Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

H TAINIA MAΣ: Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος


                      
                      http://www.efenpress.gr/

Καταπέλτης ο Νικολούδης: 3.500 πολίτες διέπραξαν φοροδιαφυγή 7 δισ. ευρώ


     «Η διαφθορά πλήττει την ίδια τη δημοκρατία». Με αυτή τη φράση, ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και νυνυπουργός κατά της διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης, άρχισε την ομιλία του στη βουλή, λίγες ώρες πριν από την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
    Ο νέος υπουργός, ο οποίος όπως είπε δεν είχε κανένα όνειρο να φορέσει πολιτικό κοστούμι αφού του έφτανε η τήβεννος, επέμεινε ότι  κράτος που δεν μπορεί να εισπράξει τους νόμιμους φόρους του δεν είναι κράτος,

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!

Αστραψε και βρόντηξε ο Πέλεκυς της Δικαιοσύνης :Ισόβια για Αλ Ζαγιάντ και πολυετείς καθείρξεις για Μιχαηλίδη και τους άλλους κατηγορουμένους – Δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό στους κατηγορούμενους

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΙΟ ΨΥΧΡΗ ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΕΤΩΝ

Σύμφωνα με τα προγνωστικά μακροπρόθεσμα στοιχεία
 η φετινή Άνοιξη στο μεγαλύτερο μέρος της θα είναι η πιο ψυχρή των τελευταίων τουλάχιστον 10 ετών.

Το Greek-Weather.Org, αναφέρει πως το ψύχος και τα χιόνια από τη Σιβηρία, θα βρουν δίοδο και θα επισκέπτονται τα Βαλκάνια

Μαγνητική vs. αξονική: Ποια είναι καλύτερη;

Εσείς γνωρίζετε ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στην αξονική και τη μαγνητική τομογραφία; Πότε χρειάζεται η μία και πότε η άλλη;
Τόσο η μαγνητική όσο και η αξονική αποτελούν πρότυπες μεθόδους απεικόνισης που χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία διάγνωσης πολλών διαφορετικών παθήσεων, όμως εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς.

Στατικός ηλεκτρισμός: Από τι προκαλείται και πως να τον αποφύγετε (2ο μέρος)


πως να σταματήσετε τον στατικό ηλεκτρισμό

Από ποιες δραστηριότητες ή συνήθειες μας προκαλείται το φαινόμενο του στατικού ηλεκτρισμού και πως μπορούμε να το αποφύγουμε; Ας δούμε!

Στο πρώτο μέρος είδαμε τι είναι ο στατικός ηλεκτρισμός. Στην ουσία πρόκειται για τη μεταφορά ηλεκτρικού φορτίου.

Το τελευταίο ανέκδοτο που κυκλοφορεί στην Ευρώπη για την Μέρκελ



Το παρακάτω ανέκδοτο κυκλοφορεί στην Ευρώπη με αφορμή την εμμονική στάση της Ανγκελα Μέρκελ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο στήσιμο ενός μηχανισμού δημοσιονομικής πειθαρχίας που παράγει ύφεση, σκοτώνει τις ασθενέστερες ευρωπαϊκές οικονομίες και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του ίδιου του ευρώ.

Η πιο καλοστημένη ΦΑΡΣΑ ever!!! Το ΒΙΝΤΕΟ που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Μια κατάσταση σκέτη παράνοια 
.Δείτε τι ακριβώς συνέβη μέσα σε μια καφετέρια όταν μια γυναίκα με τηλεκινητικές δυνάμεις σπέρνει τον πανικό στους θαμώνες ενός cafe στη Νέα Υόρκη και το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΑ!!! ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ!!!ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!!!!

ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ … ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ !!!

Του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται…

                                         
                                         από τα email μου

Κυριαρχούν οι ξένοι στις αγορές εξοχικής κατοικίας


Κυριαρχούν οι ξένοι στις αγορές εξοχικής κατοικίας


Η απόσυρση του φόρου υπεραξίας, απελευθέρωσε την αγορά ακινήτων στο δεύτερο εξάμηνο του 2014. Τι δείχνει έρευνα της ΕΠΠΑ για την αγορά κατοικίας, σε όλη τη χώρα.
Η αγορά ακινήτων στο δεύτερο εξάμηνο του 2014 και μετά την ουσιαστική απόσυρση του φόρου υπεραξίας πήρε μπρος και οι Έλληνες προχώρησαν σε αγορές, έτσι που στο σύνολο της χρονιάς, 7 στους 10 αγοραστές ακινήτων και σε ποσοστό 72,7%, ήταν συμπατριώτες μας.

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 13-2-2015

Τοπικές βροχές ή χιονόνερο κατά περιόδους στην Εύβοια και στο Νότιο Αιγαίο με χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτη, και λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινά κυρίως τμήματα της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε...
την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015. Στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, με ισχυρό ωστόσο παγετό τις πρωινές και νυχτερινές ώρες αλλά και τοπικές ομίχλες το πρωί.

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Τι σε αναγκάζει να κάνεις συνεχώς το γράμμα "Ν" της Ελληνικής γλώσσας;;;


Κάθε γράμμα του Ελληνικού Αλφαβήτου εκπέμπει ήχο και εικόνα. Κάθε λέξη τέθηκε από τους «Ονοματοθέτες», με ακρίβεια... και όχι τυχαία και έχει άμεση σχέση Αιτίας και
Αιτιατού, μεταξύ Σημαίνοντος και Σημαινομένου. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το γράμμα "Ν" συντονίζει τον εγκέφαλο.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Έρχονται τα Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων του Ασθενή


Έρχονται τα Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων του Ασθενή

Στις άμεσες προτεραιότητες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας εντάσσεται η επανενεργοποίηση του Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου Γιατρών του ΕΣΥ, ενώ προτίθεται να προχωρήσει και στον επανασχεδιασμό και την αναβάθμιση των Γραφείων Εξυπηρέτησης του Πολίτη, που λειτουργούν στα νοσοκομεία, σε Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων του Ασθενή.