Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ...


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ (Ο αισιόδοξος )


ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Αποφασίσαμε και συμφωνήσαμε κοινό μέτωπο Ελλάδος, Κύπρου, Αιγύπτου!

2015-04-29 14-19-35ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ!

Με τον πιο επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του Ολυμπία για την ολική σύγκλιση Ελλάδος, Κύπρου και Αιγύπτου σε κοινό στρατιωτικό, οικονομικό, ενεργειακό και διπλωματικό μέτωπο. Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα «αποφασίσαμε και προχωρούμε» ήταν η επισφράγιση της συμφωνίας που άνοιξε με τις επαφές του Πάνου Καμμένου και ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στο Κάιρο την περασμένη εβδομάδα.

Γνωρίστε τη Γαστρονομική Ελλάδα στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Picture 0 for Γνωρίστε τη Γαστρονομική Ελλάδα στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Ένα τριήμερο εκδηλώσεων γεύσεων, γνώσης και επιχειρηματικότητας, το γνωστό στο κοινό της Θεσσαλονίκης «Food, Taste & Society» διοργανώνει το Κολέγιο Περρωτής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στις 8, 9 και 10 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της σπουδαστικής εστίας Αλίκη Περρωτή και στο campus της σχολής με θέμα «Γαστρονομική Ελλάδα: σύντηξη ιδεών, ανθρώπων και υλικών».

Σύσκεψη για το μετρό Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα

Picture 0 for Σύσκεψη για το μετρό Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα




Έχουν κληθεί Τζιτζικώστας, Μπουτάρης και Κόλλια

Σύσκεψη με τους φορείς της πόλης σχετικά με το θέμα του μετρό Θεσσαλονίκης διοργανώνει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης στις 4 Μαΐου.

Το επικό βίντεο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να επιτίθεται στους διεφθαρμένους του μνημονίου!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

«Όταν δεν είχαν φάρμακα οι καρκινοπαθείς, εσείς  δίνατε 500.000 στην γυναίκα του Στουρνάρα για διαφημιστική εκστρατεία σαν Υπουργός Υγείας»

Ολο το μνημονιακό στρατόπεδο δίνει τα πάντα για νααποπροσανατολίσει τον δημόσιο διάλογο, από τα σκάνδαλα που αποκαλύπτει η Υπουργός και να ασχολούμαστε με τα κουτσομπολιά της μονταζίερας για την δήθεν προκλητική συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής.

Καταργούνται τα πρόστιμα για εκπρόθεσμες οφειλές προς τους ΟΤΑ


Καταργούνται τα πρόστιμα για εκπρόθεσμες οφειλές προς τους ΟΤΑ

Καταργούνται τα πρόστιμα που επιβάλλονταν για εκπρόθεσμη καταβολή οφειλών προς τους ΟΤΑ με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Το πρόστιμο θα επιβάλλεται πλέον μόνο σε περίπτωση που μια οφειλή έχει βεβαιωθεί από 1η Ιανουαρίου 2015 έως 20 Μαρτίου 2015 και η καταβολή της θα γίνεται μετά την παρέλευση εξαμήνου από το χρόνο που αυτή κατέστη ληξιπρόθεσμη.

Ας λαϊκίσουμε και σήμερα…

                                         ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΡΙΔΗΣ POWER HELLAS
                                         http://olympia.gr/

Τεστ ορθογραφίας για να δεις που... βαδίζεις


Τεστ ορθογραφίας για να δεις που... βαδίζεις

Πόσο καλός είσαι στην ορθογραφία; Απάντησε στις επόμενες 10 ερωτήσεις και ανακάλυψε το.

Πάτησε εδώ για να κάνεις το τεστ.
http://www.enikos.gr/

Ανοικτή επιστολή στον Π. Καμμένο για τους χημικούς αεροψεκασμούς

Τη Μεγάλη Βδομάδα επισκέφθηκα την κα Χρυσοβελώνη για το θέμα των χημικών αεροψεκασμών. Αφού συζητήσαμε κάποια πράγματα, μου είπε να κάνω μια επιστολή ώστε να την προωθήσει στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο
Η επιστολή:
Προς Υπουργό Άμυνας, κο Πάνο Καμμένο
Θέμα: Χημικοί αεροψεκασμοί στην Ελλάδα

ΦΩΝΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ και ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗΣ από τα Τρίκαλα: “Ή θα σταματήσουν να μας ψεκάζουν…. ή θα πάμε στον ΟΗΕ!”(φωτο)

http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2015/04/Chemtrails-f8orio.pngΔείτε τις φωτογραφίες από τον ουρανό στα Τρίκαλα…. Τα πράγματα στα Τρίκαλα με τους αεροψεκασμούς είναι απαράδεκτο γεγονός που μας προβληματίζει έντονα.
Παρατηρώντας αυτά τα νέφη που αφήνουν τα αεροπλάνα καταλαβαίνεις πως δεν είναι απλά καυσαέρια, τουναντίον μάλιστα, γίνονται σύννεφα στον ουρανό.

Ο Τσίπρας επαναφέρει την «ώρα του πρωθυπουργού»

tsipras 1Επανέρχεται η «ώρα του Πρωθυπουργού» στη Βουλή. Με επιστολή του προς την πρόεδρο του Σώματος Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ορίζει την Παρασκευή ως την ημέρα κατά την οποία θα απαντά στις επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών.

To Α.Π.Θ. και ακόμη τρία ελληνικά πανεπιστήμια ανάμεσα στα 150 κορυφαία του κόσμου



Εκδόθηκε ο νέος διεθνής πίνακας κατάταξης των πανεπιστημίων της «QS» ανά γνωστικό αντικείμενο και ανέδειξε τέσσερα ελληνικά πανεπιστήμια μεταξύ των 150 πρώτων.  Συγκεκρικμένα, ανάμεσα στα κορυφαία 100 πανεπιστήμια βρίσκεται το ΑΠΘ σε ό, τι αφορά την Μηχανική, ενώ στο ίδιο γνωστικό αντικείμενο το ΕΜΠ καταλαμβάνει την 26η θέση.

Οι πολιτικές εφημερίδες 30/4/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 30/4/2015

Καιρός (Πέμπτη 30-4-15)




Μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά.
Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί στα νότια πρόσκαιρα 6 μποφόρ.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη