Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

«ΑΠΘ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ»


Αποτέλεσμα εικόνας για απθ εμβλημα

Το ΑΠΘ μετατράπηκε γι’ άλλη μια φορά στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πάρκο της χώρας, άνοιξε τις πόρτες του και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε περισσότερους από 6.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών που είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Πανεπιστημιούπολη, τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Θέρμη και στον Φοίνικα, την πανεπιστημιακή ανασκαφή στο Δίον, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, στις 10, 17 και 24 Μαΐου 2015.
Κατά τη διάρκεια των περιηγήσεών τους, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 52 δραστηριότητες, που συνδύασαν 26 παρουσιάσεις, 20 επιδείξεις, 14 παιχνίδια, 10 δημιουργικά εργαστήρια, 9 πειράματα, 8 παρατηρήσεις, 4 Μουσεία-Αρχεία-Συλλογές.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους υπευθύνους των δραστηριοτήτων και τους συνεργάτες τους για την προσφορά τους και τη διάθεσή τους να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν όλες αυτές τις δραστηριότητες, με μοναδικό σκοπό να εκπαιδεύσουν, να ψυχαγωγήσουν, να μεταφέρουν τη γνώση, να μοιραστούν με το κοινό την αγάπη τους για την επιστήμη και να αναδείξουν το σημαντικό εκπαιδευτικό και ακαδημαϊκό έργο που συντελείται στο ΑΠΘ.


Ευχαριστούμε τους εθελοντές φοιτητές μας, τους διοργανωτές και τους εργαζομένους που αγκάλιασαν τη δράση και συνέβαλαν στην εύρυθμη λειτουργία της, καθώς και όλους όσοι παρευρέθησαν και στήριξαν τη δράση μας.


Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό σας. Μας δίνουν δύναμη και μας εμπνέουν να συνεχίσουμε.


Περισσότερες πληροφορίες

www.auth.gr/sundays

Facebook: ΑΠΘ την Κυριακή


Οι Πρυτανικές Αρχές

από τα e-mail μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου