Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Ομολογία του αρχισυντάκτη των NEW YORK TIMES


ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜAΣTΕ ΤΟN ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΜΕ,
ΤΗ  ΔΥΝΑΜΗ  ΤΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΑΙ  ΝΑ  ΕΞΑΓΟΥΜΕ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.....
ΟΣΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ.
  ΟΤΑΝ  ΓΕΡΑΣΕΙ  Ο  ΔΙΑΒΟΛΟΣ ,   ΚΑΛΟΓΕΡΕΥΕΙ...
 ΚΑΝΕΙ  ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΥΨΕΙΣ.     
Ομολογία  του  αποχωρούντα αρχισυντάκτη  των  New York Times!!! :

Tαξιάρχης: Το χωριό που ζει για τα Χριστούγεννα

Ή καλύτερα το χωριό που ζει από τα Χριστούγεννα. Εννέα στους 10 κατοίκους του μεγαλώνει έλατα με στόχο να γίνουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας
Από τον Λεωνίδα Λιάμη
Αν και οι «ρίζες» του δεν απλώνονται στα βάθη της παράδοσής μας, τις τελευταίες λίγες δεκαετίες το έλατο, έχει καταφέρει να εκτοπίσει το –ιστορικά πιο αντιπροσωπευτικό λόγω και θάλασσας- καραβάκι από το βάθρο του επίσημου…

Για τίτλους τέλους στην ιστορική γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι


Φωτογραφία: (EUROKINISSI /Α.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ)


Για οριστικούς "τίτλους τέλους στη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ", η οποία είχε παύσει κάθε παραγωγική δραστηριότητα από τον περσινό Μάρτιο, κάνουν λόγο οι εκπρόσωποι των εργαζομένων. 

Αυτοί θα δικάσουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου


Αυτοί θα δικάσουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου


Τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου και τους αναπληρωματικούς τους που θα δικάσουν την υπόθεση του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου για το χειρισμό της «λίστας Λαγκάρντ» κλήρωσε η Ολομέλεια της Βουλής.
Η κλήρωση για την ανάδειξη των μελών του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση του πρώην υπουργού ολοκληρώθηκε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Riderà Little Tony


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Η Αγάπη και ο Χρόνος

Η Αγάπη και ο Χρόνος
Στα πολύ παλιά χρόνια, σε ένα μικρό νησάκι στη μέση του ωκεανού, ζούσαν τα συναισθήματα. Η Χαρά , η Γνώση, η Λύπη, η Ευτυχία, ο Θυμός, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα είχαν την κατοικία τους σ’ εκείνο το νησί.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον δήμο ΑμπελοκήπωνΣυνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον δήμο Αμπελοκήπων. Αναλυτικά οι εκδηλώσεις για το ερχόμενο διήμερο:
Σάββατο 20  και Κυριακή 21 Δεκεμβρίου ώρα 11.00-20.00
Αυλή του 2ου και 12ου Δημοτικού σχολείου Αμπελοκήπων (Μ. Αλεξάνδρου και Ελ. Βενιζέλου)

Ένα μικρό κόλπο για να μυρίζει το σπίτι σας τέλεια!!!Σας έχουμε έναν τρόπο για να μυρίζει το σπίτι σας τέλεια όλες τις ώρες. Από το πρωί ως το βράδυ!
Σας χρειάζονται μόνο ..............δύο δόσεις βανίλιας, που βάζετε στα γλυκά, και η ηλεκτρική σας σκούπα.
Πολύ σωστά διαβάσατε!

Πώς θα βάλετε μπλόκο στις κατασχέσεις


Πώς θα βάλετε μπλόκο στις κατασχέσεις

Έπαθαν την πλάκα τους! (μιλάμε για πολύ γέλιο).....

14
Έπαθαν την πλάκα τους μια ομάδα νεαρών, που έπαιζαν μπάλα στη γειτονιά με τις ομάδες τους, όταν ένας γέρος μπήκε με το… έτσι θέλω στο παιχνίδι.Στην αρχή τον άφησαν λίγο, για να μην τον στεναχωρήσουν, αλλά άρχισαν να τα παίρνουν όταν επέμενε, μέχρι που τους τρέλανε με την απόδοσή του!

ανέκδοτο........παπάς και αλκοτέστ


        

 Στρίβει κάπως άτσαλα ο παπάς με το Υugo του και πέφτει πάνω σε μια Ferrari  που έρχονταν από την άλλη μεριά και  γίνεται  μια  τρομακτική σύγκρουση από την οποία καταστρέφονται  ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα. Οι οδηγοί τους όμως δεν έχουν ούτε μια γρατσουνιά.
 Βγαίνει από τις λαμαρίνες ο οδηγός  της Ferrari και κατεβάζει όλα τα καντήλια στον παπά:

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 20-12-2014


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά και από τα βόρεια θα αυξηθούν...
περιμένουμε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014. Το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες ενώ κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια θα σημειωθεί παγετός.

Οι πολιτικές εφημερίδες


Οι πολιτικές εφημερίδες

Oι τρεις καλεσμένοι (PPS)


                             

Διεθνής Ημέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης


Διεθνής Ημέρα Ανθρώπινης ΑλληλεγγύηςΗ Διεθνής Ημέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης (International Human Solidarity Day) καθιερώθηκε με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 2005, θεωρώντας ότι η αλληλεγγύη είναι μία από τις θεμελιώδεις και παγκόσμιες αξίες, που θα πρέπει να διέπει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων τον 21ο αιώνα.