Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 300 ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

Υπέρ της Ελλάδας και της Ευρώπης, 300 διανοούμενοι από όλες τις χώρες του κόσμου, ...
συνυπογράφουν επιστολή που δημοσιεύει ο γνωστός ιστότοπος «Μεντιαπάρτ» (Mediapart), του οποίου ιδρυτής είναι ο πρώην διευθυντής της «Μοντ» Εντι Πλενέλ.
Με την επιστολή καλούνται οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ «να σεβασθούν την απόφαση του ελληνικού λαού και να ξεκινήσουν με καλή πίστη τις διαπραγματεύσεις με τη νέα ελληνική κυβέρνηση για την επίλυση του θέματος του χρέους».

Τι μας κρατά δέσμιους;

Τι μας κρατά δέσμιους;

Το παράδειγμα του ψύλλου
Είναι γνωστό πως ο ψύλλος πηδάει 400 φορές το ύψος του. Αν ο άνθρωπος είχε την ίδια δυνατότητα θα μπορούσε να κάνει άλματα 800 μέτρων. Μπορούμε ωστόσο, να κάνουμε έναν ψύλλο να πάει κόντρα στη φύση του και να μην κάνει καθόλου άλματα.
Θα πάρουμε ένα κουτί διαφανές που να έχει ύψος 20 εκατοστά. Όταν τοποθετήσουμε μέσα τον ψύλλο, θα αρχίσει να πηδάει και να χτυπάει στο καπάκι, διότι το άλμα του είναι μεγαλύτερο από το ύψος του κουτιού. Τα χτυπήματα θα του δημιουργούν πόνο και φυσικά ο πόνος θα τον ενοχλεί, έτσι ο ψύλλος θα προσαρμόσει το άλμα του στο ύψος του κουτιού.

Γιατί οι Ευρωπαίοι και όλος ο κόσμος μισεί τους Έλληνες – Μια Ελβετίδα το εξηγεί στο βιβλίο της με τίτλο «Σκυλάνθρωποι»


1

Στο γιατί μας συμπεριφέρονται άσχημα οι Ευρωπαίοι και γενικά οι ξένοι θέλησε να απαντήσει μια Ελβετίδα παραθέτοντας τη δική της αφήγηση στο υβριστικό βιβλίο «Σκυλάνθρωποι». Η Ελβετίδα που θεωρεί τη φυλή των Ελλήνων κυριολεκτικά αφόρητη γι αυτό και τη μισεί δικαιολογεί το μένος λέγοντας πως στα γυμνασιακά της χρόνια ένιωθε ψυχικά καταπιεσμένη:

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Η Σωφερίνα


                                   
                                   http://www.efenpress.gr/

Πως να καθαρίσεις το φούρνο σου


1

Καθάρισε το φούρνο με εύκολο τρόπο…Πως να καθαρίσεις το φούρνο: Άναψε το φούρνο στους 50 βαθμούς Κελσίου ή στη χαμηλότερη ρύθμιση. Ενώ ζεσταίνεται ο φούρνος βράσε νερό σε μια κατσαρόλα. Όταν η θερμοκρασία στο φούρνο φτάσει τους 50 βαθμούς απενεργοποίησέ τον και ρίξε 1 φλυτζάνι αμμωνία σε ένα πυρίμαχο μπολ, πυρέξ ή σε ένα ταψί και τοποθέτησέ το στο πάνω ράφι του φούρνου. Τοποθέτησε τη κατσαρόλα με το βραστό νερό στο κάτω ράφι.

ΣΟΚ: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κατάργησαν την αναλογική τηλεόραση;


diaforetiko.gr : giati katarghsan thn analogikh thleorash 300x199 Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κατάργησαν την αναλογική τηλεόραση;

Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε γιατί καταργήθηκε το αναλογικό σήμα εκπομπής τηλεοπτικού σήματος. Στις επόμενες γραμμές θα μάθετε γιατί και ποια είναι τα απώτερα σχέδια των εξουσιαστών μας. Για να μάθουμε έλεγε ο Κικέρων ποιος διέπραξε το έγκλημα πρέπει να ρωτήσουμε μια απλή ερώτηση: Qui Bono? Ποιος ωφελήθηκε από αυτό; Θα αναρωτηθείτε τώρα: “Μα καλά εγκληματίες είναι οι άνθρωποι της Digea που μας φέρνουν το ψηφιακό σήμα στις οθόνες μας;”

Το φαρμακείο της φύσης: Βότανα για την αντιμετώπιση ασθενειών




ΕΡΩΤΗΜΑ
Μαύρο τσάι ή ζεστό ρόφημα με μέλι και λεμόνι μετά το φαγητό για καλύτερη χώνεψη. Είναι σωστή η επιλογή;

Στο ερώτημα απάντησε η Κωνσταντίνα Εξαρχοπούλου, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το φαρμακείο της φύσης περιέχει πολλά βότανα τα οποία βοηθούν στην αντιμετώπιση της δυσπεψίας και τη καλύτερη χώνεψη.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ!! ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ;;;


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ!! ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ;;;


Σας παρουσιάζουμε μια σημαντική πρόταση, του καθηγητού της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Δημ. Τσελεγγίδη, προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, όσον αφορά το νομικό μερος για το θέμα της Κάρτας του Πολίτη.

" Μακαριώτατε Αγιε Πρόεδρε,

Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς,

Θα ήθελα να απευθυνθώ προς Σας, ως την Ανωτάτη Διοίκηση της τοπικής Εκκλησίας μας, για ένα πολύ σοβαρό θέμα που μας αφορά καίρια ως ευρωπολίτες Χριστιανούς.

Τα είδε σκούρα! Καμαρώστε τον Σόιμπλε πως αντέδρασε όταν του είπαν για τη διαφθορά και την Siemens (vid)

wpid-20150205022207.pngΟ Έλληνας δημοσιογράφος που τάπωσε on air τον Σόιμπλε και τον έκανε να καταπιεί την γλώσσα του για Siemens-Χριστοφοράκο!

Ελληνας δημοσιογράφος (Βαλασόπουλος MEGA κι ΕΦ.ΣΥΝ) ρώτησε τον Σοιμπλε πως μιλάει για διαφθορά, όταν Γερμανική εταιρεία όπως η Siemens με τον Χριστοφοράκο, εμπλέκεται σε σκάνδαλα διαφθοράς.

Ερώτηση κρίσεως..

                         


http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

"Τάπα" Καμμένου για Γερμανία: «Η Ελλάδα ήταν πάντα στο πλευρό των συμμάχων όταν αντέκρουαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής»


kammenos-oursoula

Απάντηση-φωτιά στις δηλώσεις της Γερμανίδας Υπουργού Άμυνας.
«Η Ελλάδα ήταν πάντοτε στο πλευρό των συμμάχων όταν αντέκρουαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής» απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά τη συνέντευξη της Γερμανίδας Υπουργού Άμυνας Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung ότι τυχόν προσέγγιση Ελλάδας-Ρωσίας θέτει σε κίνδυνο τη θέση της χώρας μας στο ΝΑΤΟ.

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 6-2-2015

Άστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στην Ήπειρο και τη Βόρεια Ελλάδα...
θα είναι κατά τόπους έντονες, περιμένουμε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015. Θα υπάρχουν πάντως και διαστήματα ηλιοφάνεια κυρίως στο Νότιο Αιγαίο ενώ τα φαινόμενα σταδιακά στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη Μακεδονία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Τα ξέρατε; Δείτε τα κόλπα του πληκτρολογίου σας!!! Θα σας λύσουν τα χέρια..

http://assets.philenews.com/data/2014/03/03/deite-kolpa-tou-pliktrologiou-sas-pou-isos-den-xerate.jpgΜειώστε την ώρα που κάνετε δουλειές στον υπολογιστή με τα παρακάτω κολπάκια...

Κάποια ίσως να τα ξέρετε ήδη, κάποια ίσως να τα δείτε για πρώτη φορά, έιναι όμως όλα πέρα για πέρα χρήσιμα!

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ. ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



Ελλάς το μεγαλείο σου… Αιτία θανάτου ο φθόνος και η αχαριστία των Ελλήνων! Πέθαναν μεταξύ 500 και 332πΧ 

  • Πυθαγόρας 500 π.Χ. ετών 80 στην εξορία από πείνα. 
  • Μιλτιάδης 489 π.Χ. ετών 65 στη φυλακή 
  • Αριστείδης 468 π.Χ. ετών 72 στην εξορία από πείνα