Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Τι κρύβει η αύξηση του ΦΠΑ στο 23% για το μοσχαρίσιο κρέας




Κρέας χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα, αρνί, πρόβατο, κατσίκι, κουνέλι ακόμη και τα ψάρια θα παραμείνουν με 13% φπα, ενώ το κρέας από μοσχάρι, σε οποιαδήποτε μορφή θα αυξηθεί στα 23%.
 
Πολλοί από τους καταναλωτές κρέατος και ιδιαίτερα εκείνοι που καταναλώνουν μοσχάρι, θα αναρωτιούνται για ποιό λόγο το ξεχωρίζουν και ανεβάζουν το φπα 10% παραπάνω από τα υπόλοιπα κρέατα;
 
Με την οικονομία μας σε κακή κατάσταση και τη δυνατότητα μιας περαιτέρω ύφεσης, το μνημόνιο για το οποίο σχεδόν κανένας δεν γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από αυτό έχει επιβάλλει νέους φόρους αυξάνοντας τους από το 13% στο 23% σε πολλά τρόφιμα. 
 
Ο 10% φόρος στο κρέας του μοσχαριού δεν είναι απλά τμήμα του μνημονίου αλλά ενός ευρύτερου σχεδίου από την Ατζέντα 21 για τη ρύθμιση των αερίων του θερμοκηπίου.
 
Οπως προβλέπει η Ατζέντα 21 θα πρέπει να καταργηθεί η κτηνοτροφία γιατί μία αγελάδα, παράγει τόσα αέρια θερμοκηπίου σε ετήσια βάση, όσα και ένα τζιπ 4Χ4. 
 
Επειδή λοιπόν τα ζώα μολύνουν το περιβάλλον και μέχρι να να καταργηθεί η κτηνοτροφία, θα πρέπει να μπουν δυσβάσταχτοι φόροι στο κρέας κάθε μορφής, αφού η κατανάλωσή του προϋποθέτει την ύπαρξη "ρυπογόνων" ζώων.
 
H αύξηση αυτή είναι χτύπημα για τον κτηνοτρόφο, τον κρεοπώλη και τον καταναλωτή.
 
Θα αρχίσει σταδιακά η βιομηχανική κατασκευή κρεατόμαζας, (όπως πριν 14 χρόνια αποκάλυψε ο Δημοσθένης Λιακόπουλος) σύμφωνα με τις οδηγιες του codex alimentarius που θα σκοτώσει την μάζα, δηλαδή τον εναπομείναντα εξαθλιωμένο πληθυσμό, και που φυσικά θα την τρώνε μόνο όσοι έχουν το χάραγμα του Αντιχρίστου.
 
Η παραγωγή κρέατος στο εργαστήριο θα μπορούσε τελικά να βοηθήσει, να θρέψει τον κόσμο και να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου