Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ενέσεις… σκόρδου σώζουν άρρωστα δέντρα

Μια νέα και μη αναμενόμενη μέθοδο θα χρησιμοποιηθεί στη Βρετανία για να διασωθούν δέντρα που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες.

Στα άρρωστα δέντρα θα χορηγηθούν ενέσεις… σκόρδου!

ΦΩΤΟ: Αυτό είναι το κτίριο που θα στεγάσει τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Έτοιμο θα είναι στο τέλος της άνοιξη του 2015, το νέο κτήριο στην περιοχή των Σφαγείων που θα φιλοξενήσει τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που μέχρι σήμερα λειτουργούσαν σε μισθωμένα κτήρια στην πόλη. Το τετραώροφο κτήριο το οποίο βρίσκεται στην οδό 26ης Οκτωβρίου 64, απέναντι από γνωστό κατάστημα παιδικών παιχνιδιών, ξεκίνησε να κατασκευάζεται από το 2009, προκειμένου να στεγάσει τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, εκτός από τις Διευθύνσεις Μεταφορών και τις τεχνικές υπηρεσίες.

Sos από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις "απατηλές" τηλεφωνικές κλήσεις


Sos από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις απατηλές τηλεφωνικές κλήσεις

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες και εφιστά την προσοχή για την αποφυγή εξαπάτησής τους από απατηλές τηλεφωνικές κλήσειςπου έχουν σκοπό την υφαρπαγή φωτογραφιών ή βίντεο
Πιο αναλυτικά, τα θύματα, κυρίως γυναίκες, δέχονται κλήση στο σταθερό ή κινητό τους τηλέφωνο, από άγνωστο αριθμό και ένδειξη στην αναγνώριση κλήσης "Εκτός Περιοχής".

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Η νεράϊδα και το παλικάρι


                  
                  http://www.efenpress.gr/

Στηρίζουμε τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ:Η αδιαλλαξία των Ευρωπαίων μας υπενθυμίζει ότι ήταν υπεύθυνοι για μαύρες σελίδες του παρελθόντος μας!!

Oι Ευρωπαίοι με την αδιάλλακτη στάση τους στο Εurogroup της 17ης Φεβρουαρίου

δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο και ανασύρουν από τη μνήμη μας μαύρες

σελίδες του παρελθόντος μας ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ
,όπως ήταν η Δ΄ 

Το κλάμα μάς βοηθά να αντέξουμε τον πόνο



Έρευνα που έγινε από το τμήμα Ψυχολογίας και Νευροβιολογίας του πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης και δημοσιεύθηκε στο Journal of Pain έδειξε ότι όταν πονάμε κλαίμε για να αντέξουμε αυτόν τον πόνο. Κάθε ουρλιαχτό πόνου δίνει στον εγκέφαλο μας σήμα και ο οργανισμό μας αντιδρά σε αυτό με την ένδειξη του κλάματος.

Ξαφνική μεταστροφή του Ζ.Κ.Γιουνκέρ υπέρ της Ελλάδας: "Η τρόικα ήταν αντιδημοκρατική και πρόσβαλε τους Έλληνες"!

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζ.Κ.Γιούνκερ, τάχθηκε ξαφνικά υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης που απαίτησε να καταργηθεί η τρόικα και ανέφερε ότι "στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης" και ότι"προσέβαλε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων",

Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τις Απόκριες στο δήμο Θέρμης



Πλούσιο είναι το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τις Απόκριες στο δήμο Θέρμης, με μουσική, παρελάσεις, χορό και παραδοσιακά εδέσματα. Αναλυτικά:
ΘΕΡΜΗ : Καθ.Δευτέρα 23|02|2015 στο Φράγμα| Ώρα έναρξης 11.00
ΒΑΣΙΛΙΚΑ : Καρναβάλι Βασιλικών 2015 | Καθ. Δευτέρα 23|02|2015| Ώρα 14.00

Δίδυμα τσακώνονται μέσα στην μήτρα - Ένα βίντεο που όμοιό του δεν έχετε ξαναδεί (Βίντεο)

http://www.kontranews.gr/media/k2/items/cache/8b367b700a0c9be5092a3b4d6115d530_XL.jpgΜία νέα τεχνολογία, ως μέσο ιατρικής μελέτης στο Λονδίνο, χρησιμοποίησε η Δρ Τέιλορ Κλαρκ, όταν έπιασε αυτά τα δύο μωρά να παλεύουν για λίγο χώρο μέσα στη μήτρα.
Και τα δύο φαίνεται πώς προσπαθούν να κερδίσουν λίγο χώρο εκεί μέσα, κλωτσώντας το ένα το άλλο.

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 19-2-2015



Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο στα παραθαλάσσια και τοπικές χιονοπτώσεις στην...
Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τη Βόρεια Κρήτη και πιθανόν τα Δωδεκάνησα, με γρήγορη βελτίωση από βορρά προς νότο και ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015. Παράλληλα, παγετός θα εκδηλωθεί τις πρωινές ώρες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Αρχίζει σήμερα η 7η Γιορτή Βιβλίου - Bazaar 2015 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης



Σήμερα Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου ξεκινά τη λειτουργία της η 7η Γιορτή Βιβλίου – Bazaar 2015, με 180 εκδότες και με το σύνθημα «φθηνό και καλό βιβλίο για όλους».
Ο νέος χώρος των 700 τ.μ όπου θα στεγαστεί η Γιορτή Βιβλίου στη Βενιζέλου 30, πρώην Ράδιο Κορασίδη στο πιο κεντρικό, κομβικό σημείο της πόλης περίπου στο μέσο της οδού Τσιμισκή και Ερμού, θα είναι πόλος έλξης βιβλιόφιλων, κυρίως νεολαίας, μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών.
Ο χώρος αυτός του πολιτισμού στοχεύει να γίνει η βάση υλοποίησης του πολιτιστικού προγράμματος από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Υπ.Εργασίας: Με 50 ένσημα η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη


Υπ.Εργασίας: Με 50 ένσημα η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Την παροχή ασφαλιστικής ικανότητας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με 50 ένσημα, αντί για 100 που προβλέπει ο σχετικός νόμος, στους ασφαλισμένους του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας.

Οι πρώτες δηλώσεις Παυλόπουλου ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας



Στις πρώτες του δηλώσεις ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε κατά την διάρκεια της συνάντησης του με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο κ. Παυλόπουλος απόδεχθεκε την εκλογή του όπως τόνισε ως μέγιστο χρέος απέναντι στον πολίτης και στο Σύνταγμα.