Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ο Μ. Γλέζος και άλλοι 50 ευρωβουλευτές κατέθεσαν αίτημα για συζήτηση Γερμανικών οφειλών στο Ευρωκοινοβούλιο - Εκρηκτικοί διάλογοι

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPLds_qaLK8G5danJvee2B9TPDvn_h26HevSkK8v6e3JJSXJskhQDOaoMsU5KVRORV56HQdtUPDvtA4QTIfqL6-Z3bu5JQ-cqViyMfoYrlZ32McOXJhVf-FXCNgBAIZRk7PbQ2osU-ar-L/s1600/365356356.png- Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος ζήτησε σήμερα, Δευτέρα 6.7.2015 να συζητηθεί στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το θέμα των γερμανικών οφειλών.
- To αίτημα υπέγραψαν δέκα Έλληνες ευρωβουλευτές.


- Γλέζος προς Σούλτς "Να κατέβετε υποψήφιος στην Ελλάδα"
- Απαράδεκτη τοποθέτηση Ρουμάνου ευρωβουλευτή που χαρακτήρισε την Ελληνική κυβέρνηση .. "Τσίρκο κομμουνιστών .. "


- Μάλιστα, ο Μ. Γλέζος μίλησε και για τις παρεμβάσεις του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στο θέμα του χτεσινού δημοψηφίσματος.

Υπέρ του αιτήματος του Μανώλη Γλέζου μίλησε η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος της Ευρωομάδας της Αριστεράς Γκάμπι Τσίμερ.

- Κατά της πρότασης μίλησε ο Ρουμάνος Ευρωβουλευτής Κριστιάν Νταν Πρέντα ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση.
"Πιστεύω ότι πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό το τσίρκο που εξάγουν οι κομμουνιστές της Ελλάδας εδώ στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο κοινοβούλιο .. - Είμαι κατά αυτής της πρότασης των κομμουνιστών .. "

Εν τέλει το αίτημα του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απορρίφθηκε. Με την ανακοίνωση της απόρριψης ακούστηκαν αποδοκιμασίες.

Δείτε το βίντεο





 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου