Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ο μεγάλος εκβιασμός-(σχολιάζει ο καθηγητής του ΑΠΘ Ν. Παπαδόπουλος )


Αποτέλεσμα εικόνας για οικονομια ελλαδας

Για όσους πιστεύουν ακόμη στην  αγάπη των Ευρωπαίων προς την Ελλάδα.

"ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ 3,5%; - ΑΝΕΦΙΚΤΟ" - ANAΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ
Κόλαφος το ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος: «Εξαιρετικά μη βιώσιμο - To κλείσιμο των τραπεζών κατέστρεψε την ελληνική οικονομία»


Η αγανάκτησή μας είναι τέτοια που θα μπορούσε να πυροδοτήσει κάθε ενέργεια από μέρους μας. Κάτι παρόμοιο έκαναν και στον Αραβικό κόσμο και μετά παραπονιούνται για τρομοκρατία. Ποιός λοιπόν τρομοκρατεί ποιόν;

Εδώ κααι τώρα κ. Πρωθυπουργέ, επανέφερε τον Βαρουφάκη να εφαρμόσει το πλάνο που είχε ετοιμάσει σχετικά με το νόμισμαα, (εκτύπωση ΕΥΡΩ), ακύρωσε την συμφωνία, κάνε στάση εξωτερικών πληρωμών, και στείλε τους Σόϊμπλε, Νταϊτζελμπλουμ, Γιούγκερ και Μέρκελ στο διεθνές δικαστήριο για απάνθρωπα εγκλήματα κατά του λαού μας. Επίσης ενεργοποίησε δικαστική διαδικασία για τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Κρατικοποίησε όλες τις τράπεζες, πλήρη κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος και στείλε στον αγύριστο τον Στουρνάρα, βάλε άλλον διοικητή (ίσως την Κατσέλη). Μονομερή ακύρωση των συνθηκών ΚΑΠ1 και ΚΑΠ2, να ανοίξουν τα εργοστάσια ζακχάρεως Ξάνθης, Πλατέως και Λάρισας. Να επαναλειτουργήσει το εργοστάασιο λιπασμάτων Καβάλας. Έτσι θα κοπούν οι εισαγωγές ζάχαρης από Γερμανία και λιπασμάτων από Νορβηγία.  Να αναζητηθούν αγορές για τα αγροτικά μας προϊόντα και εκτός Ευρώπης. Ο πλανήτης έχει περισσότερες από 300 χώρες, δεν περιορίζεται στην Ευρώπη που δεν μας θέλει.

Ν. Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου