενα, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 26 Ιουλίου 2015.

Η Αγία Παρασκευή ή Παρασκευή Αθληφόρος ή Παρασκευή Μεγαλομάρτυς

Αγία Παρασκευή η Οσιομάρτυς
Ημερομηνία εορτής: 26/07/2015Αγία Παρασκευή η Οσιομάρτυς
Τύπος εορτής: Σταθερή.
Εορτάζει στις 26 Ιουλίου εκάστου έτους.


Θεῷ παρεσκεύασας ἁγνὸν ὡς δόμον,
Σαυτὴν ἄγουσα, Σεμνή, εἰς κατοικίαν.
Παρασκευὴν ἔκτανεν εἰκάδι χαλκὸς ἐν ἕκτῃ.