Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Πόσο επικίνδυνος για την υγεία μας είναι ο φούρνος μικροκυμάτων;





Η χρήση του φούρνου μικροκυμάτων έχει φανατικούς υποστηρικτές και ορκισμένους πολέμιους… Είναι από τα θέματα που προκαλεί αντιπαραθέσεις, με τους μεν να υποστηρίζουν ότι είναι ασφαλής και πρακτικός και τους δε να επικαλούνται αρνητικές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τη Συμφωνική Ορχήστρα του ΑΠΘ


Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τη Συμφωνική Ορχήστρα του ΑΠΘ

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία θα πραγματοποιηθεί από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 21.00, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα των A. Corelli, J. Strauss καθώς και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες. Διεύθυνση Ορχήστρας, Δημήτρης Δημόπουλος.

Ευρωκοινοβούλιο: Εγκρίθηκε η χορήγηση 6,44 εκατ. ευρώ στους απολυμένους του "Φωκά"



Με 610 ψήφους υπέρ, 77 κατά και 13 αποχές, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε την χορήγηση οικονομικής βοήθειας, από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής, στους 600 απολυμένους της αλυσίδας πολυκαταστημάτων «Οδυσσεύς Φωκάς», που διέκοψε τη λειτουργία της, μετά τη μεγάλη πτώση στις πωλήσεις της λόγω της μείωσης του οικογενειακού εισοδήματος στην Ελλάδα.

Ομόφωνα "όχι" από τους ΑΝΕΛ για την προεδρική εκλογή



Ομόφωνα επιβεβαιώθηκε, για άλλη μια φορά, η θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για μη ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, σήμερα το απόγευμα, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου.
Επί του θέματος, τοποθετήθηκαν όλοι οι βουλευτές, οι οποίοι επανέλαβαν την αρνητική τους θέση απέναντι στην υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα.

Νέος ιός διαδίδεται μέσω βίντεο στο facebook



Κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες και προσβάλλει τους υπολογιστές των χρηστών που κάνουν το λάθος να "παίξουν" τα εν λόγω βίντεο.
Ο ιός είναι κρυμμένος σε ένα αρχείο το οποίο υποτίθεται ότι περιέχει ένα βίντεο. Οι χρήστες λαμβάνουν ειδοποίηση ότι κάποιος φίλος τους τούς έχει προσθέσει σε μια δημοσίευση στην οποία περιέχεται το επίμαχο βίντεο. Αν κάνουν κλικ στο αρχείο, το μηχάνημά τους «κολλά» τον ιό.

Δείτε τι συμβαίνει στους πνεύμονες ύστερα από κάπνισμα 60 τσιγάρων και θα πάθετε Σοκ!

http://i60.tinypic.com/25tjm1g.jpg
Όλοι γνωρίζουμε ότι το κάπνισμα αποτελεί έναν μεγάλο κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό και κατά συνέπεια, οι επιπτώσεις του μπορεί να είναι ακόμα και θανατηφόρες! Σε αυτό το video – πείραμα κατά του καπνίσματος βλέπουμε τι συμβαίνει στους πνεύμονές μας ύστερα από κάπνισμα 60 μόνο τσιγάρων, περίπου 3-4 μέρες καπνίσματος για το μέσο καπνιστή.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ


Οι πόρτες άνοιξαν.
Ο φρουρός έδωσε μια σπρωξιά και ο ταλαίπωρος διευθυντής βρέθηκε μέσα στην Αρένα. Ο λαός ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές. Επιτέλους, θα φαγωθεί ένας διευθυντής.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Are You Lonsome Tonight Elvis Presly


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

H Θεσσαλονίκη θα στολιστεί τελικά από τον Εμπορικό Σύλλογο


H Θεσσαλονίκη θα στολιστεί τελικά από τον Εμπορικό Σύλλογο


Ο Εμπορικός Σύλλογος ανέλαβε δράση για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στους κεντρικούς δρόμους, προκειμένου να καλύψει με φως… το σκοτάδι που άφησε ο δήμος Θεσσαλονίκης
της Κάτιας Γερακαρίτου
Τρέχει και δε φτάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο οποίος αποφάσισε να στολίσει το κέντρο της πόλης, καθώς η δημοτική αρχή επέλεξε για φέτος, «λιτό» στολισμό και μόλις για 15 μέρες στην πλατεία Αριστοτέλους, αφήνοντας όλη την υπόλοιπη πόλη στο σκοτάδι.

Παπαγεωργίου: Έρχονται μειώσεις 20% στις τιμές φυσικού αερίου


Παπαγεωργίου: Έρχονται μειώσεις 20% στις τιμές φυσικού αερίου


Η μείωση οφείλεται στη σύνδεση των τιμών του φυσικού αερίου με τις αντίστοιχες του πετρελαίου με υστέρηση τριών μηνών
Μειώσεις 20% στις τιμές του φυσικού αερίου για βιομηχανίες και οικιακούς καταναλωτές αναμένονται στο πρώτο τρίμηνο του 2015, ως αποτέλεσμα της υποχώρησης των διεθνών τιμών του πετρελαίου.

Τσουνάμι παράδοσης πινακίδων -Τα τέλη κυκλοφορίας στέλνουν τα αυτοκίνητα στα αζήτητα



Μέσα σε πέντε χρόνια έχουν αποσυρθεί από την κυκλοφορία περίπου 1.000.000 αυτοκίνητα λόγω τσουχτερών τελών κυκλοφορίας, της τιμής των καυσίμων, αλλά και του κόστους συντήρησης.
Και φέτος αν και η τιμή της βενζίνης έχει μειωθεί η παράδοση πινακίδων συνεχίζεται. Περίπου 55.000 ιδιοκτήτες έχουν αποσύρει τα αυτοκίνητά, ενώ ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί πού όσο πλησιάζει το τέλος του έτους.

Aπάτη phishing στοχεύει Έλληνες χρήστες τραπεζικών υπηρεσιών e-banking



    Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου, ότι έχει εντοπιστεί προσπάθεια αλίευσης και υποκλοπής κωδικών (Phishing Mail) από τραπεζικούς πελάτες, οι οποίοι είναι χρήστες ηλεκτρονικών υπηρεσιών e-bankingμε σκοπό τη διενέργεια συναλλαγών και τη μεταφορά χρημάτων τους σε τραπεζικούς λογαριασμούς τρίτων προσώπων στο εξωτερικό.

Αύριο η χριστουγεννιάτικη συναυλία από τη Συμφωνική Ορχήστρα του ΑΠΘ



Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό θα πραγματοποιηθεί από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 21.00, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα των A. Corelli, J. Strauss καθώς και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες. Διεύθυνση Ορχήστρας, Δημήτρης Δημόπουλος.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 16-12-2014


Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές αρχικά στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και σταδιακά και στα υπόλοιπα δυτικά τμήματα και τη Νότια Πελοπόννησο...
περιμένουμε την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα το βράδυ θα ενταθούν και θα επεκταθούν ανατολικότερα. Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά.

Τα «Χριστουγεννιάτικα Χωριά» σε όλη τη Β. Ελλάδα !!!


Η «Ονειρούπολη» στη Δράμα, ο «Αστερόκοσμος» στη Θεσσαλονίκη, η «Παραμυθοχώρα» στο 
Στρατώνι Χαλκιδικής, το «Δάσος των Χριστουγέννων» στη Βέροια και πολλά άλλα, σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας έρχονται για να «φωτίσουν» τις ημέρες των γιορτών Είναι χωριά που όμοιά τους δεν υπάρχουν... «Ξεφυτρώνουν» πάντα στις αρχές Δεκεμβρίου σε όλη την Ελλάδα, έχουν διάρκεια ζωής έως και τριάντα ημέρες και τα ονόματα τους παραπέμπουν σε φανταστικούς κόσμους.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες