Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Αρχίζει σήμερα η 7η Γιορτή Βιβλίου - Bazaar 2015 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης



Σήμερα Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου ξεκινά τη λειτουργία της η 7η Γιορτή Βιβλίου – Bazaar 2015, με 180 εκδότες και με το σύνθημα «φθηνό και καλό βιβλίο για όλους».
Ο νέος χώρος των 700 τ.μ όπου θα στεγαστεί η Γιορτή Βιβλίου στη Βενιζέλου 30, πρώην Ράδιο Κορασίδη στο πιο κεντρικό, κομβικό σημείο της πόλης περίπου στο μέσο της οδού Τσιμισκή και Ερμού, θα είναι πόλος έλξης βιβλιόφιλων, κυρίως νεολαίας, μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών.
Ο χώρος αυτός του πολιτισμού στοχεύει να γίνει η βάση υλοποίησης του πολιτιστικού προγράμματος από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας.

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης αλλά και του δεκαημέρου εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και διάφορα events θα πραγματοποιούνται παράλληλα κάθε εβδομάδα, όπως και βραδιές ανάγνωσης από αγαπημένα μας βιβλία.
Ο ΣΕΚΒΕ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους συγγραφείς – δημιουργούς των βιβλίων που βρίσκονται και διανέμουν στην πόλη μας να είναι κοντά μας και να επισκέπτονται το χώρο της Γιορτής Βιβλίου – Bazaar, για την αλληλογνωριμία με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του βιβλίου.
Η διαχρονική αξία του βιβλίου είναι μεγάλο ατού στο συγκεκριμένο χώρο αφού μπορεί ο επισκέπτης να βρει χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές νέων και παλαιότερων εκδόσεων, που πολλές φορές η έκπτωση είναι και πάνω από 70% κα με τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά.
Από τα χιλιάδες φθηνά βιβλία όλων των κατηγοριών οι λάτρεις της λογοτεχνίας, του δοκιμίου, της επιστημονικής φαντασίας, της ιστορίας, της ποίησης, των εφευρέσεων, της Παγκόσμιας λογοτεχνίας, της γεωγραφίας, των ταξιδιών, των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων, των λεξικών κ.ά΄., θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σε μια ποικιλία βιβλίων που διατίθενται σε αυτή τη μεγάλη Γιορτή Βιβλίου – Bazaar 2015. Επίσης χιλιάδες παιδικά βιβλία για όλες τις ηλικίες και τρισδιάστατα αλλά και σχολικά βοηθήματα θα είναι στη διάθεση του κάθε παιδιού, δασκάλου και γονέα που θα προτιμήσουν να επισκεφτούν το παζάρι βιβλίου έως και τις 11 Απριλίου και να αγοράσουν και τα πασχαλινά τους δώρα.
Ωράριο: Καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, Σάββατο έως τις 8 το βράδυ και θα ακολουθείται το ωράριο της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου