Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μίζα από τους γερμανούς είχε πάρει ο συνδικαλιστής που έβριζε τον Πάνο Καμμένο!

800 χιλιάδες Ευρώ μίζα πήρε από τους Γερμανούς μέσω …ΜΑΤΑΝΤΟΥ! (Αυτόν που φυγάδευσε η κυβερνηση Σαμαρά!)
Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε το σκάνδαλο των ναυπηγείων, ο αρχισυνδικαλιστής ζητούσε από τον Καραμανλή να τον διαγράψει!
Κατάλαβες γιατί οι Γερμανοί θέλουν το Ποτάμι;
Η είδηση από τη δικογραφία, που άνοιξε εκ νέου και αφορά την εξαγορά των Ναυπηγείων, αλλά και την προμήθεια των υποβρυχίων είναι ότι αποκαλύπτεται ότι ο συνδικαλιστής στα ναυπηγεία… Γιώργος Κοντάκης εισέπραξε από τα 2.200.000 δολάρια το ποσό των 800.000 διότι συμμετείχε στην εξαγορά των ναυπηγείων. Αποδεικνύεται δηλαδή ότι μίζες δόθηκαν όχι μόνο για την προμήθεια των τεσσάρων υποβρυχίων, αλλά και για την εξαγορά του Σκαραμαγκά τον Μάιο του 2002! Αυτό αποκαλύπτει η Γιάννα Παπαδάκου στο Βήμα και συμπληρώνει:
Από την πορεία του χρήματος προς την εταιρεία Iveco, από την οποία εισέπραξε ποσά και ο κατηγορούμενος επικεφαλής των ναυπηγείων την επίμαχη περίοδο Σωτήρης Εμμανουήλ, φαίνεται ότι εστάλησαν δύο ποσά, ένα των 800.000 ευρώ και άλλο 1.400.000 για δωροδοκίες στη χώρα μας.
Τα ποσά εστάλησαν από την εταιρεία του εφοπλιστή Μιχάλη Ματαντού, η οποία έχει εντοπιστεί και σε άλλες διακινήσεις μαύρου χρήματος. Ήταν άλλωστε η εταιρεία, που αντιπροσώπευε την προμηθεύτρια γερμανική εταιρεία στη χώρα μας.
Στην πορεία του χρήματος, όμως εμφανίζεται να εμπλέκεται και Κύπριος, ο οποίος είναι ο διαχειριστής της εταιρείας Iveco. Πάντως στην απολογία του ο κ. Εμμανουήλ υποστήριξε ότι το ποσό αυτό προοριζόταν για αμοιβή δικηγορικής εταιρείας στην Κύπρο! Αρκεί να εντοπιστεί ότι στην υπόθεση αυτή έχουν εντοπιστεί ως μίζες και άλλα 16 εκατομμύρια ευρώ!
Να ειναι σίγουρη η συμμορία Σημίτη και ο κύριος Σαμαράς που αγωνίστηκε για να συγκαλύψει Ματαντούς και γερμανούς απατεώνες, οτι θα ταυτοποιηθεί και το τελευταίο ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου