Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Καιρός (Κυριακή 26-7-2015)




Αρκετή ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα, αυξημένη υγρασία και λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Κρήτης θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και καταιγίδες με τοπικά ισχυρά φαινόμενα, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 26 Ιουλίου 2015.
Παράλληλα το αίσθημα δυσφορίας αναμένεται να είναι κατά τόπους αυξημένο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 37 στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 36 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 20 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και με εξαίρεση τα νότια πελάγη όπου θα επικρατήσουν μέτριοι δυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και θα εκδηλωθεί καταιγίδα κυρίως στα βόρεια και δυτικά τμήματα του νομού, περιμένουμε σήμερα Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και θα εκδηλωθεί καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε σήμερα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου