Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

The Strangers-Dakrya

Ελληνική ταινία : Ο ΡΩΜΗΟΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ


Φυσικό σπιτικό γιατρικό κατά του καπνίσματος – Δοκιμάστε το!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUs0LZH3RcZgsq0c3SoE9jknLSes_tj1yyt0l3VhWYTXPpKdCY1iP_Qd7d_xj4A0XoTwkK3-ePPXA_hhyphenhyphen8OzcmFmLsFmo4gNtc_-RP_pPLwwvnltz8HcjiXVTSk3FPlrwXk1Y9h55NgkQ/s320/-.jpgΠολλοί είναι αυτοί που έχουν προσπαθήσει και προσπαθούν ακόμα να κόψουν το κάπνισμα με διάφορες μεθόδους, όχι και...
τόσο αποτελεσματικές φυσικά. Θα σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτό το φυσικό σπιτικό γιατρικό, και πείτε μας την γνώμη σας και αν έχει αποτέλεσμα, άλλωστε δεν έχετε να χάσετε κάτι.

"Τέλος" στο μυστήριο με τις τρύπες στο τυρί


Τέλος στο μυστήριο με τις τρύπες στο τυρί

Μετά από έναν αιώνα ερευνών και μελετών, λύθηκε το μυστήριο που απασχολούσε τους Ελβετούς επιστήμονες: γιατί τα ελβετικά τυριά, έχουν τρύπες.
Το σκοτεινό μυστικό των τυριών αποκαλύφθηκε χάρη στις μελέτες που διενήργησαν οι ερευνητές του Agroscope, του ινστιτούτου επιστημών και τροφίμων που εδρεύει στη Βέρνη, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους του Empa (Ομοσπονδιακό Εργαστήριο Δοκιμών Υλικών και Έρευνας).

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τι γίνεται όταν ρίξεις λιωμένο αλουμίνιο σε μυρμηγκοφωλιά; (Βίντεο)

1



Εάν δεν το δείτε με τα μάτια σας δεν πρόκειται να μας πιστέψετε ότι και αν σας γράψουμε…….πραγματικά εντυπωσιακό οσο και απίστευτο! Δείτε το βίντεο:

Αυτά τα φυτά θα σας "σώσουν" από τα κουνούπια



Μπορούν εύκολα να χαρακτηριστούν ως το πιο ενοχλητικό κομμάτι του καλοκαιριού, αφού μας ενοχλούν, μας τσιμπούν και μας μολύνουν. Ο λόγος για τα κουνούπια που προκαλούν εκνευρισμό και φαγούρα, όχι μόνο τις νύχτες, αλλά και τις ημέρες του καλοκαιριού. 
Υπάρχουν, όμως, ορισμένα φυτά, που μπορούν να μας προστατέψουν από τα ενοχλητικά αυτά έντομα, όπως αναφέρει το spirossoulis.com:

ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΩΝ !!! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 6 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

Τεστ - Ποιο ουσιαστικό σε περιγράφει καλύτερα;


Τεστ - Ποιο ουσιαστικό σε περιγράφει καλύτερα;


Κάποιες φορές αρκεί μια λέξη για να περιγράψει ακριβώς κάποιον. Απάντησε στις επόμενες ερωτήσεις για να ανακαλύψεις ποιο ουσιαστικό σε περιγράφει!

Λάμβανε παράνομα σύνταξη χηρείας επί 26 χρόνια


Λάμβανε παράνομα σύνταξη χηρείας επί 26 χρόνια

Το χρηματικό ποσό με το οποίο ζημιώθηκε το ταμείο ΤΣΜΕΔΕ-ΕΤΑΑ, από το 1987 έως και σήμερα ανέρχεται σε τουλάχιστον 200.000 ευρώ
Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σήμερα 67χρονη σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για την πρόληψη και την καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Χαμηλώστε το επίπεδο ζωής του Βενιζέλου λοιπόν. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ!

                               
http://olympia.gr/

Από κόσκινο δεκάδες χιλιάδες καταθέσεις στο εξωτερικό


Από κόσκινο δεκάδες χιλιάδες καταθέσεις στο εξωτερικό

ΥΠΟΙΚ, ΣΔΟΕ και οικονομικός εισαγγελέας έχουν στα χέρια τους υποθέσεις 54.246 πολίτες που τα χρόνια της κρίσης έβγαλαν στο εξωτερικό ποσά άνω των 100.000 ευρώ
Υποθέσεις-«φωτιά» που μπορούν να φέρουν στα δημόσια ταμεία σημαντικά έσοδα από φοροδιαφυγήκαι τον αδήλωτο πλούτο έχουν στα χέρια τους το υπουργείο Οικονομικών, το ΣΔΟΕ και ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου.

Προσοχή: Μην αγοράσετε φάρμακο από αυτή την ιστοσελίδα

Προσοχή: Μην αγοράσετε φάρμακο από αυτή την ιστοσελίδα
Παράνομη πώληση άγνωστης προέλευσης φαρμάκων από ιστότοπο αγνώστων λοιπών στοιχείων εντόπισε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ).
Ως όφειλε ενημέρωσετο υπουργείο Υγείας, το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας, τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ




                              Ξεχωριστές προτάσεις για την αναμόρφωση πεζοδρομίων, χώρων στάθμευσης και πάρκων της Θεσσαλονίκης παρουσίασαν 20 πέριπου φοιτητές που συμμετείχαν στο Διεθνή Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής

Οι πολιτικές εφημερίδες 30/5/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 30/5/2015

Καιρός (Σάββατο 30- 5-15)

Βελτιωμένος σε όλη τη χώρα θα είναι ο καιρός κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή άνοδο από το Σάββατο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία: