Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΟΧΙ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

                      

http://www.zoomblog.org/

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Patty Pravo- La Bambola

Ελληνική ταινία : Η Μουσίτσα


Έντονες οι αντιδράσεις των Ποντίων για την αφαίρεση της Γενοκτονίας από την ύλη της Ιστορίας

http://www.pontos-news.gr/sites/default/files/article/2015-06/vivlio_istorias.jpg«Μας ενδιαφέρει η πρόσθεση και ο πολλαπλασιασμός και όχι οι αφαιρέσεις μέσα στις νύχτες. Είναι αχαρακτήριστο και απαράδεκτο», δήλωσε μεταξύ άλλων στη Βουλή κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης.

Δουλείες και αναδουλειές… ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcrEEo4hvDYpVVgrJla0P4AKAA_5g-ewfYBWnxzuWG6KsahazZaTmc_QF1sjm8WN0_v1-CVlUUUFnFVdfvONz3UMpBQ71Hr-Vut1ldWIOGZDc77NV5FvdToEWbsmNAlDda-OlcZHe0zzk/s1600/akrivopoulou241059.jpgΓράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου
για τους κρυφούς και φανερούς πεμπτοφαλαγγίτε
Χαιρέκακοι, ανιστόρητοι, κρυφοί και φανεροί πεμπτοφαλαγγίτες, έκπτωτοι άρχοντες του μνημονίου και οι θλιβερές εφεδρείες τους από τα Ποτάμια της αγραμματοσύνης,

Ξεβρακώθηκαν οι δανειστές με τις τελευταίες απαιτήσεις τους

http://4.bp.blogspot.com/-ONykb0jHBJw/VYsVMlB1VJI/AAAAAAABGQY/mcgdMHRxaOo/s1600/1.jpgΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ''ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ''ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ...

Οι δανειστές απαιτούν απολύσεις στρατιωτικών, εξάλειψη ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, όχι φόρους σε πλούσιους...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μίζα από τους γερμανούς είχε πάρει ο συνδικαλιστής που έβριζε τον Πάνο Καμμένο!

800 χιλιάδες Ευρώ μίζα πήρε από τους Γερμανούς μέσω …ΜΑΤΑΝΤΟΥ! (Αυτόν που φυγάδευσε η κυβερνηση Σαμαρά!)
Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε το σκάνδαλο των ναυπηγείων, ο αρχισυνδικαλιστής ζητούσε από τον Καραμανλή να τον διαγράψει!
Κατάλαβες γιατί οι Γερμανοί θέλουν το Ποτάμι;

Δείτε το μισθό της Λαγκάρντ και πότε βγαίνουν σε σύνταξη οι υπάλληλοι του ΔΝΤ - Αυτοί ζητάνε τις περικοπές




Την ώρα που η "κυρία ΔΝΤ" αποφασίσει για τον μισθό και την σύνταξη του Έλληνα, η ίδια απολαμβάνει ετήσια έσοδα που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ο συνολικός της μισθός ξεπερνά τα 467.940 δολάρια και μάλιστα παίρνει και πρόσθετο επίδομα 83.760 δολάρια χωρίς παραστατικά.

μικρά-μικρά ανεκδοτάκια,,,,


Αποτέλεσμα εικόνας για γελιο

Μη σε πάρει λίγο ο ύπνος στο τιμόνι αμέσως να σε τρακάρουν…
Τι είναι αυτοί ρε??

Το ότι το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά από έναν μεγάλο τσακωμό είναι η μισή αλήθεια… το ότι δεν το κάνεις με τον άνθρωπο που τσακώθηκες είναι η άλλη μισή…

Τα πήρε η διπλανή μου στο μετρό, γιατί νόμιζε ότι κοίταγα τι έγραφε στο κινητό της, λες και με νοιάζει εμένα ποιος είναι ο Μανώλης Θ. που του πε να βρεθούν στις 8..!

Ανέκδοτο : Ο Γώργος Παπανδρέου στο Χάρβαρντ


παπανδρεου5




Πάει ο Γιώργος Παπανδρέου στη δανειστική βιβλιοθήκη του Χάρβαρντ και λέει στην υπάλληλο:
Πήρα αυτο το βιβλίο χθες αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η υπόθεση, μπερδεύτηκα με τα πολλά ονόματα που είχε!

Φυλή στην Τουρκία μιλάει αρχαία ελληνικά

Μπορεί οι περισσότεροι νεοέλληνες να γνωρίζουν ελάχιστα ή να αγνοούν παντελώς την αρχαία ελληνική γλώσσα… όχι όμως και μία απομονωμένη κοινότητα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, στη βορειοανατολική Τουρκία.

Νικολούδης: Έλεγχοι για διαφθορά ακόμα και στους υπουργούς


Νικολούδης: Έλεγχοι για διαφθορά ακόμα και στους υπουργούς

Εγκύκλιο-οδηγία προς τις υπηρεσίες εσωτερικού ελέγχου πάταξης της διαφθοράς όλων των υπουργείων, απέστειλε ο υπουργός Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης, προκειμένου να επεκταθεί, αλλά και να προηγείται ο έλεγχος στο ανώτατο επίπεδο ιεραρχίας έως και τον υπουργό.

Επιστρέφει τη Δευτέρα η ΕΡΤ3


Επιστρέφει τη Δευτέρα η ΕΡΤ3

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επανέρχεται η ΕΡΤ3 τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015. Οι τηλεθεατές θα χρειαστεί να επανασυντονίσουν τις συσκευές τους.
Παράλληλα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΡΤ ΑΕ, ολοκληρώθηκε ομαλά η επάνοδος και η ανάληψη καθηκόντων από τους εργαζομένους της ΕΡΤ.

Oι πολιτικές εφημερίδες 27/6/2015

Oι πολιτικές εφημερίδες 27/6/2015

Καιρός (Σάββατο 27- 6-15)




Άστατος καιρός στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές η σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

Δημοψήφισμα: Ο Πάνος Καμμένος προτρέπει τον λαό για «όχι»


Δημοψήφισμα: Ο Πάνος Καμμένος προτρέπει τον λαό για «όχι»

«Να ψηφίσει ο ελληνικός λαός «όχι» στη παράδοση της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας μας», προέτρεψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά την απόφαση της κυβέρνησης στην οποία μετέχει για δημοψήφισμα.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «το όχι στο δημοψήφισμα αποτελεί ναι στην δημοκρατική Ευρώπη».

Δημοψήφισμα: Το ερώτημα και οι απαντήσεις στα ψηφοδέλτια


Δημοψήφισμα: Το ερώτημα και οι απαντήσεις στα ψηφοδέλτια

Η Πρόεδρος της Βουλής δημοσιοποίησε την ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας στην οποία αναφέρεται και ποιο θα είναι το ερώτημα στο δημοψήφισμα και ποιες οι απαντήσεις. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως όσοι πολίτες απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ ενώ εκείνοι που συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ
Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη για τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής

Τι προβλέπει το Σύνταγμα για το δημοψήφισμα


Τι προβλέπει το Σύνταγμα για το δημοψήφισμα

Το άρθρο 44 παρ. 2 του Συντάγματος που αναφέρεται στην προκήρυξη δημοψηφίσματος ορίζει ότι «O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου.

Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα - ΒΙΝΤΕΟ

Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα - ΒΙΝΤΕΟ


Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου, όπως είπε να απαντήσει ο λαός «στο εκβιαστικό τελεσίγραφο των θεσμών». Το ερώτημα του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί στις 5 Ιουλίου θα είναι «η αποδοχή ή η απόρριψη των προτάσεων των θεσμών».
«Μετά από 5 μήνες οι εταίροι κατέληξαν σε μια πρόταση τελεσίγραφο» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: