Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τη Συμφωνική Ορχήστρα του ΑΠΘ


Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τη Συμφωνική Ορχήστρα του ΑΠΘ

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία θα πραγματοποιηθεί από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 21.00, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα των A. Corelli, J. Strauss καθώς και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες. Διεύθυνση Ορχήστρας, Δημήτρης Δημόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκρότηση της Ορχήστρας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προέκυψε από τη θελκτική θεώρηση ότι, πέρα από τα μαθήματα, τα εργαστήρια, τα σπουδαστήρια, τις κλινικές και τις βιβλιοθήκες μια πιο άμεση και ζωντανή επικοινωνία των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας τόσο μεταξύ τους, όσο και με την κοινωνία της πόλης, μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη μουσική.
Η Ορχήστρα του Α.Π.Θ. έχει πραγματοποιήσει σειρά συναυλιών στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ, στην Αίθουσα Συναυλιών του Ο.Μ.Μ.Θ., στις εκδηλώσεις των Δημητρίων, στο Ηράκλειο, στην Κοζάνη, στα Ιωάννινα, στη Βέροια, στη Νάουσα στη Σύμη κ.α. Επίσης, έχει πραγματοποιήσει με ιδιαίτερη επιτυχία συναυλίες στο εξωτερικό, ενταγμένες στα προγράμματα καταξιωμένων διεθνών φεστιβάλ ορχηστρών νέων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου