Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

ανέκδοτο........παπάς και αλκοτέστ


        

 Στρίβει κάπως άτσαλα ο παπάς με το Υugo του και πέφτει πάνω σε μια Ferrari  που έρχονταν από την άλλη μεριά και  γίνεται  μια  τρομακτική σύγκρουση από την οποία καταστρέφονται  ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα. Οι οδηγοί τους όμως δεν έχουν ούτε μια γρατσουνιά.
 Βγαίνει από τις λαμαρίνες ο οδηγός  της Ferrari και κατεβάζει όλα τα καντήλια στον παπά:

-"Μα καλά ρε ηλίθιε ποιος σου έδωσε το δίπλωμα γαμώ το ..., θα σε ...."
Ατάραχος ο παπάς απεγκλωβίζεται κι αυτός από το Yugo του και πράος του λέει:
- "Τέκνον μου ηρέμησε. Είναι αμαρτία να βρίζεις αυτή την στιγμή που έχει επιτελεστεί ένα  πραγματικό θαύμα. Τα αυτοκίνητά μας.......καταστράφηκαν τελείως όμως εμείς δεν πάθαμε απολύτως τίποτα! Αυτό δεν είναι θαύμα;"
Ο τύπος συνειδητοποιεί πράγματι πως είναι σώος και αβλαβής και ότι επιπλέον μιλάει με  έναν παπά και δαγκώνεται:                                                                                                      - "Εεεεε; παπά μου; ναι; ίσως έχεις κάποιο δίκιο συγγνώμη..."                                                    - "Κι όχι μόνο αυτό τέκνον μου, συνεχίζει ακάθεκτος ο παπάς αλλά μας δίνεται ευκαιρία να δοξάσουμε τον Κύριο πίνοντας από αυτό το κρασί που προόριζα για την Θεία Κοινωνία..." και του δείχνει ένα μπουκάλι μαυροδάφνη που  ήταν άθικτο από την σύγκρουση  στην θέση του συνοδηγού.     Το ανοίγει ο παπάς και   του το προσφέρει.                                                     Ο τύπος με ύφος αποκάλυψης το παίρνει και  κατεβάζει κάμποσο για να στανιάρει:- "Πάτερ μου δεν ξέρω τι να πω, είναι πράγματι ένα θαύμα. Πιες κι εσύ για να δοξάσεις τον Κύριο".
  - "Α, όχι τέκνον μου! Εγώ θα περιμένω την αστυνομία για το αλκοτέστ..."   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου