Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Πάνω από 700.000 ευρώ μας κόστισε το γραφείο του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ε.Βενιζέλου (εικόνα)



Μετά την επίθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη για τα περί υποκρισίας της νέας κυβέρνησης αλλά και τη δημοσίευση του ΦΕΚ που προβάλλει νούμερα, ποσά και αριθμό συνεργατών για τη σύσταση του πολιτικού γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Γιάννη Δραγασάκη, ας δούμε τα αντίστοιχα νούμερα που συνόδεψαν τη θητεία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Τι ζητά η διερμηνέας της Βουλής από τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. - «Η ομιλία Ζουράρι ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση»



Η Μαρία Ασημακοπούλου, η οποία έφερε εις πέρας το τιτάνιο έργο της διερμηνείας στη νοηματική της προχθεσινής ομιλίας του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Κώστα Ζουράρι, κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια όλων των Ελλήνων.Η πρώτη ομιλία του Κώστα Ζουράρι από το βήμα της Βουλής ήταν εντυπωσιακά ακατάληπτη για τον μέσο πολίτη, ο οποίος προσπαθούσε μάταια να βγάλει νόημα από τις διαδοχικές αναφορές στον Θουκυδίδη, τον Ελύτη, τον Ρίτσο και τα πατερικά κείμενα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Στα χέρια όσων μας έσπρωξαν στην καταστροφή είναι το σύνολο του Ελληνικού χρυσού! Το πρώτο μέρος μιας άκρως αποκαλυπτικής ανάλυσης του οικονομολόγου Γιώργου Αδαλή που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων! 

Πως σερβίρουν το παγωτό στην Κωνσταντινούπολη!

Πως σερβίρουν το παγωτό στην Κωνσταντινούπολη!
Αλήθεια, πως λέτε να σερβίρουν το παγωτό στην Κωνσταντινούπολη; Η απάντηση είναι απλή. Σε χωνάκι όπως κι εδώ, όμως με μια διαφορά... 

Οι παγωτατζήδες εκεί είναι λίγο πιο "παιχνιδιάρηδες" με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούν λιγάκι το υποψήφιο θύμα-πελάτη τους πριν του δώσουν το πολυπόθητο χωνάκι...

Πολύ σκληρή για να... πεθάνει η ελληνική κυβέρνηση στο πρώτο Eurogroup - Απέρριψε παράταση του μνημονίου


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Σκληρή κόντρα εκδηλώθηκε σε ένα από τα πιο κρίσιμα Eurogroup με την ελληνική πλευρά να απορρίπτει κάθετα παράταση του μνημονίου και τους Ευρωπαίους εταίρους, με επικεφαλής τη Γερμανία να ζητούν από την Αθήνα να υποβάλει αίτημα παράτασης του υφιστάμενου προγράμματος και να εκβιάζεται πώς δεν μπορεί να υπάρξει λύση χωρίς να συμβεί αυτό.

Τι είναι ο στατικός ηλεκτρισμός;


στατικός ηλεκτρισμός τι είναι



Αλήθεια τι είναι αυτός ο περιβόητος στατικός ηλεκτρισμός, πως δημιουργείται και πως εξηγείται η εμφάνισή του; Ας ρίξουμε λίγο φως!

Οι περισσότεροι έχουμε ακούσει για τον στατικό ηλεκτρισμό. Πολλοί από μας, μάλιστα, τον έχουμε νιώσει κιόλας. Τι είναι όμως και πως προκαλείται; Ας δούμε απλά και κατανοητά! 

"Ανάσα αξιοπρέπειας" σε όλο τον κόσμο - Χιλιάδες πολίτες από το Ελσίνκι ως και τη Ν. Υόρκη διαδήλωσαν υπέρ της Ελλάδας



Συλλαλητήρια με σύνθημα «Ανάσα αξιοπρέπειας» την ώρα του Eurogroup πραγματοποιήθηκαν σε δεκάδες πόλεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως ένδειξη συμπαράστασης προς την ελληνική κυβέρνηση.
Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα και αψηφώντας το κρύο και κρατώντας ελληνικές σημαίες φώναξαν πως «η Ευρώπη ανήκει στους Ελληνες» και «ψηλά το κεφάλι ούτε βήμα πίσω».

ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΑΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ?? ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

aloyminio eladas.jpgΕπειδή μας έχουν πρήξει...Ότι η Ελλάδα δεν παράγει.... "τίποτα"  ας δούμε μερικα από αυτά.......

  Σίγουρα, αν το κράτος ήταν σοβαρό, θα είχαμε πολλές  πρωτιές και θα βελτιώναμε τις εξαγωγές μας. Αλλά και τώρα, δουλεύουμε, παράγουμε, βγάζουμε, εξάγουμε.....
Έστω αν μετά πάμε και χαλάμε τα λεφτά μας στις γειτονικές χώρες....ας πούμε ...Ντουμπάι, Σευχέλες, Αγιο Μαυρίκιο...

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ!

ΝΑΙ στην συνεργασία απο τον Λαβρόφ.
Και οικονομική και στρατιωτική και ενεργειακή!
Κοτζιάς: Θα τηρηθούν όλες οι συμφωνίες της κυβερνησης Καραμανλη!

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ,Τι γίνεται όταν κάποιος παίζει την τρομπέτα του σε άδειο λιβάδι; [βίντεο]

Άρχισε να παίζει την τρομπέτα του στη μέση του άδειου λιβαδιού… και σιγά σιγά, στον ορίζοντα, αρχίζουν να εμφανίζονται αγελάδες …το τέλος πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε! 

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 12-2-2015

Χιονόνερο κατά περιόδους στο Νότιο Αιγαίο με χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινά τμήματα της Κρήτη, και παροδικές χιονοπτώσεις, στην Εύβοια, στη Σκύρο και πιθανόν κατά τόπους στην Αττική, περιμένουμε την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015.

Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

                                     

Το έθιμο της Τσικνοπέμπτης


Το έθιμο της Τσικνοπέμπτης

Η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου (Κρεατινής) ονομάζεταιΤσικνοπέμπτη ή Τσικνοπέφτη, επειδή την ημέρα αυτή όλα τα σπίτια ψήνουν κρέας ή λειώνουν το λίπος από τα χοιρινά και ο μυρωδάτος καπνός (τσίκνα) είναι διάχυτος παντού. Από αυτή την τσίκνα, λοιπόν, έχει πάρει και το όνομά της η Πέμπτη και λέγεται Τσικνοπέμπτη.

Ο δεκάλογος του νερού



Απαραίτητο για τη ζωή είναι το νερό. Υγεία, ομορφιά και ευζωία δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς το αγαθό αυτό. Πόσα όμως γνωρίζουμε για το πολύτιμο αυτό δώρο της φύσης; Διαβάστε 10 πληροφορίες που καλό θα ήταν να γνωρίζουμε σχετικά με το νερό. 10. Το νερό αποτελεί το 75% του σώματος μας, το 90% του αίματος και το 85% του εγκέφαλου.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες