Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΙΤΕ με ένα ΚΛΙΚ πόσο είναι το χρέος κάθε χώρας στον πλανήτη!!! Καλή σας διασκέδαση…



Το παγκόσμιο χρέος τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι περισσότερο από
55 τρισεκατομμύρια δολάρια.Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, διογκώνεται, γιατί κάποιος (πολίτης, πρωθυπουργός, κλπ) κάτι ακόμη δανείζεται.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Η Κόρη μου Η Σοσιαλίστρια


                    
http://www.efenpress.gr/

Μοίρασαν γαρύφαλλα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου η σημερινή και με σύνθημα «ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ», μέλη του παραρτήματος της ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας Μακεδονίας –Θράκης, βρίσκονται αυτή την ώρα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ικτίνου με Τσιμισκή και μοιράζουν γαρύφαλλα και ενημερωτικά φυλλάδια για την ευαισθητοποίηση του κοινού. Πρόκειται για μια δράση που στόχο έχει να ενημερώσει αλλά και να συστρατεύσει τους πολίτες στην καταπολέμηση της νόσου.

Την Πέμπτη η ορκωμοσία των βουλευτών



Στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί η τελετή της ορκωμοσίας των βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Την Παρασκευή, σύμφωνα με το iefimerida.gr, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η μυστική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Βουλής. Για το αξίωμα έχει προταθεί από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Καθαρισμός και αποτοξίνωση του εντέρου, του βασιλιά των οργάνων

http://proionta-tis-fisis.com/wp-content/uploads/2015/01/%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-entero-gastrenteriko.jpgΤο έντερο θεωρείται ο βασιλιάς των οργάνων και ο Ιπποκράτης είχε πει ότι όλες οι ασθένειες προέρχονται από αυτό.
Οι τοξίνες από τον τρόπο ζωής αλλά και την διατροφή μας δημιουργούν και τα εντερικά προβλήματα. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικός ο καθαρισμός και η αποτοξίνωση του παχέος εντέρου τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Ο μεγαλύτερος δε, εχθρός του εντέρου είναι η δυσκοιλιότητα.

Έρευνα: Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Ιπποκράτης.

image-02-largeΌλες οι ασθένειες προέρχονται από το  έντερο.

- Ιπποκράτης 460-370 Π.Χ.

 
 Ο Ιπποκράτης το έλεγε αυτό πρίν από  περισσότερα από 2.000 χρόνια, αλλά εμείς τώρα μόλις κατανοούμε  το πόσο δίκιο είχε.
 Και όχι μόνο ο Ιπποκράτης, αλλά και ένα παλιό ρητό αιώνες πιο πρίν τόσο της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (TCM) αλλά και της Aγιουβερδικής ιατρικής της Ινδίας, έλεγε ότι
 Η ρίζα της  καλής  και της  κακής υγείας κατοικεί στο έντερο.

"Χωρίς πτυχίο στα οικονομικά πίστεψε ότι θα μπορούσε να απειλήσει έναν ολόκληρο λαό"!


Δείτε τα πτυχία του Βαρουφάκη και τον «ξεγάνωτο τενεκέ» Ντάισελμπλουμ

Μετά την κόντρα που είχαν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, μοιραία το φως της δημοσιότητας πέφτει πάνω τους.
Τα πτυχία τους, αλλά και οι ενέργειες τους παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά μετά τα σενάρια για το τι είπε ο κ. Ντάισελμπλουμ στο αυτό του Γιάνη Βαρουφάκη που του απάντησε με ένα «ουάου».

Ποιός είναι μορφωμένος; Δείτε τι απάντησε ο Σωκράτης!!!

http://eranistis.net/wordpress/wp-content/uploads/2014/12/1.-Socrates-Apollo-Academia-of-Athens.jpgΌταν ρωτήσανε τον Σωκράτη να τους δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου, δεν ανέφερε τίποτε για την συσσώρευση γνώσεων. «Η μόρφωση είπε, είναι θέμα συμπεριφοράς…
Ποιους ανθρώπους λοιπόν θεωρώ μορφωμένους;

Έρχεται απαγόρευση των πλειστηριασμών κύριας κατοικίας



Νομοθετική παρέμβαση για την προστασία της κύριας κατοικίας από τους πλειστηριασμούς θα κάνει η κυβέρνηση, μόλις ανοίξει η Βουλή.

Όπως ανακοίνωσε ο
υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης: «Η κυβέρνηση προτίθεται άμεσα να νομοθετήσει την παράταση της προθεσμίας του νόμου αναφορικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 4-2-2015

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο...
περιμένουμε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ενώ σταδιακά τα φαινόμενα στα δυτικά θα σταματήσουν. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής.

Τηλεδιάσκεψη σε σχολεία για τους κινδύνους του διαδικτύου


Τηλεδιάσκεψη σε σχολεία για τους κινδύνους του διαδικτύου

Τα σχολεία που συμμετείχαν δέχθηκαν πρόσκληση μέσω του συστήματος «meetings.sch.gr»
Τηλεδιάσκεψη για την διαδικτυακή βία και τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, πραγματοποιήθηκε σήμερα σε 81 σχολεία ανά την επικράτεια από τηΔιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Συνυπαίτιος και ο συνοδηγός μεθυσμένου οδηγού σε τροχαίο ατύχημα



Συνυπαίτιος κατά 30% σε περίπτωση τροχαίου είναι ο συνοδηγός μεθυσμενου οδηγού, κρίνει ο Αρειος Πάγος.
Σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), ο οδηγός θεωρείται ότι βρίσκεται υπό την επίδραση οινοπνεύματος όταν το ποσοστό του οινοπνεύματος στον οργανισμό του είναι από 0,50 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος και άνω (0,50 gr/1) μετρούμενο με τη μέθοδο της αιμοληψίας ή 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα και άνω, στις περιπτώσεις που η μέτρηση γίνεται με συσκευή αλκοολομέτρου.

Μειώσεις στις τιμές καυσίμων, φυσικού αερίου και ΔΕΗ προανήγγειλε ο Λαφαζάνης

lafΜειώσεις στις τιμές καυσίμων, φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, προανήγγειλε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης. Κατά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) Γιάννη Παπαθανασίου και τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Κωστόπουλο ο κ. Λαφαζάνης έθεσε θέμα μείωσης των τιμών των καυσίμων

Ο Σαμαράς δεν παρέδωσε ούτε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στον Τσίπρα!...



Η πιο μεγάλη είδηση δεν έχει διαδοθεί ακόμα. Θα σας σοκάρει.
► Ο Σαμαράς δεν παρέδωσε ούτε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στον Τσίπρα! Και αναγκάστηκε ο πρωθυπουργός να...