Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ


Ελληνική ταινία :Ο τετραπέρατος


Οδηγός επιβίωσης για όσους μετακομίζουν πίσω στους γονείς τους


Αποτέλεσμα εικόνας για γονείς



Επιστρέφετε πίσω στη μαμά και στο μπαμπά; Δεν είστε οι μόνοι. Η οικονομική κρίση στη χώρα μας έχει οδηγήσει πάρα πολλούς συνανθρώπους μας να επιστρέψουν στην πατρική τους οικογένεια. Αν και οι γονείς σας μπορεί να είναι τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα, εντούτοις μια τέτοια «επανένωση» σπάνια είναι εύκολη. Εξάλλου, όλες οι πλευρές καλούνται να στερηθούν ένα μέρος της ιδιωτικότητάς τους και της ελευθερίας τους. Και όσο περισσότερα ήταν τα χρόνια που ζούσατε χώρια, τόσο πιο βαθιά είναι η προσαρμογή που απαιτείται για αυτή τη συμβίωση.

Πότε είναι η γιορτή του πατέρα


πότε πέφτει η γιορτή του πατέρα


Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι γνωρίζουμε για την γιορτή της μητέρας. Σε προηγούμενο άρθρο μάλιστα είχαμε αναφερθεί αναλυτικά στην ιστορία της γιορτής αυτής. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς όμως, πότε είναι η γιορτή του πατέρα

Αυτά είναι τα 20 πιο δημοφιλή μουσεία στον κόσμο, με τους περισσότερους επισκέπτες ετησίως [εικόνες]


Αυτά είναι τα 20 πιο δημοφιλή μουσεία στον κόσμο, με τους περισσότερους επισκέπτες ετησίως [εικόνες]

Τα ταξίδια σε άλλες χώρες, ειδικά εν όψει καλοκαιριού, είναι επίσης μία καλή ευκαιρία να επισκεφθείτε τα μουσεία και να δείτε από κοντά, σπάνια εκθέματα από όλο τον κόσμο. Ωστόσο οπλιστείτε με υπομονή γιατί σε ορισμένα μουσεία η αναμονή θα είναι μεγάλη, καθώς βρίσκονται αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

Η Ελλάδα χάνει εκατομμύρια από τη μη αξιοποίηση των προϊόντων της

pop
Δώδεκα από τα ελληνικά προϊόντα με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ) και Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ) είναι ανενεργά σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Infobank Hellastat.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ: ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

http://i10.photobucket.com/albums/a134/losada7/PALIES_DIAF/AKROPOLH/PAR8ENWN.jpgΧάρη στην επιτροπή Συντηρήσεως Μνημείων Ακροπόλεως (ΕΣΜΑ) και ΥΣΜΑ, μία ανανεωμένη ψηφιακή εφαρμογή της εικονικής περιήγησης στον βράχο της Ακρόπολης είναι γεγονός. Ο επισκέπτης- με τη χρήση ενός υπολογιστή, τάμπλετ ή «έξυπνου» κινητού μπορεί να βρεθεί στον ναό της Αθηνάς Νίκης, στον Παρθενώνα, στο Ερέχθειο, και να απολαύσει την πανοραμική θέα της Αθήνας με ένα μόνο κλικ! 

Απάτη made in Germany




Κι όμως, δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για γεγονός, το οποίο αποδεικνύει άλλη μια φορά ότι στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις.

Πρωταγωνιστής της σημερινής ιστορίας, ένας Γερμανός που εισέπραξε ούτε λίγο ούτε πολύ 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να μετατρέψει αγρούς σε... δάση.

Nayra: Are We Grateful


Τι κάνουν τα μικρά παιδιά όταν βρουν ένα πορτοφόλι; [βίντεο]

paidia

Το αποτέλεσμα μπορεί να μην σε εκπλήξει, ωστόσο, σίγουρα θα σε συγκινήσει.
Δες το βίντεο με το κοινωνικό πείραμα, που δοκίμασαν στην Ιαπωνία, καταγράφοντας πραγματικά υπέροχα αποτελέσματα.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ... Για κάποιες ΔΕΝ σας πάει ο νούς με ΤΙΠΟΤΑ

4Με την ανησυχία για την ασφάλεια των επικοινωνιών και των ευαίσθητων δεδομένων να έχει αγγίξει πλέον παγκόσμια επίπεδα, ξεχνάμε κάποιες φορές ότι ο «κατάσκοπος» μπορεί να βρίσκεται μέσα στο σπίτι μας.
Και να είναι πράγματα που δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μας, όπως η καφετιέρα μας ας πούμε!
Ας σκεφτούμε κάτι απλό: οι συσκευές που διατηρούμε στο νοικοκυριό μας συγκεντρώνουν δεδομένα για το πώς τις χρησιμοποιούμε; Είναι συνδεδεμένες στο Ίντερνετ; Αν ναι, μπορεί άνετα να μας παρακολουθούν!

Βίντεο – αφιέρωμα στον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας




Βίντεο – αφιέρωμα στον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Υπάρχουν δύο ημερομηνίες κάθε χρόνο, που ο Ελληνισμός θυμάται τον ξεριζωμό του από τη Μικρά Ασία.

Καιρός (Δευτέρα 1- 6-15)



Συννεφιασμένο θα είναι το σκηνικό του καιρού τη Δευτέρα, ημέρα επιστροφής των εκδρομέων του τριημέρου, ενώ, από το μεσημέρι θα υπάρξουν τοπικές βροχές και κατά τόπους καταιγίδες.
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

ΙΟΥΝΙΟΣ ( ο Θεριστής )

                                         Αποτέλεσμα εικόνας για ιουνιος εικονες

Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος


Αποτέλεσμα εικόνας για αγιου πνευματος



Καθηγητής Μιλτιάδης Κωνσταντίνου
Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.

Σύμφωνα με μια αρχαία λειτουργική παράδοση της ανατολικής Εκκλησίας η επόμενη μέρα μιας μεγάλης γιορτής είναι αφιερωμένη στο κεντρικό πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο εορταζόμενο γεγονός. Έτσι, η επομένη των Χριστουγέννων είναι αφιερωμένη στην Παναγία, η επομένη της Βάπτισης του Ιησού στον Ιωάννη τον Πρόδρομο και η επομένη της Πεντηκοστής στο Άγιο Πνεύμα.