Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ.....

Al Bano - Io di Notte

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ:"Tourist Trap"


Δείτε τον λόγο που πρέπει να αλείφουμε μέλι και κανέλα στο ψωμί μας κάθε πρωί!

Οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι το μέλι είναι αρκετά
αποτελεσματικό στη θεραπεία πολλών ασθενειών....
Όταν συνδυάζεται με κανέλα είναι ακόμη πιο ισχυρό. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τους ιούς, την υψηλή χοληστερόλη και το σάκχαρο του αίματος.

κ. Draghi που να δεις και τις Ελληνίδες νοικοκυρές ¨να σαλτάρουν¨ πάνω στα τραπέζια των τοκογλύφων

Που το πάνε οι τσιφούτηδες της Ευρώπης…;
Εκεί το πάνε..να μας πετάξουν έξω από την Ευρώπη που εμείς τους την χαρίσαμε σαν λέξη και σαν πολιτισμό και μάλιστα την ίδια στιγμή οι νεοποχίτες να μας χρυσώνουν το χάπι εξόδου.

«Ήρθε η ώρα να ειπωθεί η αλήθεια: δεν γίνεται τίποτα πια» αναφέρει χαρακτηριστικά το γερμανικό περιοδικό

ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!!ΠΩΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΔΙΚΑΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ

Στις αρχές Απριλίου ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε την 
αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από τη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Γιώργου Κατρούγκαλου αναφέροντας ότι «το θέμα είναι ηθικό». Λίγες ημέρες νωρίτερα το ΠΑΣΟΚ είχε αποχωρήσει και από την επιτροπή δημόσιας διοίκησης πάλι επειδή σε αυτή συμμετείχε ο Κύριος Κατρούγκαλος. Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε πως άσκησε τη δημόσια διοίκηση το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στην κυβέρνηση μαζί με τη ΝΔ και την ΔΗΜΑΡ.

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ (μέσα από διαφάνειες )


                             
                             Άγιον Όρος from gemathaiou

Μονιμοποιούνται 745 συμβασιούχοι στους ΟΤΑ που είχαν δικαιωθεί δικαστικά


Μονιμοποιούνται 745 συμβασιούχοι στους ΟΤΑ που είχαν δικαιωθεί δικαστικά

Στη μονιμοποίηση 745 συμβασιούχων, που εργάζονταν σε Περιφέρειες και Δήμους της χώρας και που είχαν δικαιωθεί με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο χάρτης με τα 1.170 χωριά που έζησαν τις θηριωδίες των ναζί - ΒΙΝΤΕΟ

Ο χάρτης με τα 1.170 χωριά που έζησαν τις θηριωδίες των ναζί - ΒΙΝΤΕΟ

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, ο δικηγόρος Σαράντος Θεοδωρόπουλος κατέθεσε έναν παραστατικό χάρτη του 1946, ο οποίος απεικονίζει και τα 1170 χωριά της Ελλάδας που υπέστησαν καταστροφές από τους ναζί κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής. «Είναι μια αψευδής απόδειξη της καταστροφής», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

FT: Ο ήλιος λάμπει, τα εστιατόρια γεμάτα και κανένας πανικός στην Αθήνα


FT: Ο ήλιος λάμπει, τα εστιατόρια γεμάτα και κανένας πανικός στην Αθήνα

Το δημοσίευμα των Financial Times περιγράφει την κατάσταση στη χώρα, σημειώνοντας πως αυτό που προκαλεί εντύπωση σχετικά με τη διάθεση στην Αθήνα είναι η εξαιρετική ηρεμία παρά τα σενάρια χρεοκοπίας
«Ο ήλιος λάμπει, τα εστιατόρια γεμάτα και κανένας πανικός στην Αθήνα» είναι ο τίτλος άρθρου του Βρετανού δημοσιογράφου Τόνι Μπάρμπερ στους Financial Times.

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με διεθνή πιστοποίηση στη Θεσσαλονίκη



Ακόμα ένα σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, με διεθνή πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, πρόκειται να πραγματοποιήσει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015.
Το σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου 1), στην αίθουσα Νερού, έχει εξάωρη διάρκεια (09.00 – 15.00) και απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν πώς να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους που βρίσκεται σε κίνδυνο, παρέχοντάς του Πρώτες Βοήθειες μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ.

Η ιστορική Στοά του Παλιού Ταχυδρομείου γέμισε και πάλι ζωή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι ένας από τους... κρυμμένους αρχιτεκτονικούς θησαυρούς της Θεσσαλονίκης, ο οποίος εδώ και δεκαετίες παρέμενε αναξιοποίητος, παρόλο που αυτή η πόλη λατρεύει τις στοές. Το κτήριο του ιστορικού Παλιού Ταχυδρομείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ξαναζωντάνεψε πριν από λίγες ημέρες, καθώς από τις 31 Μαρτίου στεγάζεται εκεί το μοναδικό κατάστημα TOMS στην Ελλάδα που λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και οι περαστικοί άρχισαν τις επισκέψεις στην ανανεωμένη στοά.

Την ερχόμενη Πέμπτη η 8η Γιορτή Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη



Την Πέμπτη 16 Απριλίου θα ξεκινήσει η 8η Γιορτή Βιβλίου – Bazaar 2015 που πραγματοποιείται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη.
Με το σύνθημα ''Χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους'' 189 εκδότες από όλη την Ελλάδα θα συμμετέχουν με βιβλία όλων των κατηγοριών για να καλύψουμε την κάθε επιθυμία του βιβλιόφιλου κοινού που στηρίζει το βιβλίο μέσα από το διάβασμα.

Οι πολιτικές εφημερίδες

                                 Οι πολιτικές εφημερίδες
                        Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός (Πέμπτη 16-4-15)


Γενικά αίθριος καιρός σήμερα Πέμπτη με τη θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά.
Αναλυτική πρόσγνωση από την ΕΜΥ
Μακεδονία, Θράκη
καιρός: γενικά αίθριος.
άνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου.