Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

ADAMO. JE T'AIME

Ελληνική ταινία : Η κόμισσα της Κέρκυρας


Μύθος Αισώπου: Το πάθημα του λύκου. Ένα μάθημα για όλους μας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyPsxifMyQZ8U452vGLm9pqPFpbZt9PmvhjFXL7aYIsmU8nI8Rq-KAiO8dFkG9wYTTB7phshXZ62T8IG1dESOTPkoqQAC9zhQmDOwEZHIVuVB8t-S30Mfd7fENmPWNeEvRFxyhMyD5j5U/s1600/%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%82+2.jpgΜια φορά κι έναν καιρό, το λιοντάρι αρρώστησε βαριά.
Φοβήθηκε πως θα πεθάνει κι έδωσε διαταγή να συγκεντρωθούν όλα τα ζώα του μεγάλου δάσους μπροστά του, για να του πουν τι πρέπει να κάνει για να γιατρευτεί. Όλα τα ζώα είπαν τη γνώμη τους, ώσπου ήρθε και η σειρά του λύκου..

Σουλτς: Το Grexit θα αποτελούσε κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Μάρτιν Σουλτς, στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., στις 19 Μαρτίου 205. 

Την πεποίθηση ότι θα επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Αθήνας και των πιστωτών της εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς (φωτ.) και πρόσθεσε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες (Κυριακή) το βράδυ με την γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ συμφώνησαν να κάνουν τα πάντα προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη.

Προειδοποίησε δε ότι ένα Grexit θα ήταν καταστροφικό και για τις δύο πλευρές και απήθυνε έκκληση στον Αλέξη Τσίπρα «να πιάσει το χέρι που του απλώνει η Ευρώπη».

Θα δακρύσετε! Ο πιο πιστός σκύλος στον πλανήτη



- Ζούσε σε λάκκο μέσα στο τάφο του αφεντικού του! (εικόνα)

Ένας σκύλος δείχνει πίστη στον ιδιοκτήτη του ακόμα και μετ αθάνατον, παρά την αδυσώπητη απόσταση από το θάνατο το ζώο ζει σε μια τρύπα, που έσκαψε μόνο του στον τάφο του δια βίου φίλο του. Είναι πολύ συγκινητικό. Ο ίδιος δεν καταλαβαίνει την έννοια του θανάτου.

Εθνική τραγωδία: 80.000 αμβλώσεις το χρόνο και 10.000 αυτοκτονίες είναι τα αποτελέσματα των μνημονίων


Σε εθνική τραγωδία έχει μετατραπεί το ζήτημα της εφαρμογής των μνημονίων στην Ελλάδα τα τελεύταία χρόνια. 80.000 αμβλώσεις το χρόνο και 10.000 αυτοκτονίες σε μια χώρα των 11εκατ. όπως είναι η Ελλάδα είναι ο απολογισμός του άτυπου αυτού πολέμου της ελληνική κοινωνίας με τα μνημόνια που από το 2010 έχουν καταλάβει τις ζωές μας.

Παραίτηση στη ΔΕΗ


Παραίτηση στη ΔΕΗ

Με βολές κατά ιδιοκτήτη εντύπου ο οποίος φέρεται ότι τον «εκβίαζε» και του βουλευτή των ΑΝΕΛ Νίκου Νικολόπουλου που κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή, παραιτήθηκε ο διευθυντής Τύπου και ΜΜΕ της ΔΕΗ ΔΕΗ, Κϊμων Στεριώτης, μετά την έρευνα που διέταξε ο κ. Νικολούδης για τις διαφημιστικές δαπάνες της ΔEΗ.

Παράταση μέχρι τον Ιούλιο για τις φορολογικές δηλώσεις

Μέχρι το τέλος Ιουλίου θα παραταθεί η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων σύμφωνα με διαβεβαιώσεις που παρείχαν συνεργάτες της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη σε εκπρόσωπους λογιστών και φοροτεχνών.
Μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί μόλις 914.423 δηλώσεις εκ συνόλου 5,8 εκατομμυρίων δηλώσεων και έχουν εκκαθαρισθεί οι 875.511 εξ αυτών. Ο μέσος φόρος που προκύπτει από τα 302.909 χρεωστικά εκκαθαριστικά είναι 729 ευρώ ανά φορολογούμενο.

Άγιο Όρος


Τα μοναστήρια

Ι. Μ. Μεγίστης Λαύρας

Η Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας είναι κτισµένη στη νοτιοανατολική πλευρά της χερσονήσου στην τοποθεσία Μελανά, περιοχή όπου διασώζονται σπαράγµατα µνηµείων που µας πάνε πίσω σε προχριστιανικά χρόνια...

Ο Παυλόπουλος βράβευσε τους αιμοδότες


Ο Παυλόπουλος βράβευσε τους αιμοδότες

Τους Έλληνες Αιμοδότες, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και στελέχη του Ιατρικού και Παραιατρικού προσωπικού σε υπηρεσίες αιμοδοσίας Νοσοκομείων, που έχουν προσφέρει περισσότερες από 50 μονάδες αίμα, τίμησε σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πανελλαδικές 2015: Από σήμερα η υποβολή των μηχανογραφικών -Πώς θα τα συμπληρώσετε

Πανελλαδικές 2015: Από σήμερα η υποβολή των μηχανογραφικών -Πώς θα τα συμπληρώσετε
Από σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου, έχουν περιθώριο οι υποψήφιοι για την ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση να υποβάλουν το μηχανογραφικό δελτίο.
Η διαδικασία θα γίνεται ηλεκτρονικά, στην ειδική σελίδα του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.: http://exams.it.minedu.gov.gr.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εγκύκλιο:

Πως είναι δυνατόν κάθε «πρόνοια» του μνημονίου να κυρήσσεται αντισυνταγματική, αλλά ο Πικραμένος να έβγαλε το μνημόνιο «συνταγματικό»;



Ρωτήστε την Μπιλντεμπεργκ. Ίσως μπορεί αυτή η λέσχη «σοφών» να εξηγήσει τα αδιανόητα.

http://olympia.gr/

Απορρίφθηκε το γερμανικό τελεσίγραφο για αφοπλισμό της χώρας με "φαρμακερό" tweet Π.Καμμένου


"ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ RHEINMETALL ΤΑ 200 EKΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ" 

Με δήλωση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου απάντησε πριν λίγο η κυβέρνηση στους δανειστές που απαιτούν μείωση των δαπανών των Ενόπλων Δυνάμεων για ανταλλακτικά και καύσιμα κατά 40% και ειδικότερα στον Γερμανό αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ που ζήτησε να αφοπλιστεί η χώρα για να εξοικονομηθούν λεφτά για τους δανειστές.

Οι πολιτικές εφημερίδες 15/6/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 15/6/2015

Καιρός (Δευτέρα 15- 6-15)




Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, σε όλη τη χώρα σήμερα Δευτέρα, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο, κυρίως στα ηπειρωτικά και να φτάνει τους 35 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές.
Τοπικές βροχές αναμένεται να εκδηλωθούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, τις απογευματινές ώρες.
Αναλυτική πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα Δευτέρα: