Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

«ΑΠΘ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ»


Αποτέλεσμα εικόνας για απθ εμβλημα

Το ΑΠΘ μετατράπηκε γι’ άλλη μια φορά στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πάρκο της χώρας, άνοιξε τις πόρτες του και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε περισσότερους από 6.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών που είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Πανεπιστημιούπολη, τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Θέρμη και στον Φοίνικα, την πανεπιστημιακή ανασκαφή στο Δίον, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, στις 10, 17 και 24 Μαΐου 2015.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Charles Aznavour - Avec un brin de nostalgie

Ελληνική ταινία : Ένας Μάγκας Στα Σαλόνια (1969)


Τα μυστικά υγείας του κρόκου Κοζάνης

Ο κρόκος Κοζάνης, ή το σαφράν όπως είναι επίσης γνωστό, αποτελεί ένα ιδιαίτερο και εκλεκτό μπαχαρικό,
που προσδίδει χαρακτηριστικό άρωμα και χρώμα σε φαγητά και ροφήματα...

«Μικρό κράτος με τεράστια ΑΟΖ η Ελλάδα»

«Μικρό κράτος με τεράστια ΑΟΖ η Ελλάδα»
Σε νέα ενεργειακή εποχή, στη διάρκεια της οποίας πρέπει να κινηθεί πολύ προσεκτικά στα θέματα των οικοπέδων που εφάπτονται με τις ΑΟΖ της Αλβανίας, της Ιταλίας και της Λιβύης, εισέρχεται η Ελλάδα, που πρέπει να «σπρώξει» ενεργά τις διαπραγματεύσεις με τις τρεις χώρες, ώστε να επιτευχθούν σύντομα οι συμφωνίες οριοθετήσεων των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών (ΑΟΖ). 

Αποκάλυψη - βόμβα: Θα έσωζαν την Ελλάδα το 2009 χωρίς το ΔΝΤ - Το σχέδιο που δόθηκε στην Αθήνα και η άρνηση Παπανδρέου

Αποκάλυψη - βόμβα: Θα έσωζαν την Ελλάδα το 2009 χωρίς το ΔΝΤ - Το σχέδιο που δόθηκε στην Αθήνα και η άρνηση Παπανδρέου
Στοιχεία για μια μυστική συνάντηση που είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2009 στο Λουξεμβούργο, με τρεις Ευρωπαίους αξιωματούχους -μεταξύ αυτών, τον Γιούνκερ- αλλά και τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, και τον τότε διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο φέρνει στο φως ο Μιχάλης Ιγνατίου.

Τι κρύβεται πίσω από το αγαπημένο σας χρώμα;

Ο καθηγητής ψυχολογίας Max Luscher ενδιαφέρθηκε από φοιτητής για την ψυχολογία του χρώματος, δημιούργησε...

το ΧΡΩΜΟ ΤΕΣΤ που χρησιμοποιείτε σε πολλές επιχειρήσεις και εργοστάσια για να αξιολογήσουν την προσωπικότητα των υπαλλήλων τους και να τους τοποθετήσουν στην κατάλληλη θέση.

Φ.Ολάντ: "Η Ελλάδα αποτελεί κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία - Πρέπει να υπάρξει συμφωνία"


ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ - ΠΗΓΕ "ΠΕΡΙΠΑΤΟ" Η "ΑΝΕΣΗ' ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ 

Ο Γάλλος πρόεδρος Φ.Ολάντ παραδέχθηκε σήμερα ότι εάν η Ελλάδα προχωρήσει σε στάση πληρωμών τότε αυτό θα εξελιχθεί σε κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία, διαψεύδοντας διάφορους "γραφικούς" και τον διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ που προπαγανδίζουν ότι οι δανειστές έχουν το πάνω χέρι και δεν έχουν ανάγκη την Αθήνα.

Πως διέγραψαν το χρέος στην Αρχαία Ελλάδα – Έξι διδακτικές ιστορίες

http://i0.wp.com/antikleidi.com/wp-content/uploads/2012/05/socrates_athens.jpgΔιδακτικές ιστορίες από την αρχαία Ελλάδα για το ‘χρέος’
Ίσως ακούγεται σαν "ατάκα" από την ταινία "Γάμος...αλά Ελληνικά" αλλά πραγματικά το χρέος είναι μια ελληνική υπόθεση από την αρχαιότητα. Έξι ιστορίες από την αρχαία Ελλάδα, που ίσως μας παραδειγματίσουν.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο πίθηκος που επαναφέρει στη ζωή τον φίλο του…


Σαν να είναι χρόνια στο “ΕΚΑΒ”
Είναι ένα συγκλονιστικό βίντεο από εκείνα που αποτυπώνουν την καθημερινή πραγματικότητα αλλά δύσκολα πιστεύει κανείς. Δείτε τον πίθηκο που προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή τον φίλο του μετά από ατύχημα που είχε, πιθανόν από ηλεκτροπληξία…

Το σκάνδαλο Λουξεμβούργο Διαρροές

      VIDEO: Το LUXLEAKS σε 3 λεπτά


από τα e-mail μου

Guardian: Στα 10 πιο φθηνά μέρη της Ευρώπης για οικογενειακές διακοπές η Χαλκιδική



H travel editor της βρετανικής εφημερίδας «Guardian», Isabel Choatμ παρουσιάζει 10 επιλογές για φτηνές οικογενειακές διακοπές σε πανέμορφα μέρη της Γηραιάς Ηπείρου, με δεύτερη στη λίστα να φιγουράρει η Χαλκιδική. Αυτό, επίσης, που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι ότι όλες οι προτάσεις της Βρετανής δημοσιογράφου αφορούν την υψηλή τουριστική περίοδο.

Άγιος και για τη ρουμανική εκκλησία ο Γέροντας Παϊσιος


Μετά την απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την αγιοκατάταξη του Γέροντος Παϊσιου του Αγιορείτου η μία μετά την άλλη οι Ορθόδοξες Εκκλησίες τον εντάσσουν στο αγιολόγιό τους. Στις 3 και 4 Ιουνίου 2015, κατά τη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας

Ο Μιχάλης Ιγνατίου αποκαλύπτει την έσχατη προδοσία του Γιώργου Παπανδρέου: ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ

ΒΙΒΛΙΟ – ΚΟΛΑΦΟΣ με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπαγωγή της χώρας στο μνημονιο.
Το θέμα της Ελλάδας είχε λυθεί χωρίς καμμία συνέπεια για τον λαό και την πατρίδα, αλλά ο Παπανδρέου έκανε ότι δεν άκουγε!
Διόγκωσαν το έλλειμμα για να συγκαλύψουν το έγκλημα Παπανδρέου – ΔΝΤ και να δικαιολογήσουν τον δολοφονικό σχεδιασμό.
Να γιατί ο Σαμαράς δεν έκανε ποτέ την εξεταστική. Να γιατί προσπάθησε να συγκαλύψει τον Παπανδρέου.

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/6/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/6/2015

Καιρός (Τρίτη 9- 6-15)




Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ στα δυτικά πιθανόν να είναι ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.