Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ


                                  
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ:" Άγνωστος Πόλεμος"


                                        
                                        http://www.efenpress.gr/

Αυτοί μας δίνουν τοξίνες ... εμείς έχουμε ζεόλιθο


Ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της φύσης με χίλιες δυο ιδιότητες υπάρχει στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Ο λόγος για τον ζεόλιθο, ο οποίος έχει τόσες πολλές εφαρμογές που πολλοί τον χαρακτηρίζουν μαγικό....


 Γράφει Ο Δρ Γεώργιος Ζακυνθινός. Αναπλ. Καθηγητής Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καλαμάτας - Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων.

Ακυρώνονται οι αυξήσεις του ΕΤΜΕΑΡ με τροπολογία Λαφαζάνη


Ακυρώνονται οι αυξήσεις του ΕΤΜΕΑΡ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, τις οποίες είχε αποφασίσει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας από 1η Ιανουαρίου.

Η ακύρωση της απόφασης της ΡΑΕ θα γίνει με τροπολογία-προσθήκη που έχει συντάξει το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, η οποία πρόκειται να συμπεριληφθεί στο πρώτο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή.

Η Μέρκελ θα πιέσει Τσίπρα να ξεχάσει την εξεταστική για τα υποβρύχια



Πλησιάζει η μέρα της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ και ήδη έχουν φουντώσει οι φήμες ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος είναι αποφασισμένη να θέσει στο τραπέζι έντονες πιέσεις, με φόντο την εξεταστική για τα υποβρύχια και τη συμφωνία του 2010.

Astana Καζακστάν (PPS)


                                    
                                    Astana kazakhstan from gemathaiou

Στην Ελλάδα βανδαλίζουν πανεπιστήμια και στο Αφγανιστάν συμβαίνει αυτό! - Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

“Οι βανδαλισμοί των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων τείνουν να γίνουν δυστυχώς μέρος της καθημερινότητάς τους...
Η θλιβερή εικόνα του ιστορικού κτιρίου του ΕΜΠ αποτελεί την αποκορύφωση των απαράδεκτων αυτών πράξεων”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του προεδρείου της συνόδου πρυτάνεων ΑΕΙ για το γρκάφιτι στο ιστορικό κτίριο του Πολυτεχνείου.

Νοσταλγία??? (δεκαετίες του 40 50 60 και 70)


Αποτέλεσμα εικόνας για δεκαετια 60


Σύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει.
Οι κούνιες μας ήταν βαμμένες με γυαλιστερή λαδομπογιά με βάση το μόλυβδο. Τα πατώματα είχαν μωσαϊκό που σου περόνιαζε τα κόκκαλα κι οι κρεβατοκάμαρες ξύλινα πατώματα που τα γυάλιζαν με παρκετίνη, με κάτι βαρειές παρκετέζες και κάθε τόσο αγκίθες καρφωνόντουσαν στις ξυπόλητες πατούσες μας.

Ακυρώνονται με τροπολογία οι αυξήσεις στο ρεύμα λόγω ΕΤΜΕΑΡ


(EUROKINISSI)

Με τροπολογία που θα συμπεριληφθεί στο πρώτο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη βουλή για ψήφιση ακυρώνονται οι αυξήσεις του Ειδικού Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων που είχε αποφασίσει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Τσίπρας προς Μέρκελ: Σπρώχνετε σε στάση πληρωμών


Τσίπρας προς Μέρκελ: Σπρώχνετε σε στάση πληρωμών

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προειδοποίησε την Άγκελα Μέρκελ ότι θα είναι «αδύνατο» για την Αθήνα να εξυπηρετήσει τις επικείμενες δανειακές της υποχρεώσεις», αναφέρει η εφημερίδα Financial Times στο σημερινό πρωτοσέλιδο, «εάν η Ε.Ε. δεν καταφέρει να δώσει οποιαδήποτε βραχυπρόθεσμη οικονομική στήριξη στη χώρα».

Κόλπο για να αναγνωρίζετε πόσες φορές έχει παστεριωθεί το γάλα!


Κόλπο για να αναγνωρίζετε πόσες φορές έχει παστεριωθεί το γάλα!
Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερ μάρκετ;
Οι πολιτικές εφημερίδες

Επανέρχεται από σήμερα ο «αστυνομικός της γειτονιάς» σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Επανέρχεται από σήμερα ο «αστυνομικός της γειτονιάς» σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη
Ο θεσμός του «αστυνομικού της γειτονιάς» επανέρχεται από σήμερα Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015, με εντολή Πανούση, ο οποίος δήλωσε την Παρασκευή ότι «αυτή τη φορά, έρχεται για να μείνει».
Ο αστυνομικός της γειτονιάς ήταν μια από τις πρώτες εξαγγελίες του κ. Γιάννη Πανούση, όταν ανέλαβε τα ηνία του υπουργείου, ως αναπληρωτής υπουργός

Το ομολογούν ακόμα και οι Γερμανοί: Οι φτωχοί επιβαρύνθηκαν κατά 337,7% κατά τη διάρκεια της κρίσης

ftoxia1Το Βερολίνο το είχε επισημάνει επανειλημμένως. Και δια στόματος Άνγκελας Μέρκελ και δια στόματος Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: «Λυπάμαι τους φτωχούς Έλληνες, επειδή ο επιμερισμός των φορολογικών βαρών τους αδικεί», είχαν με αρκετές ευκαιρίες δηλώσει τόσο η καγκελάριος όσο και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας. Αλλά και η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, μόλις την περασμένη Δευτέρα μας θυμήθηκε από τη μακρινή Ινδία, για να εκφράσει τη συμπόνια της για τους Έλληνες φορολογουμένους.

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 23-3-2015

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα Δευτέρα με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή πτώση.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Εξασθένηση των φαινόμενων από το απόγευμα.