Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ευρωπαίοι πολίτες συλλέγουν υπογραφές online για… Germanexit


Ευρωπαίοι πολίτες συλλέγουν υπογραφές online για… Germanexit

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για την Ελλάδα και τα όσα διαδραματίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής, αυξάνονται οι αντιδράσεις στην  Ευρώπη κατά της Γερμανίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι Γαλλόφωνοι Ευρωπαίοι έχουν δημιουργήσει ένα διαδικτυακό ψήφισμα στο οποίο συλλέγουν υπογραφές για την έξοδο της Γερμανίας από την Ευρωζώνη.

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :Οικογένεια Παπαδοπούλου


ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ! Πόσες μέρες κράτησε η αντίσταση των Ευρωπαϊκών χωρών στη ναζιστική Γερμανία

1Πόσες ημέρες κράτησε η αντίσταση κάθε ευρωπαϊκής χώρας στο 3ο Ράιχ;
1) Ελλάδα – 219 ημέρες. Τους καθυστερήσαμε και τους έπιασε ο βαρύς χιονιάς της Ρωσίας με αποτέλεσμα να ηττηθούν από τον Κόκκινο Στρατό. Η Ευρώπη σώθηκε από τους Ναζί χάρη στην ελληνική αντίσταση. Χρηματοοικονομικά με τι ποσό θα μπορούσε να αποτιμηθεί αυτό;…)

Έγγραφα στέλνουν Σαμαροβενιζελους ισόβια! άφησαν χρέος 50 δις για να καταστρέψουν την χώρα [photos]


prodotes1

Στο χθεσινό έγγραφο ο Σοΐμπλε απαίτησε υποθήκη δημοσίας περιουσίας ύψους 50 δις...

Τροφές που χορταίνουν χωρίς να παχαίνουν



Ο κορεσμός είναι μια λειτουργία που συνήθως παραμελείται σε προγράμματα μείωσης του σωματικού βάρους. Οι άνθρωποι γενικά τρώνε μέχρι να χορτάσουν. Η αλήθεια είναι ωστόσο, ότι μερικές τροφές είναι πιο χορταστικές από άλλες. Για παράδειγμα, οι τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες πχ πατάτες.

Άντε βρε, ΚΑΙ στα δικά μας. Κατασχέθηκε η περιουσία του πρωθυπουργού της Ρουμανίας. Ο Πόντα κατηγορείται για πλαστογραφία, φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος

Οι εισαγγελείς της Εθνικής Διεύθυνσης Καταπολέμησης της Διαφθοράς της Ρουμανίας (DNA) διέταξαν την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του πρωθυπουργού της χώρας, Βίκτορ Πόντα (ακινήτων και άυλων περιουσιακών στοιχείων) ως μέτρο ασφάλειας, στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας που ξεκίνησαν εναντίον του για πλαστογραφία, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος….

Ταμείο εκποίησης της Ελλάδας: Θα περιλαμβάνει από νησιά και βραχονησίδες μέχρι αγροτική γη, σπίτια, στρατόπεδα κι εκκλησίες!

ΔΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!

(Καλά για τις εκκλησίες δεν έχουν πρόβλημα...)


Ακόμα και εθνικό έδαφος θα πουληθεί με συνοπτικές διαδικασίες μέσω του Ταμείου εκποίησης της Δημόσιας περιουσίας, βάζοντας σε σκέψεις για το ποιοι θα σπεύσουν να αγοράσουν ακατοίκητα νησιά και βραχονησίδες, με ποιους σκοπούς και αν αυτό πέραν της εθνικής καταρράκωσης δημιουργήσει προβλήματα και στην όποια Εθνική Ασφάλεια.

Ο απόλυτος εξευτελισμός: Κατόπιν απαίτησης του Β.Σόιμπλε διέλυσαν την επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις! (;)



ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 

Ακόμα ένα χτύπημα για την εθνική αξιοπρέπεια και κυριαρχία ήρθε σήμερα μετά από την υπογραφή για το νέο μνημόνιο:Κατόπιν γερμανικής προφανώς απαίτησης και έμπνευσης η συνεδρίαση στην επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις αναβάλλεται και όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή παραπέμπεται   στις καλένδες στο πλαίσιο της καθ΄υπόδειξη των δανειστών νέας "ελληνογερμανικής φιλίας".

Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου για όσους έβγαλαν λεφτά έξω


Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου για όσους έβγαλαν λεφτά έξω

«Πόνο και δάκρυα» επιφυλάσσει η Κυβέρνηση στους 100.000 μεγαλοκαταθέτες οι οποίοι από το ξέσπασμα της κρίσης έβγαλαν με εμβάσματα στο εξωτερικό πάνω από 200.000 ευρώ, και εμφανίζονται, αρκετοί από αυτούς, ως οπαδοί της δραχμής, έχοντας -δικαιολογημένα- το λόγο τους….
Να εξαγοράσουν,μπιρ παρά,ότι πετάει και κινείται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Ξηλώνονται 4 ψηφισμένα νομοσχέδια της κυβέρνησης


Ξηλώνονται 4 ψηφισμένα νομοσχέδια της κυβέρνησης

Τουλάχιστον τέσσερα νομοσχέδια που έχουν ήδη καταστεί νόμοι του κράτους από την σημερινή κυβέρνηση δύναται να θεωρηθούν από τους εταίρους ως μονομερείς ενέργειες και να μπουν στο κρεβάτι του Προκρούστη με τελικό στόχο το ξήλωμα τους.
Άλλωστε και κατά την ψήφιση τους η αντιπολίτευση είχε εγείρει ζητήματα μη συμβατότητας σε ότι αφορά τις δεσμεύσεις της χώρας με τους δανειστές μας.

Μέχρι την Τετάρτη κλειστές οι τράπεζες – Η ΕΚΤ δεν αύξησε την ρευστότητα


Μέχρι την Τετάρτη κλειστές οι τράπεζες – Η ΕΚΤ δεν αύξησε την ρευστότητα

Αμετάβλητο άφησε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) το ανώτατο όριο δανεισμού των ελληνικών τραπεζών μέσω του μηχανισμού έκτακτης ρευστότητας(ELA) , με συνέπεια να συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη τουλάχιστον, η τραπεζική αργία στην Ελλάδα.

Ποιες επαναπροσλήψεις στο δημόσιο ανακαλούνται


Ποιες επαναπροσλήψεις στο δημόσιο ανακαλούνται


Περίπου 9.000 επαναπροσλήψεις διαθέσιμων και απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων μπορεί να ανακληθούν, αν οι δανειστές κρίνουν ότι η επανατοποθέτησή τους, με αντίστοιχους νόμους της κυβέρνησης το προηγούμενο διάστημα, ήταν πράξη μονομερής.

ΕΠΙΚΑΙΡΟ όσο ποτέ: Η προφητεία ενός ναζί…70 χρόνια πριν!!


http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2015/07/hitler_nazi.medium.jpg“Και όμως νικήσαμε!” 
Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι αντίγραφο από απόκομμα… της εφημερίδας Ελευθεροτυπία το 1995, ενός άρθρου που αρχικά είχε δημοσιευτεί 70 χρόνια πριν, δηλαδή το 1945, αμέσως μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. 

Οι πολιτικές εφημερίδες 14/7/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 14/7/2015

Καιρός (Τρίτη 14-7-2015)



Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με μεμονωμένες μπόρες στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου 2015.