Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Νοστράδαμος-Δως' μου το χέρι σου

Ελληνική ταινία :Είκοσι γυναίκες κι εγώ


Θεσσαλονίκη: Η Γ' Σεπτεμβρίου μέσα από τα μάτια φοιτητών




Μέσα από τις φρέσκες ιδέες και τη νεανική ματιά των φοιτητών «μεταμορφώνεται» η οδός Γ' Σεπτεμβρίου, από τον Κεδρηνό Λόφο μέχρι και το παράλιο μέτωπο του Θερμαϊκού, στο πλαίσιο διεθνούς φοιτητικού διαγωνισμού.
ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ ΚΟΪΝΑ
Μεταπτυχιακοί φοιτητές ξένων και ελληνικών πανεπιστημίων συμμετείχαν στον διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό με θέμα την «Ανασύνθεση του τοπίου της Θεσσαλονίκης, από το δάσος στη θάλασσα, επί της οδού Τρίτης Σεπτεμβρίου». Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Αρχιτεκτονικής Τοπίου θα παρουσιαστούν στο διεθνές συμπόσιο με τίτλο: «Landarch-Competition 2014», τη Δευτέρα 25 Μαΐου, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση διοργανώνεται, από τις 9.30 π.μ. έως τις 2 μ.μ., από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Αρχιτεκτονική Τοπίου του ΑΠΘ.

Παγκόσμια πρωτιά για το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Α.Π.Θ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Α.Π.Θ. διακρίνεται μέσω των εργασιών φοιτητών του. Η Πολυτεχνική Σχολή είναι από τις πρώτες που αριστεύουν με καινοτόμες προτάσεις και εργασίες που συχνά διακρίνονται σε διεθνές επίπεδο αναδεικνύοντας το Πανεπιστήμιο του Α.Π.Θ. Και όλα αυτά εν μέσω τεράστιας οικονομικής δυσχέρειας και προβλημάτων στη διοίκηση και στην οργάνωσή του. Εύγε στην ομάδα των επιβλεπόντων καθηγητών που δίνουν κίνητρα στου φοιτητές αλλά και εμπνέουν με τη διδασκαλία τους, αλλά και κυρίως στους φοιτητές που ανοίγουν καινούργιους δρόμους προς το μέλλον δημιουργώντας.

ΝΕΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΓΙΑ 700 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ...

Νέο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε εργαζομένους που βρίσκονται...
κοντά στη συνταξιοδότηση, ανακοίνωσε ο Όμιλος ΟΤΕ.


Όπως αναφέρει ο όμιλος, η εφαρμογή του προγράμματος «εντάσσεται στη στρατηγική μετασχηματισμού του ΟΤΕ μέσα από κοινωνικά υπεύθυνες λύσεις», με την συνολική δαπάνη για την υλοποίησή του να εκτιμάται σε 85 εκατ. ευρώ, με στόχο την συμμετοχή 700 περίπου εργαζομένων.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Δωρεά 25.000 παπουτσιών σε παιδιά στην Ελλάδα από την TOMS


Είκοσι πέντε χιλιάδες καινούργια παπούτσια θα δώσει η εταιρεία TOMS σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί με το παιδί».
   Η πρωτοβουλία ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «One Day Without Shoes», στο πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην Ελλάδα -το δεύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη- που βρίσκεται στη Στοά Πελοσώφ (Το Παλιό Ταχυδρομείο), στη Θεσσαλονίκη.
   Η ΤΟΜS ιδρύθηκε πριν από περίπου δέκα χρόνια, το 2006, όταν ο Blake Mycoskie έφτασε σε ένα χωριό της Αργεντινής.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΝΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΊ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΗΠΑ, KYΠΡΟΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 
ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΝΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΊ 
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ 

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ 
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ 
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ 

Πίεση: Οι 7 μύθοι που σίγουρα πιστεύετε κι εσείς



Ένας στους τρεις άνδρες και γυναίκες στη χώρα έχουν πίεση. Αυτό προκύπτει από τα νέα στοιχεία της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης.
Παράλληλα, προκύπτει ότι τρεις στους τέσσερις είτε δεν το ξέρουν είτε δεν κάνουν τίποτε γι” αυτό.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, σε μεγάλο βαθμό ευθύνονται ευρέως διαδεδομένες και εντελώς λανθασμένες αντιλήψεις γύρω από τη συγκεκριμένη πάθηση.

Εγκεφαλικό: Πώς να βοηθήσετε με την απλή μέθοδο S.T.R.



Οι επιπτώσεις ενός εγκεφαλικού επεισοδίου μπορούν να αναστραφούν πλήρως, σύμφωνα με τους νευρολόγους, εάν ο ασθενής νοσηλευτεί καταλλήλως μέσα σε 3 ώρες από την εκδήλωσή του.
Το δύσκολο είναι, φυσικά, να εντοπιστούν εγκαίρως, αλλά και να αξιολογηθούν σωστά τα συμπτώματα ενός εγκεφαλικού, καθώς το αντίθετο μπορεί να οδηγήσει σε ολέθρια για την υγεία και μη αναστρέψιμα αποτελέσματα.

Με διαδικασίες-εξπρές επιστρέφουν στους δήμους οι σχολικοί φύλακες



"Eξαιρετικά επείγον» έγγραφο για την επαναφορά των σχολικών φυλάκων στις παλιές τους θέσεις απέστειλε την Παρασκευή στους δήμους το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Με το έγγραφο ζητείται από τους δημάρχους να εκδώσουν άμεσα πράξη κατάταξης των σχολικών φυλάκων και να τη στείλουν, μαζί με τα στοιχεία των υπαλλήλων, στην Διεύθυνση προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του υπουργείου Εσωτερικών, μέχρι τις 5 Ιουνίου.

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Οι αρετές του Έλληνα !!!


Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές...

Έτσι, έκανε τους Αμερικάνους τακτικούς και νομοταγείς,τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς,
τους Ιάπωνες εργατικούς κι υπομονετικούς.
Για τους Έλληνες είπε:

Κόντρες που κόβουν την ανάσα στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρες που κόβουν την ανάσα στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ




Σε πίστα είχαν μετατρέψει το πάρκινγκ γνωστού πολυκαταστήματος στηΘεσσαλονίκη πραγματοποιώντας αυτοσχέδιους αγώνες επίδειξης οδηγικών ικανοτήτων. 
Κατά την διάρκεια μεγάλης επιχείρησης της Τροχαίας βεβαιώθηκαν συνολικά 65 παραβάσεις.
bazaar Παιδικό Χωριο SOS







Μαζεύουμε βιβλία ενηλίκων και παιδιών, ρούχα σε καλή κατάσταση, μπιμπελό,παιχνίδια, κοσμήματα, πίνακες, poster, είδη κουζίνας, είδη βεράντας, γλυκά και μαρμελάδες
που έχετε φτιάξει εσείς, παλιά αντικείμενα...

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/5/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/5/2015

Καιρός (Σάββατο 23- 5-15)



Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο. Πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ στα νότια. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο